Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ובעלי לא מבינים ברכבים בכלל אבל חייבים לקנות רכב משפחתי דחוף.

סדר החשיבות בבחירת הרכב:

1. בטיחות (בעיקר לילד בכסא)

2. גודל תא מטען

3. עד 60,000 ש"ח

4. עד 5 שנים, כמובן עדיף פחות

זהו. כל השאר זה אקסטרא - אשמח שיהיה רכב יפה (מאד אוהבת רכבים כמו פורסטר או ספורטאג'ים ישנים אבל מודעת שזה לא נופל תחת הקריטריון שהצבתי).

אני חשבתי אפילו בכיוון של וולוו בין 5 - מה דעתכם?

תודה מראש לכל העונים, תבורכו בנסיעות בטוחות ורכבים אמינים תמיד!!

שרון

פורסם

במקומכם הייתי מחפש יונדאי I30cw ( סטיישן ) מודל 2014. יש בלוח מעל 150 רכבים כאלה למכירה+ בכל חברת ליסינג + בכלמוביל טרייד אין (של יבואן יונדאי ). הרבה מהם בתקציב. ככה שאפשר להיות בררן ולא להתפשר על מצב ונתוני הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ציינת אמינות כקריטריון, אבל יש לי הרגשה שאת לא מחפשת הרפתקאות. תקני אותי אם אני טועה.

אם גודל תא המטען חשוב - סטיישן זה פתרון מעולה. חפשי קיה סיד סטיישן או יונדאי i30 סטיישן.

לאלו שלא חוששים מתוצרת צרפת גם 308 סטיישן (מ-2014 ומעלה) יכולה להיות פיתרון לא רע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

וולבו יהיה מאוד יקר לתחזוקה, הוא לא שיא האמינות (במיוחד הדגמים החדשים)..

גם סוזוקי קרוסאובר או SX4 יכולות להיות אחלה אופצייה, סיוויק סטיישן גם כן מצוין (פשוט יהיה יותר קשה למצוא בתקציב הזה)

פורסם
במקומכם הייתי מחפש יונדאי I30cw ( סטיישן ) מודל 2014. יש בלוח מעל 150 רכבים כאלה למכירה+ בכל חברת ליסינג + בכלמוביל טרייד אין (של יבואן יונדאי ). הרבה מהם בתקציב. ככה שאפשר להיות בררן ולא להתפשר על מצב ונתוני הרכב.

תודה על ההמלצה.

נכון כתבתי שתא מטען חשוב, לא בטוחה שהכוונה שלי זה עד כדי כך. צריך להחזיק עגלה פלוס עוד קצת. כיום אני נוסעת בסיאט מיי :).

היונדאי נחשב רכב בטיחותי? זה באמת הדרישה הכי חשובה לי.

ושוב תודה לעזרתך בנושא!

פורסם

ברור לך שכל תקלה ב s60 תעלה כפליים מאשר ביונדאי? יש גם פעם ב.. טיפולים יקרים.

אם יש לכם אפשרות כלכלית להתפנק ברכב מסגמנט הרבה יותר גבוה ( והרבה יותר נוח ) - בבקשה.

אבל כנראה יהיה לזה מחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה-I30 המדוברת קיבלה תוצאות מאוד יפות במבחן ריסוק. ה-S60 משום מה נבנחנה רק ב-2001, כך שהתוצאות לא רלוונטיות בכלל. לעומת זאת, ה-V60 (גרסת הסטיישן של ה-S60) נבחנה ב-2012, וקיבלה תוצאות די דומות ליונדאי. לדעתי אפשר להסיק מהם על ה-S60.

מצד האמינות, ה-S60 מצוידת במנועי טורבו וגיר רובוטי דו מצמדי של פורד, ותהיה ישנה יותר בשנתיים, לעומת מנוע אטמוספרי ותיק וגיר פלנטרי פשוט ביונדאי (למיטב זכרוני רק בקיה יש גיר רובוטי, תקנו אותי אם אני טועה). על פניו היונדאי תהיה כנראה אמינה יותר, ותקלות יהיו משמעותית זולות יותר לתיקון.

הוולוו תהיה רכב מוצלח יותר, אבל כנראה לא באופן משמעותי (אם בכלל) מבחינה בטיחותית. היא חזקה, שקטה ונעימה יותר, ויכולה להיות קניה סבירה למי שמחפש את היתרונות האלו ומודע לעלויות התחזוקה ולירידת הערך הצפויה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כפי שכבר ציינו לפני וולוו S60 תהיה יקרה יותר לאחזקה, ולא הרבה יותר בטוחה, מערכת הבטיחות היחידה שיש לה אין ליונדאי (אבל יש לסיאט מיי) היא בלימה אוטונומית שדי נדירה בשנת הדגם 2012.

כל המשפחתיות הפופליות בקטגוריה יונדאי/קיה/טויוטה קיבלו ציונים גבוהים במבחני הריסוק ונחשבות בטיחותיות יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...