Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לפני רכישת 3008 וחשבתי לקנות סולר (נסעתי על שתי הגרסאות ולא הפריע לי הטרטור של המנוע).

השאלות:

1. חבר אמר שאחרי 10, 20 ק"מ הטרטורים מתחזקים במנועי סולר, האם זה נכון ?

2. אני רואה פערים של עד שקל וחצי בין תחנות הדלק השונות, ממה זה נובע ?

זה מאלץ אותי לתכנן את מילוי הדלק ברכב (אין בקרבת בייתי תחנות זולות) ונשמע לי מוזר (כאחד שמגיע מעולם הבנזין).

3. האם יש הטבות מסויימות לבעלי עסקים במילוי סולר (אני עצמאי שהרכב משמש אותי בעבודתי + שימוש פרטי)?

תודה

פורסם

1. לא שמעתי על דבר כזה, אבל באופן טבעי כל מנוע מרעיש יותר ככל שהוא מזדקן עקב חופשים ובלאי שנוצרים בו.

2. יש גם פערים גדולים מזה. בניגוד לאוקטן 95 מחיר הדיזל אינו מפוקח וכך כל תחנה יכולה לקבוע את המחיר לעצמה. המחירים הזולים ביותר יהיו במקומות בהם יש תחרות בין חברות הדלק, לרוב אזורי תעשייה. אני "אימצתי" מספר תחנות זולות במסלול הקבוע שלי שאיתן הרכב מתנהג בסדר ומציג צריכת דלק טובה ודואג לתדלק רק בהן.

3. כן, כמעט כל רשת תחנות מציעה דלקנים, הנחות והטבות אחרות, צריך לפנות אליהן לקבלת פרטים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...