Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן טיול של שבוע לסלובקיה החודש, שיכלול אולי גם גיחה למדינות השכנות (אוסטריה והונגריה). הזמנתי טיסה של וויז אייר לקושיצה, ולכן זו תהיה נקודת ההתחלה. המסלול שחשבתי עליו בנתיים הוא: נסיעה לכיוון ברטיסלבה עם טיולי טבע קצרים בדרך בגן העדן הסלובקי וכו' (תלוי מזג אוויר), נסיעה לוינה עם יום טיול שם, ונסיעה חזרה לקושיצה דרך הונגריה. מה דעתכם?

אשמח להמלצות על מלונות וחברות להשכרת רכב ממי שטייל באיזור ולטיפים נוספים.

תודה

נ.ב נתקלתי בבעיות כשחיפשתי חברות השכרה שפועלות ביום ראשון, רוב החברות דורשות תוספת מחיר נכבדת על איסוף הרכב ביום ראשון, ולצערי גם הנחיתה וגם ההמראה שלי הן ביום ראשון. אני שוקל לקחת את הרכב ביום שני בבוקר בשל כך, אך אני לא רוצה לוותר על החזרה שלו ביום ראשון לפנות בוקר (הטיסה חזור בשעה 5:00) ולהשאר תלוי בחסדי התחבורה הציבורית באיזור.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

החזרת הרכב אמורה להתבצע בשעה 1-2 לפנות בוקר. אם אין אפשרות להחזרה ללא נוכחות נציג (השארת הרכב והמפתחות בלי מי שיקבל אותו ויבדוק אותו) תשלם "קנס" כבד בשל השעה המאוחרת. הפתרון הוא בדרך כלל החזרת הרכב ערב קודם ונסיעה לשדה במונית - יהיה עליך לבדוק מה יותר זול.

לגובי וינה - אין טעם לנסוע אליה ליום אחד. מדובר בעיר עשירה מאד, כזו המצריכה לפחות 3 ימים די אינטנסיביים, וגם אז מדובר בביקור על קצה המזלג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במונית יש לי בעיה נוספת, איפה אשאיר את המזוודה במהלך יום הטיול האחרון? לקחת לילה נוסף במלון בקושיצה בשביל לעזוב את המלון ב-1 בלילה יעלה לי גם כן כמה עשרות אירו. ישנן חברות שבוודאות ניתן להחזיר בהן את המפתחות בלילה לתיבה ללא נציג, אך הן יקרות (סביבות ה-250 אירו לכל התקופה לקבוצה B).

פורסם (נערך)

בכל מלון שאני מכיר יש חדר מזוודות (luggage room) שבו אפשר להפקיד את המזוודות אם מגיעים בבוקר לפני שעת הצ'ק אין או אחרי הצ'ק אאוט, ולאסוף אותן לקראת הנסיעה לנמה"ת.

דרך אגב, בהשואת מחיר שfhרת הרכב, האם חישבת גם את הרחבות הביטוח השונות? אלה משנות לחלוטין את התחשיבים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חישבתי את הרחבות הביטוח, וישנה גם אופציה של רכישת הרחבת ביטוח דרך חברת "פספורט קארד" שעלותה לא גבוהה במיוחד.

• תוכן חדש...