Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש בידי פיז'ו 508 2012 שקניתי לפני כ 3 חודשים.

כשקניתי לא היה חם כל כך אז המזגן לא נבדק כמו שצריך.

עכשיו בימים חמים המזגן לא מקרר מספיק טוב, לוקח לו המון זמן עד שמתחיל לקרר בכלל איכשהו (בעמידה בכלל לוקח לו נצח להוציא אוויר בטמפרטורה סבירה, בנסיעה מתחיל יותר מהר)

השאלה זה אם ככה זה המזגן באוטו הזה או שהמזגנים של הרכבים האלו טובים ורק אצלי יש בעיה...

מן הסתם השאלה שעולה פה זה דבר ראשון גז מזגנים שאולי חסר, אבל אני לא רוצה ללכת למוסך לתקן משהו שבסוג הרכב הזה זה לא תקלה בכלל. שפשוט ככה המזגן וזהו

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

רון, יש הבדל במדחס של 2012 מול 2016. החדשה יש גז חדש ומהיר ry1234 . הישן באמת מקרר יותר לאט אבל לדעתי לפות"ש יש תקלה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אז עשיתי ואקום למערכת ומילאו לי גז

האוטו עדיין לא מקרר טוב כשחם בחוץ (34 מעלות ומעלה)

אני צריך לתפוס את האוטו ביום חם ולבדוק טמפרטורה עם אקדח אינפרא אדום כדי לבדוק אם יש בעיה בקירור.

בינתיים יכול להיות שאני טועה, שהוא מקרר טוב, אבל זריקת האויר חלשה ועד שזה מגיע לפנים זה כבר לא מרגיש קר.

זה מרגיש כאילו בפתח המיזוג מאחור זריקת האויר דווקא טובה ונראה לי שמקרר בסדר, בפתחים מקדימה זריקת האויר מרגישה חלשה יחסית גם במקסימום (במקסימום מרגיש כמו אוורור בקצב 2 מתוך 4 ברכבים אחרים שהיו לי) וזה גם כשבוחרים בבקרת האקלים שהפתחים מאחורה מבוטלים (לא יוצא אוויר בפתחי המיזוג מאחור)

מישהו עם 508 נתקל בזה? או שבאופן כללי האם למישהו יש מושג מה קורה פה?

פורסם

מתי פעם אחרונה החליפו פילטר מזגן? האם שמו מקורי? האם נבדק שהפילטר לא מורכב הפוך?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

החליפו לפני כחודשיים ולא נראה לי שהוא הורכב הפוך כי גם לפני שהוחלף היה אותו הדבר

וגם אם זה היה הפילטר בטח גם מאחור הוא לא היה זורק אוויר חזק, לא?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם,

יש בידי פיז'ו 508 2012 שקניתי לפני כ 3 חודשים.

כשקניתי לא היה חם כל כך אז המזגן לא נבדק כמו שצריך.

עכשיו בימים חמים המזגן לא מקרר מספיק טוב, לוקח לו המון זמן עד שמתחיל לקרר בכלל איכשהו (בעמידה בכלל לוקח לו נצח להוציא אוויר בטמפרטורה סבירה, בנסיעה מתחיל יותר מהר)

השאלה זה אם ככה זה המזגן באוטו הזה או שהמזגנים של הרכבים האלו טובים ורק אצלי יש בעיה...

מן הסתם השאלה שעולה פה זה דבר ראשון גז מזגנים שאולי חסר, אבל אני לא רוצה ללכת למוסך לתקן משהו שבסוג הרכב הזה זה לא תקלה בכלל. שפשוט ככה המזגן וזהו

תודה לעוזרים

היי ידידי היקר

יש לי את אותה מכונית מאותו שנתון ויש לי את אותה הבעיה בדיוק .

האם מצאת פתרון !? אשמח אם תיצור קשר 052-3020101

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הפתרון מאד זול לתיקון יש במדחס חיישן מעין יחידה שמווסתת לחץ.שסתום שעולה בין מאתיים לשלוש מאות שקל חדש. כחדש הוא פחות טוב מיחידה משומשת. החלפת השסתום תפתור את הבעיה הזו. מניסיון

• רעיון טוב! 1
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה אמנם טרם טופלה אך הייתי אצל טכנאי מזגנים וטען שצריך להחליף נשמ עלות כולל עבודה 1000 ₪

לטענתו המזגן לא מוציא קירור במצב של עמידה רק בזמן נסיעה. 

כאמור טרם טיפלתי בכך

• תוכן חדש...