Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי הסבר קצר בקשר למה שראיתי!?

הלכתי לראות את האוטו שחבר קנה(פג'ו 205 שנת) מכיוון שכל העסק מעניין אותי התחלתי להסתכל

ולהציץ על כל האוטו ואז בא ההפתעה(לפחות בשבילי) פתחתי את המכסה מנוע ואז אני רואה מנוע 4 צילינדרים יושב לרוחב האוטו והוא נטוי 90 מעלות לצד בדיוק! כמו בוקסר אבל 4 צילינדרים לאותו צד! והקרבורטור יושב על הצד של הבלוק שהוא פונה כלפי למעלה, ובצד השני האגן שמן התושבות שמחברת בין השילדה למנוע נראת אורגינלית ולא איזשהי התאמה! אז מה בעצם היתרון אצל מנוע כזה? ומה שמו של מנוע כזה? ומתי השתמשו בו?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

את האמת להגיד לך אני עדיין לא נתקלתי במנוע 4 פעימות שיושב במצב של 90 מעלות ...

נתקלתי בדברים שהמנוע טיפה נוטה לצד , שזה בדרך כלל מנועי V5 או V6 .

אם יצא לך לצלם את תא המנוע ולהציג פה אני ישמח לראות משהו חדש ...

(אתה מתכוון שממש המנוע שוכב , כאילו ראש מנוע נמצא למטה ליד הגלגל .. ? )

פורסם

שלום.

הפזו' 205 שהבחור ראה היא מהמודלים הראשונים שיוצרו ומורכב בה המנוע של הפזו' 104 .

המנוע באמת שוכב כימעט על צידו והקרבורטור יושב על הצד. מה אתם מיתפלאים הבחור צודק.

אגב המנוע הזה הולך ביחד אים הגיר הגיר מורכב בקרטר כמו במיני מינור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נכון , מנוע 1100 הישן. מורכב באותה צורה גם בסיטרואן ויזה .

יתרונו הגדול של המנוע בתצורה הזו היא שהוא אוסף עליו מים מכל מקור שהוא (שלוליות , נקיון וכו') , ומאפשר להם ליצור ביצה (SWAMP) מסריחה ומלאה קורוזיה בחריצים.:?

וזאת מעבר לגישה הקשה לכל רכיב במנוע חוץ מקרב' ופלאגים.

פורסם
שלום.

אגב המנוע הזה הולך ביחד אים הגיר הגיר מורכב בקרטר כמו במיני מינור.

בברכה בני ל.

לא הבנתי למה התכוונת במשפט הזה? אפשר לפרט?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עם לא הייתם אומרים לי את שם היצרן אני בטוח הייתי אומר שזאת יציאה של צרפתים....

מיסתבר שגם הבריטים מקוריים.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לא הבנתי למה התכוונת במשפט הזה? אפשר לפרט?
הכוונה הייתה שהגיר הוא לא יחידה נפרדת מהמנוע אשר מחוברת אליו דרך גל ההינע, אלא הוא מורכב בתוך המנוע, בקרטר (אגן השמן). במיני לדוגמה, הפטנט הזה גורם לזה שאם אתה רוצה להחליף גיר מאוטומט לידני, אתה צריך להחליף גם מנוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אוקי עכשיו הבנתי אבל מישהו יכול גם להגיד לי איך קוראים לסוג הזה של מנוע?

(שאני יוכל לברר עליו יותר באינטרנט)

• תוכן חדש...