Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השבוע התקנתי רביעיית אפישנסי גריפ פרפורמנס אחרי המלצה של חבר פורום ב״גלגלי המגן” בצומת בית דגן.

מחיר,שירות ומקצועיות רמה אחת מכל מהשהיכרתי.

תרים אליהם טלפון תבקש הצעת מחיר,לי הוא נתן פרטים מדוייקים מאוד ואף אמר שכדאי גם לעיין בtyrereview כדי לאמת את דבריו על הצמיג(התלבטתי בין טויו לגודייר) מאוד התרשמתי מרמת השירות ובהחלט אחזור אליו שוב

האם הצמיגים שהתקנת תוצרת אירופה, או טורקיה? הבנתי שהדגם הטורקי נחות מהאירופאי...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממליץ בחום רב על הדגם הזה של הצמיגים. יש לי אותם על פיאסטה 2009. בכלל הרכב הזה מדהים מבחינת התנהגות כביש (אבל פחות, בדגמים לאחר מתיחת הפנים).

אם אתה מגיע לירושלים מדי פעם יש כאן צמיגייה שמייבאת צמיגים ישר מאירופה ותוכל להשיג אותם בהזמנה של חודש מראש בהנחה לעומת מחירי השוק הנפוצים.

לא השתנה דבר מבחינת מתלים והתנהגות בין הדגם שלך למתיחת פנים.

הפאלקנים האלו מתייבשים מהר,גם בדגם Z912 שהיו לי כמה סטים ממנו הם התייבשו מהר.

נכון להיום יש לי מישלן פיילוט ספורט 3 ועוד מעט אני איתם שנתיים והם כבר עם סדקים בסולייה.

גם הגויידר אחרי שנתיים שלוש יבשים,לדעתי זה סביר בתהחשב בקיץ שיש לנו בארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
האם הצמיגים שהתקנת תוצרת אירופה, או טורקיה? הבנתי שהדגם הטורקי נחות מהאירופאי...

ווידאתי עם המוכר עוד בשיחת טלפון,ייצור גרמני

פורסם

דיברתי כרגע עם גלגלי המגן והם טוענים שבמידה 195/50/15 היצור התורכי/תאילנדי זהה לחלוטין ליצור הפולני בכל תכונות הצמיג, והסוליה זהה לחלוטין.

מישהו מכיר את העניין הזה?

פורסם

נתקלנו בחלק מהמידות במצב בו התוצרת התורכית עם מדדים של אחיזה ברטוב ורעש יותר נמוכים.

יכול להיות שבמידה שלך אין הבדל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נתקלנו בחלק מהמידות במצב בו התוצרת התורכית עם מדדים של אחיזה ברטוב ורעש יותר נמוכים.

יכול להיות שבמידה שלך אין הבדל.

יש דרך לוודא את זה?

פורסם

על צמיגים חדשים יש מדבקה עם מדדים. התוצרת הארפאית במידה שלך מגיעה עם מדבקה כזאת:

https://volkswagenclassicparts.pl/mobile/pl/p/1x-Goodyear-EFFICIENTGRIP-PERFORMANCE-19550R15-82V/22638

אם האחיזה ברטוב בדגם התורכי היא לא А, אז זה לא אותו הדבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
החלפתי ביום שישי צמיגים ל HYUNDAI I20 , צמיגים

185/60R15 84H EFFIGRIP PERFORMANCE TL,

יצא 270 לצמיג, תבדוק דרך יד 2 צמיגים , אולי תמצא שם מחיר זול יותר.

לאחר בדיקה עם ב.מ.ב יבואני Goodyear שנתוני הצמיג התורכי במידה 195/50/15 זהים בתכונותיהם ובאיכותם לאלו של הדגם האירופאי, הזמנתי רביעייה דרך "גלגלי המגן" לפי המחיר באתר יד-2 צמיגים.

בהמשך השבוע צפויה ההתקנה, אעדכן.

פורסם
אני הייתי עוצר את ההזמנה ובודק אופציות אחרות.

למה? יש עוד פרמטרים מעבר לאלו שצוינו?

אגב המחיר לרביעיה כולל התקנה ואיזון הוא 1200₪.

יש לך המלצה לצמיג עדיף במחיר הזה?

תודה

פורסם

נראה לי שזה צמיג טוב - אני בטוח שלא תצטער על רכישתו.

פיג'י - כשאתה כותב כזאת דעה נחרצת - כדאי שתגבה את מה שאתה כותב בעובדות. ולא תכתוב הערה סתמית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נעלתי רביעיה של הגודייר הללו לפני כמה שנים ברכב קודם, ללא ספק הצמיג הכי אוחז, נוח ושקט שיצא לי להתקין.

בחודש חודשיים הקרובים אני מתכנן לרכוש זוג אחורי חדש, ללא ספק זו תיהיה הבחירה שלי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...