Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חברה שלי מחפשת לקנות רכב בסכום המדובר, הרכב יהיה הרכב הראשון שלה.

רוב הזמן היא תנהג לבד במסלול של מודיעין ירושלים / מודיעין תל אביב כך שיש עליות בדרך, בנוסף היא מחפשת רכב אוטומטי בלבד, הסברתי לה טיפה על משמעות תיבה רובוטית ברכבים כמו פונטו ושות׳, והיא אמרה שהיא לא מעוניינת להתאים את הנהיגה שלה לתיבה כזאת (בעיקר בשל הנהיגה בירושלים).

כיום היא נוהגת בלקסוס CT200 של ההורים ואחת הבעיות הגדולות מבחינתה ברכב הזה היא הראות המוגבלת (היא די נמוכה), על כן חשוב רכב עם ראות טובה החוצה ועדיף שלא יהיה גדול מדי.

כרגע חשבנו על הרכבים הבאים:

פיג׳ו 207 כנראה סביב 2010

סיטרואן C3 - קצת גבולי בתקציב (מעוניינים רק בצורה החדשה)

פולו כנראה סביב 2007-8

סוויפט 2007-8

אופל קורסה

ברמה העקרונית הנטיה שלי היא ללכת דווקא על הרכבים היותר חדשים (הצרפתיות), אבל כמובן עולה שאלת האמינות... יש לנו נסיון במשפחה עם גיר ה-AL4 אבל הבנתי שבדגמים היותר חדשים שיפרו אותו, הבעיות שלו נפתרו?

ובנוגע למנוע 1600 שנמצא בפיג׳ו הוא סובל גם מהבעיות שסובל מהן מנוע הטורבו של אותן שנים?

חשוב שהרכב יהיה אמין, כמובן בגבול הסביר לרכב בגילו.

וגם כמובן חשוב שיהיה בטוח, לכן אין ברשימה רכבי מיני סטייל i10.

מצטער על החפירה :)

אשמח לעזרה,

שקד

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

במנוע 1.6 של PSA בשנים האלו יש כמה בעיות, לא קטסטרופליות כמו בטורבו אבל קיימות. דוקא הגיר היה פחות מטריד אותי.

היה פה שרשור (שלילי) על 308, חפש אותו ותראה אם מתאים לך. במחיר הנכון זו עסקה סבירה, אבל לא נטולת תקלות.

חפש גם דייהטסו סיריון (אם תמצא בתקציב) או אולי אפילו יונדאי גטס (אבל לא GLF).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני אחפש תודה!

בנוגע לסיריון הן נראות די שחוטות בתקציב הזה...

וגטס לא בא בחשבון, לא בטיחותי ובאופן כללי יש לי סלידה מהרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

יש בפורום מכירה קיה ריו. למרות שלא רשום אם היא אוטומטית.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

שכחתי לכתוב שהיא מעוניינת בהאצ׳בק בלבד אז פחות רלוונטי אבל תודה!

יש למישהו מידע בנוגע לאמינות / בעיות פוטנציאליות של הרכבים האחרים שרשמתי?

אני יודע שהמנוע 1400 שיש בפולו אמין אבל איך הגיר? להבנתי זה לפני הDSG

וכנל בנוגע לקורסה ולסוויפט, איך הן באופן כללי?

לפי דעתכם יש הצדקה לשלם על הרכבים הללו יותר ביחס לשנתון?

אני עשיתי דבר דומה עם הגולף שאני מחזיק אבל היא ידנית אז זה מוריד את פוטנציאל התקלות.

• תוכן חדש...