Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח חקבל חוות דעת עבור הבעיה המתוארת בכותרת, אצלי בתאוצות במהירויות קטנות מרגיש שהרכב נחנק ואז נאלץ להוריד את הרגל מהגז עד שהרכב יפסיק להיחנק ואז מתחיל להאיץ לאט לאט ואחרי הרכב מרגיש רגיל ואפשר לנסוע במהירויות גדולות כרגיל.

במהירויות קטנות הרכב מרגיש חלש.

אשמח לדעת ממומחים איפה יכולה להיות הבעיה ואם מדובר בבעיה מוכרת לדגם הנ״ל?

פורסם

קודם כל, מהירויות הן נמוכות וגבוהות, לא קטנות וגדולות.

דבר שני, כנס למוסך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכם על העזרה..

תיבת ההילוכים אוטומטית, כמובן שאני ניגש למוסך, רציתי לגשת למוסך עם כיוון וידע ובקיאות ומוכנות..

האם יכולה להיות הבעיה בגיר? למרות שאין רעשים מיוחדים מכיוון המנוע..

האם יכולה להיות הבעיה ממנוע?

האם בכלל זו בעיה של פלאגים וחוטי הצתה?

האם יכולה להיות בעיה של מערכת הדלק? משאבה? מזרקים?

אשמח אם תעזרו לי לשלול חלק מהאופציות הנ"ל ולכוון אותי לכיוונים אופציונליים ריאליים.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם
נשמע שהרכב בהילוך גבוה מדי. האם תיבת ההילוכים ידנית או אוטומטית?

הרכב עובר בכל ההילוכים מ-1 עד 6 ללא בעיות מיוחדות, במידה ואני מאיץ לאט לאט.. אם אני מנסה להאיץ בצורה קצת יותר אגרסיבית לפעמים המנוע מגמגם/נחנק בהיולוכים הראשונים..

פורסם

סבירות גבוהה לסליל הצתה נתקלתי בפורומים בחול בנוגע לסוניק שחולקת עם האסטרה אותו מנוע ושם נאמר שזה מחלה ידועה אך לא נפוצה במיוחד.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אז ככה:

הגעתי למרכז שרות עשו בדיקת מחשב אמרו שהכל תקין חוץ משסתום בקרת אידוי, לא יודע אם זה באמת היה מקולקל או שהם לא ידעו איפה הבעיה וסתם זרקו משהו.. קיצור זה עלה 1200 לפני מע״מ ולפני עבודה.

על הדרך ביקשתי שיעשו לי טיפול תקופתי נשאר לי כ3000 ק״מ לטיפול אמרו שזה טיפול גדול כולל פלאגים ופילטר מזגן קיצור בסוף עשינו טיפול.

יצא מנהל המוסך לנסיעת מבחן חזר ואמר שהכל בסדר, באתי לנסוע לדרכי נסעתי דקה וישר הבחנתי שהמצב לא השתנה וישר חזרתי למוסך.

ביקשתי שיתלוו אליי לנסיעה ולהראות להם איך הרכב מתנהג, נהג מישהו מהמוסך וישר הבחין שהרכב חנוק ואפילו פולט עשן לבן עם נקישות במנוע וישר אמר לי בוכנות.

הרכב נסע עד עכשיו קצת פחות מ50000, טיפולים בחברה ולפני הזמן המתוכנן.

בגלל שקניתי את הרכב לפני פחות משנה משלמה סיקסט קיבלתי שנת אחריות והמנוע מכוסה באחריות.

לפי מה שהבנתי הם הולכים לעשות שיפוץ, האם אני יכול להתעקש על מנוע חדש? האם שיפוץ יכול להבטיח שהמנוע יחזור להיות כמו חדש? מה החסרונות של שיפוץ?

אשמח לקבל המלצות וחוות דעת לגבי מה שקרה לי עם הרכב

פורסם

עדכון:

פניתי אל חברת אופל ביקשתי לקבל החזר עבור תיקון חיישן תקין, ודרשתי החלפת מנוע במקום שיפוץ.

קיבלתי תשובה כי המוסך מוכן להוציא לי תדפיס כי החיישן כן היה תקול ללא קשר למנוע.

כמו כן אמרו כי לפי הנחיות מפורשות של היבואן לא מחליפים מנוע אלא רק משפצים, אך מצד שני יש הנחיה "פנימית" ולא רשמית במידה והרכב טרם עבר 5 שנים על הכביש או טרם הגיע ל100000 הם יתקנו (ישפצו) את המנוע כאילו והוא באחריות.

ביקשתי לקבל את זה בכתוב אך טענו כי זה לא רשמי לכן לא יהיה ניתן לקבל את זה בכתוב.

אשמח לקבל תגובות לנושא והמלצות למה לעשות? האם להסתפק בזה אוא שיש מה לעשות?

אגב טרם קיבלתי את הרכב אין לי זמן להגיע למוסך.

האם אחרי שאני מקבל את הרכב, המנוע יהיה בגדר בהרצה? האם אתבקש לנהוג "בעדינות"? האם כדאי להעביר את הרכב בדיקת "קניה" כמה ימים לפני תום האחריות הרשמית (3 חודשים עפ"י חוק)?

תודה לכולם מראש

• תוכן חדש...