Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שאני נדחף, אבל קניתי פילטר פנימי למזגן ברכב סוזוקי סוויפט 08.

עברה פחות משנה, עשיתי פחות מ10K ועדיין יש ריח מגעיל ב20 ~ 30 שניות ראשונות של המזגן. זה קשור לפילטר?

הזמנתי אחד גנרי מאיזה אתר ישראלי, עלה בערך 40שח.

פורסם

לא, הריח הזה לא קשור לפילטר. תנסה ספריי נגד בקטריות, רסס אותו על המאדה ומסביב.

אם לא ספריי, אז תשתמש יותר במצב יניקת אוויר מבחוץ. וכמה דקות לפני סיום כל נסיעה כבה את המזגן, תשאיר את המאוורר הפנימי פועל ותפעיל מצב יניקת אוויר מבחוץ.

פורסם

במידה ויש ריח רע מהמזגן בשניות הראשונות מהפעלתו אין ברירה אלה לעשות את הפעולות הבאות:

סירקולציה חיצונית עם ספריי נגד בקטריות כגון "חומר ניקוי GPT" להתיז את הספריי ב30 שניות על מצב קר ואז כ30 שניות על מצב חם כשכל החלונות פתוחים ואז לתת לרכב עוד זמן להתאורר ובנסיע הבאה לסוע עם חלונות פותחים. לא מומלץ לנשום ספריי נגד בקטריות.

אחרי זה להוציא את הפילטר מזגן, הפעיל ברכב רימון ריח של מגויירס על סירקוצליה פנימית.

לבסוף להתקין פילטר מזגן חדש.

אני עושה את הפעולה הזאת לכל רכביי כל שנה לאחר הקיץ במיוחד.

אני רגיש מאוד לריחות ובגלל זה רוב הזמן נוסע על סירקולציה פנימית והריח בהתאם.

החלפת פילטר בלבד לא תסגור לך את הפינה הזאת.

פורסם
אתם טועים וסתם מטעים את הגולשים בפורום.

למה איפה טעות ?

מה לא טוב בפילטר של חברה ידוע שהיא מייצרת בסין ?

זה אותו דבר כי עשוי תחת פיקוח מסויים אבל זה היה פעם.

היום בסין אלפי חברות מייצרים ברמה כל כך גבוה שאיכות חומרים שלהם לא פחות טובה מזה שמיוצר במקום אחר כי טכנולוגיה ומכונום שיש להם לא מאפשרת לייצר משהו אחר.

אני לא מדבר על זייפנים.

לא רואה שום בעיה בלקנות פילטר אוויר סיני למזגן של רכב.

מרק האם בקרת במפעלים בסין לאחרונה,הם הגיעו לרמה שאנו צריכים ללמוד מהם וזאת בעיה גדולה מאוד בשביל כל העולם.

פורסם

הבעיה היא כשאתה קונה משהו עלום שום אין לך שום דרך לדעת מה טיב המוצר שאתה קונה.

יכול להיות שהוא טוב ויכול להיות שהוא זבל, בגלל זה מומלץ לשלם עוד כמה שקלים ולקנות משהו מחברה ידועה.

פורסם

דרך אגב היום אם פילטר עם שם סיני אמיתי או סימנים של מותג סיני לפעמים עדיף מאשר לקנות מותג לא סיני אבל מזוייף יש סיכוי מאוד גדול היום.

רמת הזיופים היום כל כך גבוה שקשה לזהות זיוף.אני מדבר גם על שמנים כל מיני סוגי פילטרים.

פורסם

רמת הזיוף הגבוהה זה לענין האריזה לרוב ובסימונים על המוצר.

בכל מקרה זיוף תמיד יהיה החלק הנחות ביותר והכי לא נכון להשתמש בו.

פורסם
רמת הזיוף הגבוהה זה לענין האריזה לרוב ובסימונים על המוצר.

בכל מקרה זיוף תמיד היהי החלק הכי לא נכון להשתמש בו.

זאת הבעיה שרמת הזיופים כל כך גבוה שקשה להבין שמוצר מזוייף ,רמת הדפסה וכיתוב יותר טוב מאשר במקורי

פורסם
הפעולות הבאות:

סירקולציה חיצונית עם ספריי נגד בקטריות כגון "חומר ניקוי GPT" להתיז את הספריי ב30 שניות על מצב קר ואז כ30 שניות על מצב חם כשכל החלונות פתוחים

הייכן בדיוק לרסס?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

ההבדל הוא פחם פעיל לעומת פילטר רגיל.

ההבדל השני הוא, פילטר ללא צורך במסגרת פלסטיק(26010) לעומת פילטר להרכבה בתוך מסגרת פלסטיק(הוא קטן יותר)

במכוניות החדשות ויתרו על המסגרת והגדילו את הפילטר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...