Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דילמה - תשאר עם הטויוטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

(סליחה שאני כותב את זה) ורכב נחות כמעט בכל קנה מידה מהטויוטה. אמינות נחותה, צריכת דלק וביצועים נחותים - אם תעשה את ההחלפה - אתה עוד תתגעגע...

כבר הבעתי את דעתי על כך שהקילומטראז' נמוך מדי ולדעתי הבלאי למכללים השונים גבוה בגלל שרוב (אם לא כל) הזמן המנוע לא מגיע לטפרטורת עבודה.

ולגבי המחיר - לא לחנם זול מתחיל בז'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עשיתי סיבוב , צפוף יותר. ראייה טובה יותר יש אפשרות להילוכים , חיישן גשם גלאי רוורס, הרכב סוחב יותר מרעיש פחות , שעון אלקטרוני בחזית. החלטה קשה

פורסם

אני לא מסכים עם הטענות של zvit, אבל בהחלט לא מדובר בקפיצת מדרגה משמעותית בעיניי, רכב מאובזר יותר, חדיש יותר, אולי בטיחותי יותר, ככל הנראה גם נוח יותר ונעים יותר לנסיעה, אבל בצריכת הדלק לא תראה הבדלים גדולים (עדיין מנוע 1.6 וגיר אוטומטי עם 4 יחסי העברה) וגם הביצועים הטובים יותר, הם כנראה לא משהו מאוד משמעותי.

אם כבר אתה מחפש שדרוג בתקציב נמוך, הייתי מחפש פיאט בראבו שמורה, היא באמת תתן לך ערך מוסף מבחינת ביצועים, מאובזרת לא רע אך לרעתה גיר רובוטי חד מצמדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני לא מסכים עם zvit.

לאחר בעלות של שתיהן.

ה308 כרכב היא הרבה יותר טובה מהקורולה, פרט למנוע העצלן יותר וזללן יותר.

והמחיר זול - סטיגמטית בלבד.

הבראבו לדעתי פסולה בגלל גיר בלתי נסבל.

פורסם

רגע, הוא לא ביקש 27?

בכל אופן, בלי קשר לאיזה רכב עדיף, לא קונים בלחץ, בטח לא רכב. זה לא שחסרות 308 למכירה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רוצה 30 הרכב עם 20׳אלף קילומטר, טיפול, החלפת גלגלים לא מזמן טסט עד אוגוסט . הבעיה שיותר צפוף בגלל הפורום אולי לא ראיתי שהרכב משדרג

• תוכן חדש...