Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה שנים לא בעניינים, וצריך מחשב בעיקר למשחקים של הילד (פורטנייט וכו') אבל גם שיהיה מסוגל להריץ BFV אם יבוא לי...

התקציב הוא סביב 4 וקצת, ואני צריך גם מסך חדש (חשבתי על 21" או 24" 1MS כלשהו עד 1K ש"ח, בשאיפה כמה שפחות, אבל עם רמקולים).

ממה שראיתי, זה הסטנדרט שאני פחות או יותר יכול להשיג:

https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109506

כלומר:

i5 8400

8GB

1TB

GTX 1060

SSD 250

וכעת לשאלות:

מניח שצריך להגדיל ל- 16GB כדי שיחזיר כמה שנים משחקים עתידיים?

מה בעצם יותקן על ה- SSD? ווינדוס או המשחקים עצמם?

מאחר ש- 1070 ומעלה מייקר מאוד - האם מוצדק?

מאחר ש- i7 מייקר - האם מוצדק?

ולגבי החנות - האם אייבורי מספק? או שצריךחנות מתמחית כגון PLONTER או START? [אזור ת"א-רמת גן]

תודה!

GL & HF

אגב, כיום יש לנו

i5 2500

8GB

Radeon HD 6900 2GB

שמריץ פורטיינט ושות' בלי בעיות, אבל כבר נותן אותותיו כמחשב באופן כללי משום שהוא בן 5 בערך...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

רכשתי לפני חודשיים מחשב גיימינג ב-TMS. המחשב הורכב היטב כולל סידור כבלים מקצועי ונמסר תוך שבוע.

בנוגע למפרט:

מעבד - מעבד i8400 מעולה לגיימינג.

זיכרון - מומלץ לשדרג ל-16GB. זיכרון בנפח 16GB זה די המינימום בשנת 2018.

SSD - מומלץ להתקין עליו מערכת הפעלה ותוכנות. אם נשאר לפחות 150GB מקום פנוי תתקין עליו גם משחקים. התקנת של משחקים על SSD תקצר את זמני הטעינה של שמירות ושלבים בהשוואה ל-HDD. במשחקים מסוימים זה כמעט ולא מורגש ובמשחקים אחרים לדוגמא Fallout 4 זמני המתנה מתקצרים דרסטית. היום אפשר לרכוש SSD 480GB במחיר טוב.

1060 - מספיק מעל ומעבר למשחקים ב-1080P. לגיימינג ב-1440P מומלץ לרכוש לפחות 1070 ואפילו 1080 (הפער במחיר בין 1070 ל-1080 די זניח לפחות ב-TMS בדגמים של Palit)

i7 - חבל על הכסף

בנוגע לחנות - כולם יודעים למכור. השאלה מה יקרה כאשר תצטרך לממש אחריות. בעולם המחשוב אני יותר מעדיף חנויות משפחתיות לדוגמא Zigzag, IQPC, פלונטר ופחות רשתות ענק שמעסיקות עובדים בשכר מגוחך שמתחלפים לעיתים קרובות ואין חיבור לקוח - נותן שירות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

אפשר לישאול מה הבעיה עם המחשב?

לדעתי אם הוא תקין עדיין אז אפשר לשדרג את הכרטיס מסך בתור התחלה ובעתיד לשדרג את כל המחשב.

למשל ה1060 אמור ליהיות לפחות פי3 חזק ממה שיש לכם כרגע.

רק תגיד מה דגם הספק שיש לכם, בנוסך האם כרגע יש SSD?

נ.ב: ביקורת נחמדה של מה נישתנה מאז ה2600K להיום:

http://www.guru3d.com/articles-pages/intel-sandy-bridge-core-i7-2600kthe-2018-review-time-for-an-upgrade,1.html

מבחינת גיימינג: ב1080P הפרש הביצועים קיים אבל לא תהומי בשביל 7 שנים של הבדל בטכנולוגיה, וב1440P כבר המעבד לא מהווה צוואר בקבוק אלא רק הכרטיס מסך.

אז תלוי מה הדרישות שלכם, אם רוצים לשחק 1440P אז עדיף להשקיע רק בכרטיס מסך במידה והמחשב תקין וכמובן שיהיה עם SSD.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

רכשתי כמה מחשבים מTMS במשך השנים. ממליץ בחום.

הכיוון שלך נכון מאוד, אבל באמת עדיף שתשקיע ב2 סטיקים של 8GB כי 16GB זה די חובה כיום.

פורסם

ישנן כמה חברות מאוד טובות שאני אוהב, אלו הם יהב PC ופלונטר ו TMS, לאייבורי / KSP אני לא מתקרב, מחירים יקרים בהרבה ויחס לא תמיד מלבלב, למזלי לא הגעתי למצב של ניצול אחריות אצלם אבל שווה לקרוא לא מעט ברשת ולקבל חוו"ד כלשהו.

נ.ב ממליץ על ה 16GB, עם 8 אפשר להסתדר אבל עלול לגרום לשיהוקים מדי פעם ואתה תרצה את השדרוג בכל מקרה.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לדעתי, לא כדאי להחליף משהו מעבר לכרטיס המסך בשלב הזה.

אם ברשותך מסך מהשנים האחרונות, בדוק אם הוא תומך בטכנולוגיית ה-G-Sync של Nvdia או ב-Free Sync של ATI.

אם הוא תומך באחת מהן, בחר את כרטיס המסך שתרכוש בהתאמה. הטכנולוגיה אמורה למזער מצבים של חיתוכים וקיטועים לא צפויים תוך כדי משחק. אם מדובר במסך ישן יותר שלא תומך באחת מן הטכנולוגיות, התעלם מהכתוב בפסקה זו.

אם אתה מחפש חנות "משפחתית", TMS לדעתי זו אחלה אופציה.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

הוזמן: מפלונטר, הבסיס שדובר אבל עם 16 זכרון וכונן SSD 256. גיליתי שגם הבעלים , כמוני, היה פורץ משחקים בנעוריו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...