Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בעצם ההיגיון בכך שבאוטובוסים עירוניים ישנם כיסאות הפוכים כך שפני הנוסע בניגוד לכיוון הנסיעה?

באוטובוסים בין עירוניים לדוגמא הסידור כנל לא קיים.

מעניין אותי האם למישהו יש תובנות.

שבוע טוב!

פורסם

באוטבוס עירוני יש פחות מקומות ישיבה, מעברים רחבים יותר, שטח פנוי גדול יותר מול הדלתות, דלתות יותר רחבות ורצפה נמוכה כדי שיהיו פחות מדרגות או שלא יהיו בכלל.

עקב הרצפה הנמוכה בתי הגלגים בולטים פנימה ומשיקולי ניצול מקום פנוי תוך התחשבות בכל הדרישות הנ"ל מסתדר טוב יותר למקם חלק מהמושבים עם הפנים נגד כיוון הנסיעה.

פורסם (נערך)

לרוב האנשים אין קושי בכך.

באוטובוטסים של שדות תעופה כמעט אין מושבים, וחלק מהבודדים שקיימים, אלה שמאחורי תא הנהג, פונים לאחור.

ברכבות מחצית המושבים הם עם הגב בכיוון הנסיעה, וזה כולל גם רכבות מהירות, שהרי הקרונות אינם כיווניים, ניתן להסיעם בשני הכיוונים. בסין נתקלתי אפילו באפשרות לסובב את הספסלים כרצון הנוסעים (ברכבות שנוסעות למעלה מ-300 קמ"ש). כמובן שמה שחשוב אינו המהירות אלא אלא התאוצות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה לי שזה פחות התאוצה אלא יותר הנוף הנשקף מהחלון שעשוי לעשות סחרחורת/בחילה אם יושבים הפוך (אני סובל מזה)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

גם יש מטוסים שיש סידור כיסאות הפוכים, ואפילו יש כורסאות בניצב לכיוון הנסיעה (גם ברכבות יש)

אבל שם אי אפשר ליסוע ברוורס לא כמו רכבות :)

מיקסום שטח כמו שאמרו.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

באוטובוטסים של שדות תעופה...אלה שמאחורי תא הנהג, פונים לאחור.

זכור לי שגם השורה האחרונה, לפני הדלתות האחוריות, גם הפוכה (שיקולי גלגל אחורי בולט?). אבל אולי מאז הטיסה האחרונה שלי הכניסו אוטובוסים חדשים לשירות.

פורסם

באוטובוטסים של שדות תעופה כמעט אין מושבים, וחלק מהבודדים שקיימים, אלה שמאחורי תא הנהג, פונים לאחור.

ברכבות מחצית המושבים הם עם הגב בכיוון הנסיעה, וזה כולל גם רכבות מהירות, שהרי הקרונות אינם כיווניים, ניתן להסיעם בשני הכיוונים. בסין נתקלתי אפילו באפשרות לסובב את הספסלים כרצון הנוסעים (ברכבות שנוסעות למעלה מ-300 קמ"ש). כמובן שמה שחשוב אינו המהירות אלא אלא התאוצות.

מושב בכיוון ההפוך בטיחותי יותר במקרה של בלימות חריפות.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

קודם כל, זה נכון למושבי בטיחות לילדים - לא יודע עד כמה זה חל על מבוגרים, אם כי יכול להיות.

דבר שני, אתה לא חגור (מה לעשות, אוטובוס עירוני...) אז באיזה כיוון אתה יושב כנראה לא יהיה הדבר המכריע.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

במקרה של בלימה חזקה (בקו ישר) מי שיושב עם הגב לכיוון הנסיעה שוקע לתוך משענת הגב, ומי שיושב בכיוון הנסיעה עלול לעוף קדימה (כי אין חגורת בטיחות)...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

הוקטור של כוח ההתנגשות אינו רק קדימה ולכן יש סיכוי סביר שמשענת הגב של המושב לבדה לא תמנע ממך להתעופף בחלל הרכב.

פורסם

אה, רק בלימה...

נוסע יושב יצליח להישאר בכיסאו גם בבלימה די חזקה, בלי קשר לכיוון הישיבה, אז זו לא בעיה.

נוסע עומד, להבדיל, יציבותו מתערערת בבלימה של כ-0.2g, אם אינני טועה.

פורסם

מי שנסע פעם ברכבת תחתית, יודע שמי שנוסע בעמידה חייב לאחוז חזק בידיות/מעקות/רצועות כי רכבות אלו מאיצות ובולמות מאוד חזק. כל האצה שגרתית מתחנה ובלימה לקראת תחנה מעוררת את היציבות של מי שנוסע בעמידה.

• תוכן חדש...