Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב חסכוני בדלק לנסיעות של עד 40 קילומטר ביום(שחלקם יהיו בתוך עיר או בפקקים), ואם יהיה לו גם "שוק" בארץ זה בכלל טוב.

אני חשבתי על טויוטה פריוס 2010, בעיקר בגלל צריכה הדלק שלה, וגם בגלל האיכות של טויוטה(כיום נוסע על קורולה).

התקציב הוא בין 20K ל30K ובמקרים חריגים מוכן להגיע עד 37K.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Gal Mahluf
פורסם (נערך)

בחירה נוראית.

תחשוב על כך שעוד שנה וחצי לא תוכל יותר לחדש ביטוח למערכת ההיברידית.

אז אם פריוס, חפש חדשה יותר.

40 ק"מ ביום כפול כמה ימים? הרכב ישמש לעבודה או רק להלוך חזור?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

ניתן להאריך לפריוס אריות עד 12 שנים בהנחה שבוצע הארכת אחריות בשנה השמינית והתשיעית. אז במידה והרכב עובר בדיקה עכשיו ניתן להאריך אחריות עד 2022, כלמר עוד 3 וחצי שנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הצצתי ביד 2 , שנתון 2010 מחירים נעים בין 40 ל50+ על רכבים עם 150-200 אלף ק"מ , חוץ מאחד ב37K יד 3 מעל 200K , ומונית לשעבר שהוחלף לה מנוע ועברה 400K , מבקש 15k.

אני מבין שמדובר פה בשילוב הקדוש של טיוטה והיברידי , אבל לעזעזל זה רכב בן 8 שנים ולחצי מהם יש ק"מ בשמיים :shock:

• תוכן חדש...