Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר חניתי ברברס נצמדתי למדרה ורציתי להתקדם חמש סנטימטר קדימה , כמובן לחצתי על הבלם והעברתי באוונסיס הילוך למצב -d

שמעתי זמזום מטריד כמו נניח משהו חשמלי,

אחרי כמה שניות הרעש נפסק,

בסוף היום חזרתי הביתה כ 20 קמ , בנסיעה שום רעש או רחש מוזר וחריג,

חניתי ליד איזה מקום ברברס שוב אותה תופעה אחרי לחיצה על הבלם והעברה להילוך D שוב נשמע הזמזום אפילו מין חריקה קלה,

בדקתי שמן גיר לפי ההוראות הכל תקין, שמן לא שרוף,

האוטו מעביר הילוכים בנסיעה בצורה ניאותה והגיר לא דופק,

שבוע שעבר הרכיבו לי בטויוטה יחידת abs משומשת עם אחריות ל 3 חודשים,

הכיוון שלי הראשוני היה שזה משהו בגיר, אולם עלו מלי תהיות אולי הזמזום במצב עמידה כמעט במהירות אפסית קשור ליחידה שהוחלפה לי?

מישהו נתקל בבעיה דומה?

אודה לתשובה ממי שמבין

פורסם

זמזום מהסולינואידים בגיר בזמן החלפת הילוך זה תקין לחלוטין.

לדעתי אחרי כל הסאגה שעברת עם הרכב נהיית רגיש מאוד לכל פיפס שאתה שומע.. אבל זה היה שם מאז ומתמיד.

יום טוב גם לך

פורסם

אשכרה יגאל ,עברתי סאגה אחושילינג,

בכל מקרה לפני כן אני נשבע בהן צדק לא שמעתי את הרעש זימזום הזה, מה זה סולונואידים?

נשמע כמו יצורים מהמאדים?

האמת האוטו נוסע תקין ובולם היטב, עדיין מודאג כי זה זמזום חריג שבוודאות לא היה לפני כן,

בכל אופן תודה יגאל

פורסם

בהקשר של גיר אוטומטי, הסולינואידים הם שסתומים חשמליים השולטים על מעברי השמן במח של הגיר ועל לחץ השמן שבו

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...