Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשנו החודש סיטרואן קקטוס חדשה.

הבחנתי כי כאשר אני מתחיל לנסוע במהירות איטית, במידה ואני לא נוגע בהגה הוא מתחיל לנוע לבד ימינה והרכב סוטה.

מחר בבוקר אני במוסך המרכזי.

מה צפוי לי שם? כיוון פרונט? למה לשים לב?

תודה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדקת לחץ צמיגים קודם?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדקת לחץ צמיגים קודם?

Sent from my iPhone using Tapatalk

כן, בדקתי.

בנוסף יש חיישני לחץ אוויר ואף אחד מהם לא מתריע.

פורסם
היי,

רכשנו החודש סיטרואן קקטוס חדשה.

הבחנתי כי כאשר אני מתחיל לנסוע במהירות איטית, במידה ואני לא נוגע בהגה הוא מתחיל לנוע לבד ימינה והרכב סוטה.

מחר בבוקר אני במוסך המרכזי.

מה צפוי לי שם? כיוון פרונט? למה לשים לב?

תודה

כנראה השטח שבו עמד הרכב הוא בעל נטייה ימינה.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

הרבה סיבות עלולות לגרום לרכב למשוך ימינה אבל קצת קשה לי להאמין שאחת מהם קשורה לרכב חדש שזה אתה יצא משעריי המפעל.

לדעתי לא ימצאו שום בעיה :-P

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

גם לי בc3 הייתה את התופעה הזאת לא ממזמן אבל בנתיים נראה שפסקה. אצלי גם נבדק אויר בצמיגים והכל היה תקין

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

הרכב נמצא כרגע במוסך.

הם מסרבים להמשיך לבדוק אותו מאחר וצמיג אחורי אחד עם קוד מהירות 89v והשני עם קוד מהירות 93v (הרכב נקנה מליסינג 0 ק"מ וכנראה הוחלף צמיג בקל-אוטו).

מבחינתם הדבר בניגוד להוראות היצרן ולכן לא ניתן אפילו לבדוק פרונט.

פורסם

תבדוק איזה צמיג ספייר יש לך. אם הוא מתאים לרכב תחליף ותראה מה קורה.

אח"כ תיגש לקלאוטו ותבקש שיחליפו לך צמיג, או שאתה תחליף והם יזכו אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הרכב נמצא כרגע במוסך.

הם מסרבים להמשיך לבדוק אותו מאחר וצמיג אחורי אחד עם קוד מהירות 89v והשני עם קוד מהירות 93v (הרכב נקנה מליסינג 0 ק"מ וכנראה הוחלף צמיג בקל-אוטו).

מבחינתם הדבר בניגוד להוראות היצרן ולכן לא ניתן אפילו לבדוק פרונט.

ידידי, בתחילת האשכול לא כתבת שהרכב נקנה מליסינג עם 0 קילומטרים :evil:

קוד מהירות של הצמיג לא אמור לגרום לגלגל ההגה להסתובב ימינה אלא אם הצמיג מעוות.

אני הייתי לוקח את הרכב לבעל מקצוע שמכיר את הרכב ובודק האם הרכב במקרה לא עבר איזה 'טראומה' קטנה.

פורסם
תבדוק איזה צמיג ספייר יש לך. אם הוא מתאים לרכב תחליף ותראה מה קורה.

אח"כ תיגש לקלאוטו ותבקש שיחליפו לך צמיג, או שאתה תחליף והם יזכו אותך.

אני מניח שבקל אוטו יתנערו ויגידו שהם לא יודעים מה עבר על הרכב ב-1500 ק"מ מאז שיצא מאצלם.

פורסם
ידידי, בתחילת האשכול לא כתבת שהרכב נקנה מליסינג עם 0 קילומטרים :evil:

קוד מהירות של הצמיג לא אמור לגרום לגלגל ההגה להסתובב ימינה אלא אם הצמיג מעוות.

אני הייתי לוקח את הרכב לבעל מקצוע שמכיר את הרכב ובודק האם הרכב במקרה לא עבר איזה 'טראומה' קטנה.

הרכב נקנה עם 5 ק"מ על המד אוץ, אני אהיה מופתע מאוד לגלות אם אכן הייתה שם "טראומה".

פורסם
אני מניח שבקל אוטו יתנערו ויגידו שהם לא יודעים מה עבר על הרכב ב-1500 ק"מ מאז שיצא מאצלם.

אחד מבכירי קל-אוטו הוא רועי נחמיאס, שהיה בעבר מנהל מותג סיטרואן, ואחד מבכירי עולם הרכב בארץ עם תודעת השירות הכי גבוהה שיש. עוד לא פנית, למה ישר להניח שיסרבו לטפל בך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הרכב נקנה עם 5 ק"מ על המד אוץ, אני אהיה מופתע מאוד לגלות אם אכן הייתה שם "טראומה".

ברור לך שהרכב לא הגיע לארץ צמיג שונה.

אז למה הוחלף צמיג ? אולי הצמיג פגע במדרכה או נכנס לבור מה שגרם להתפוצצות הצמיג ואולי גם עיוות לחישוק הגלגל.

אני מקווה מאוד שאני טועה.

פורסם
אחד מבכירי קל-אוטו הוא רועי נחמיאס, שהיה בעבר מנהל מותג סיטרואן, ואחד מבכירי עולם הרכב בארץ עם תודעת השירות הכי גבוהה שיש. עוד לא פנית, למה ישר להניח שיסרבו לטפל בך?

פניתי עכשיו לשירות הלקוחות של קל אוטו, מחזיק אצבעות לטיפול מהיר ויעיל בסוגיה.

• תוכן חדש...