Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס' ימים גיליתי שהרכב שלי ניזוק, ככה"נ מהרכב שחנה לידי. עד כה יש ראיות נסיבתיות כגון מיקומי הפגיעה ברכב שלי ושל הפוגעת, צבע הרכב שלה על שלי ולהיפך. לפי חו"ד שמאי ראשונית אכן מדובר בפגיעה שלה.

הנהגת הציעה לתקן במוסך שלה, ללא בדיקת שמאי את טיב הפגיעה. משסרבתי לתקן ללא שמאי היא החלה להכחיש את מעורבותה בתאונה ואף טוענת שייתכן שבכלל אני פגעתי בה.

אני רוצה לקחת את הרכב שלי לבדיקת אבחון צבע, שיקחו דגימה מאזור הפגיעה ולפי שאריות הצבע יאבחנו את סוגי הרכב שהצבע משמש בהם, כמו למשל רכב הפוגעת לפי סוג רכב ושנתון. יש המלצות על מקומות כאלה באזור המרכז? אני יודע שבארה"ב מבצעים בדיקות כאלה.

פורסם

גם אם נשחק לרגע במיאמי CSI ונניח שאתה הולךל לעשות אנליזה כימית של הרכב הצבע כל שתוכיח הוא שזה צבע מדגם הרכב שהיא נוהגת בו וגם זה וגם יתר ה"הוכחות" שלך הן נסיבתיות בלבד.

שופט לא ירשיע אותה ללא עדות יותר מוכחת לכך שהיא-היא, הנהגת הפוגעת.

נסה להקליט אותה מודה שהיא הפוגעת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש לך תיעוד, הוכחה או עדות מאיזשהו סוג שהיא הציעה לשלם על הנזק?

לא הצלחתי להוציא הודאה מוקלטת. להיפך, בהקלטות שיש לי הנהגת ומשפחתה מתכחשים לאשמה, מצד אחד. מצד שני, הם הפנו אותי למוסך שלהם כדי לתקן את הנזק על חשבונם.

פורסם
גם אם נשחק לרגע במיאמי CSI ונניח שאתה הולךל לעשות אנליזה כימית של הרכב הצבע כל שתוכיח הוא שזה צבע מדגם הרכב שהיא נוהגת בו וגם זה וגם יתר ה"הוכחות" שלך הן נסיבתיות בלבד.

שופט לא ירשיע אותה ללא עדות יותר מוכחת לכך שהיא-היא, הנהגת הפוגעת.

נסה להקליט אותה מודה שהיא הפוגעת.

המטרה היא להוסיף עדות בלתי תלויה. כל זאת בנוסף ליתר ההקלטות שקיימות, כפי שציינתי קודם לכן.

פורסם
המטרה היא להוסיף עדות בלתי תלויה. כל זאת בנוסף ליתר ההקלטות שקיימות, כפי שציינתי קודם לכן.

סליחה, מה הכוונה עדות בלתי תלויה?

• תוכן חדש...