Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה אני ממש לא מבין אתכם.

ניפחתם את זה כבר מעל ומעבר,ואני ממש מתפלא שאתם ממשיכים להשיב

לבחור.

אם אתם חושבים שאתם בסדר,ולדעתי אתם 100% ,מדוע אתם מתעקשים

להשיב להערותיו המגוחכות?

תמשיכו לעשות את עבודתכם נאמנה,ובני לדעתי יש טעם לנעול את השירשור

שכן המנטרה חוזרת על עצמה,ויש איזשהי (לפחות לי)שאנשים משיבים

משעמום!!!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי משהו יסביר לי למה כל פעם שמישהו מעיז להעביר ביקורת

התשובה האוטומטית היא משהו בסגנון של : בעוד כמה חודשים / שבועות / ימים יש אסיפת מועדון

ואתה/את מוזמן להציג את מועמדותך ולהראות איך אפשר לעשות יותר טוב - הפעילות במועדון היא התנדבותית (חוץ ממזכירת המועדון)... אז בבקשה...

סליחה,

אך האדם (?) המדובר לא העביר ביקורת בונה, ואף לא ביקורת סתם.

כל שעשה הוא להעליב, לפגוע לזלזל ולהוריד את המוטיבציה של הצוות.

משפט כמו משהו רקוב בממלכתנו, מלכנו השולט האבסולוטי כנראה מאבד גובה והחלפת השלישה לא עזרה לו במיוחד

הינם ליכלוך במובן הגס של המילה והוצאת דיבה במישור האחר. . .

פגיעה שכזו באנשים המייצגים את המועדון וחבריו, וכמובן גם אותי, מהוים פגיעה ישירה בי. אינני יודע בבטחון כיצד מרגישים צוות המועדון, אך אני יכול לאמר לך שאני (חבר כמוך בסה"כ) רותח. צריך לזכור שמילים מסוכנות לפעמים יותר מנשק.

בנוסף, חברי הצוות, עקב היותם נציגי ציבור, מעדיפים לפעמים לבלוע את הלשון ולא להגיב. לכן יש "את אלו שתמיד מגינים עליהם . . ." למעשה ההגנה היא על המועדון, עלי, עליך, על הנושא עצמו ועל ההגינות והשפה הנקיה.

אבי.

(דברי נכתבו מתוך רתיחה וכעס, אך בוודאי לא מתוך רצון לפגוע בך או באחר, ואני מקווה שכך הובנו).

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
סליחה,

אך האדם (?) המדובר לא העביר ביקורת בונה, ואף לא ביקורת סתם.

כל שעשה הוא להעליב, לפגוע לזלזל ולהוריד את המוטיבציה של הצוות.

משפט כמו משהו רקוב בממלכתנו, מלכנו השולט האבסולוטי כנראה מאבד גובה והחלפת השלישה לא עזרה לו במיוחד

הינם ליכלוך במובן הגס של המילה והוצאת דיבה במישור האחר. . .

פגיעה שכזו באנשים המייצגים את המועדון וחבריו, וכמובן גם אותי, מהוים פגיעה ישירה בי. אינני יודע בבטחון כיצד מרגישים צוות המועדון, אך אני יכול לאמר לך שאני (חבר כמוך בסה"כ) רותח. צריך לזכור שמילים מסוכנות לפעמים יותר מנשק.

בנוסף, חברי הצוות, עקב היותם נציגי ציבור, מעדיפים לפעמים לבלוע את הלשון ולא להגיב. לכן יש "את אלו שתמיד מגינים עליהם . . ." למעשה ההגנה היא על המועדון, עלי, עליך, על הנושא עצמו ועל ההגינות והשפה הנקיה.

אבי.

(דברי נכתבו מתוך רתיחה וכעס, אך בוודאי לא מתוך רצון לפגוע בך או באחר, ואני מקווה שכך הובנו).

אל תרתח עזריאל אל תרתח....
פורסם

לא אכנס לסיכסוכים הפנימיים במועדון ככל שאלו קיימים,גם לא אתייחס לסגנונו של טרומפלדור אם הוא בכלל חבר מועדון אך ארצה להתייחס לחלק מהודעתו לפיה ניתנה במה למועדון מתחרה הוא מועדון האופנועים האספני או משהו כזה.

למרות זיקתו החזקה של פורום האספנות למועדון הוא אינו פורום של המועדון ואינו פתוח רק לחברי המועדון אלא מדובר בפורום ציבורי.

כפי שנכון ומקובל פתוח הפורום לכלל הציבור ועניין זה מהווה את עורק החיים שלו והצדקת קיומו.

הפורום נמצא במסגרת של מספר פורומים בעניין דומה-רכב ותחבורה. הרעיון למנוע אפשרות שימוש בידי אנשים ממועדון "אחר" או לבטל את הפורום רק כי מדי פעם נכנס אליו מישהו ממועדון מתחרה (ושוב בהנחה שזה נכון) מעורר חלחלה ומזכיר שיטות של משטרים חשוכים שמשתיקים את מי שאינו שייך אליהם.

חופש הביטוי וחופש הגישה לפורום הינם הבסיס לכל מה שקורה בו ואין לפגוע בו אלא במקרים קיצוניים ביותר של הפרת כללים או ביטויים שגורמים לנזק אובייקטיבי.

עובדה שאת ההודעה של טרומפלדור לא מחקו למרות שהיא פוגעת בלא מעט מחברי המועדון ובעיקר במי שפעיל בנהולו.

אני חושד שהתזמון אינו מקרי וסקרן לראות האם טרומפלדור ימשיך להיות פעיל בפורום גם בעתיד ויתרום מתבונתו גם בנושאים שקשורים לרכב אספנות ולא רק לפוליטיקה פנימית.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
זוהי תגובתה הרשמית של "השלישה" במשרד "הממלכה"...

טרומפי - ידוע לנו היטב ששוק עתיק היה אמור להיערך ביום ו' ה- 11.3.2005.

בשביל טעות קלה בכתבנות לא מפילים מועדון ולא מתחילים להטיל ספק ביכולותיהם של העושים במלאכה. והמלאכה רבה.

אם יש לך בעיה - אני מזמינה אותך לתרום לניהולו השוטף של המשרד וכך :-D להכיר יותר מקרוב את הנפשות הפועלות.

משרד המועדון פתוח בימים א', ג' וד' בשעות הערב 16:00 עד 20:00

ובימים ב' וה' בבוקר בשעות 10:00 עד 14:00.

כל חברי המועדון מוזמנים לבקר, יש הרבה משימות לביצוע.

נשמח לראותכם.

רותם

הכי טוב רותם !!!
פורסם
מה החליפו את הבלונדה?

למה?

התכוונת בטח לומר "מה החליפו את אירית?", שהרי הכינוי ההמוני "בלונדה" יכול לרמוז על הקשרים לא רלוונטיים של צבע שיער, האינטלגנציה הנגזרת ממנו וכו'...

לאחר ההסחפות הקלה, אציין רק שזו היתה החלטה מסודרת של הוועד ושל אירית, ומן הסתם ינתן עליה עדכון מסודר באסיפה הקרובה (30.3.05). אני לא בטוח שראוי לפרט כאן, ובודאי לא על-ידי (שכן איני נושא בתפקיד רשמי במועדון).

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

טוב נראה כאילו הפעם באמת הנושא מיצה את עצמו......

אה..סתם הערת שוליים - איך בדיוק טרומפלדור נוהג? - הוא קיבל אישור לנהוג ביד אחת:wink: ?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לדעתי אני המגיב ה-24 המיותר כאן, לו אני מנהל הפורום ההודעה הראשונה בשרשור היתה נמחקת יחד עם השרשור כולו, שאני מקווה שלא ימשיך לשבור רבות חדשות ברמת נמוכה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה החליפו את הבלונדה?

למה?

שלום לך חנזיר יקר

לפני הכל תודה על המחמאה אני מניחה שלזאת התכוונת, "הבלונדה" חיה ונושמת (עדיין) חברת מועדון גאה ומי יודע אולי בעתיד הלא רחוק חברת הנהלה, בנתיים חזרתי לעיסוקי הקודם ואני משתדלת לשווק את ארץ ישראל במסגרת פרוייקט "תגלית" החליפה אותי רותם ובגלל התראה הקצרה תקופת החפיפה הייתה קצרה ולוחצת במיוחד בגלל עובדת צפיפות האירועים העתידיים ואם בטעות נמסר מידע שגוי אני מקווה שהסבר זה יניח את דעתך חג פורים שמח לך ולכולם

אירית

פורסם

ספיידרמן, אתה לא צריך להיסחף

ברור שהפורום פתוח לכל אחד ואחת, גם לא חברי מועדון. חבל שקראת בעיון את דברי טרומפלדור אבל לא את כללי הפורום...

ובקשר לאלו ששואלים למה לא מחקתי את ההודעה הראשונה. היא לא חורגת מכללי הפורום והכותב העמיד את דבריו (וגם את אישיותו...) למשפט הציבור.

והציבור הגיב בהתאם.

בני

מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

וכל מה שנשאר להגיד כדי לסכם שירשור עלוב שכזה הוא :" הכלבים נובחים והשיירה עוברת".תנו לכל מיני טרומפלדורים לנבוח.... ותתעלמו.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי כל השרשור וההערות מיותרות. ידוע שכאשר אירוע מתוכנן למועד מסוים ויורד גשם באותו המועד האירוע נדחה לשבוע שלאחר מכן.

אני בטוח שהמועדן יפרסם תאריכים במקרים מיוחדים שבהם האירוע לא נדחה לשבוע שאחרי.

אני מתנצל אם משהו נפגע מההערה שלי (מס' 24 בשרשור) לא היתה כוונה לפגוע.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...