Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמחתי לעזור.

האם הסבירו לך מהיכן הגיע צמיג לא מתאים?

האם הסבירו לך מה הנזק שנגרם?

האם במהלך הזמן שהרכב היה מושבת דאגו לך לתחבורה חלופית?

לא קיבלתי הסבר בנוגע למקור הצמיג הלא תקין.

לובינסקי הסבירו לי שהם מעבירים את כל הרכבים שלהם בדיקת איכות קפדנית לפני שהם מוסרים אותם ללקוח כך שדבר כזה לא יכול לקרות.

בקל-אוטו גם לא יודעים להסביר.

הרכב עבר בדיקה במוסך המרכזי של לובינסקי ולא הוזכר נזק כלשהו שנגרם לו.

לגבי רכב חלופי גם קל-אוטו וגם לובינסקי הציעו לדאוג לרכב חלופי לסופ"ש אך בסופו של דבר הטיפול הסתיים כבר בשישי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה,

שמח שהסתדר על הצד הטוב ביותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
אחלה,

שמח שהסתדר על הצד הטוב ביותר.

מה שבטוח זה שהמקרה גרם לי להוסיף פקטור מאוד משמעותי לפני שאני רוכש רכב מליסינג 0 ק"מ.

הפקטור הוא העובדה שיש עוד מתווך (חברת ליסינג) בדרך בין היבואן ללקוח.

המתווך מחזיק את הרכב אצלו בין כמה ימים לכמה חודשים.

העובדה הזאת עשויה להשפיע על האופן שבו היבואן מתייחס לתקלה שנמצאת מתחום האפור- כלומר תקלה ברכיב שמצד אחד לא מכוסה באחריות ומצד שני לא אמורה לקרות ברכב חדש בן כמה שבועות.

ליבואן קל מאוד במקרה הזה להסיר אחריות בטענה שהמתווך כנראה פגע ברכב בצורה כלשהי, מה שקשה לו מאוד לעשות עבור רכב שהגיע ישירות ממנו.

במקרה כזה ההתנהלות היא מול המתווך (חברת הליסינג) מה שמסבך מאוד את העניינים.

לפני שרכשתי את הרכב קראתי כאן המון בפורום, למה לשים לב, ממהי להיזהר ומהם השיקולים ברכישת רכב מליסינג 0 ק"מ.

את העניין הזה פספספתי.

אני חושב שכדאי להכין בפורום מדריך מסודר, מעין check list שחברי פורום יוכלו לעבור עליו סעיף סעיף בעת רכישת רכב מליסינג 0 ק"מ.

במדריך גם נוכל לציין את עניין האחריות בתקלות תחום אפור ואיך מומלץ להתנהל במקרה כזו.

עריכה אחרונה על ידי itziks
פורסם

אני אישית הייתי לוקח את הרכב לבדיקה אצל מכונאי שאני מכיר בכדי לבדוק תאכל'ס האם הרכב נקי לחלוטיין.

אני לא רואה כאן התנהלות תקינה של שתי החברות בגלל שבתור לקוח מזדמן היית צריך להפעיל קשרים עם המנכ"ל או מנהלים בכירים וגם בזבזת זמן רב יחסית בטיפול בבעיה.

אני הייתי דורש פיצוי בגובה הפסד ימי עבודה+עוגמת נפש.

נקווה רק לטוב.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני אישית הייתי לוקח את הרכב לבדיקה אצל מכונאי שאני מכיר בכדי לבדוק תאכל'ס האם הרכב נקי לחלוטיין.

אני לא רואה כאן התנהלות תקינה של שתי החברות בגלל שבתור לקוח מזדמן היית צריך להפעיל קשרים עם המנכ"ל או מנהלים בכירים וגם בזבזת זמן רב יחסית בטיפול בבעיה.

אני הייתי דורש פיצוי בגובה הפסד ימי עבודה+עוגמת נפש.

נקווה רק לטוב.

אכן ההתנהלות הייתה לא תקינה, אך בסופו של דבר שתי החברות התעשתו ודאגו לטפל בבעיה.

אם הרכב יצא מהמוסך המרכזי של לובינסקי כאשר יש לו איזשהו נזק שהם לא דיווחו לי עליו, מדובר במחדל מאוד מאוד חמור.

אכן זהו רעיון טוב לקחת את הרכב לבדיקה.

האם כדאי לגשת למכון בדיקה איכותי (דוגמת "מבדק" בהרצליה) או לגשת למוסך כלשהו?

פורסם

איציק, יישנם אנשים שלוקחים לבדיקה גם רכב חדש שנקנה ישירות מהייבואן רק בשביל השקט הנפשי. תוכל למצוא מקרים כאלה בפורום ייעוץ/כללי.

אם הרכב עבר תאונה או תיקון משמעותי כול מוסכניק שיעלה את הרכב על ליפט יזהה מיד תיקונים מסוג זה לכן אני מציע לקפוץ למוסכניק שאתה מכיר ולבצע בדיקה זריזה של הרכב.

פורסם

מחזק את מארק, גם רכב עם 0 ק"מ יכול לעבור טראומה קשה, לך תדע מה גרם להם להחליף צמיג ואולי צמיג זה לא החלק היחידי שדורש החלפה או תיקון, במצבך ורק בשביל השקט הנפשי, הייתי נכנס לקרמן או מומחה אחר לענייני שלדה ופרונט, לא הייתי סומך עליהם במקרה הזה.

פורסם

עד סכום מסויים או משהו דומה לזה ייבואן הרכב אינו חייב לדווח ללקוח על נזק שנגרם לרכב לפני מסירתו ללקוח.

פורסם

אבל..

אם לקוח שואל מפורשות אזי היבואן חייב לתת את כל הפרטים

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...