Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב לנסיעה ממוצעת של 150 ק"מ על בסיס יומיומי.

בין אם הרכב משומש או חדש צורת התשלום שלי תהיה חודשית(הלוואה/מימון), ולכן מה שהכי חשוב לי

זה רכב חזק אמין וחסכוני.

אני שואף יותר לקטגוריית הסופר-מיני.

תקציב לרכב משומש עד 40 אלף.

תקציב לרכב חדש עד 80 אלף.

תודה מראש,.

פורסם

גיר ידני בא בחשבון?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי חדש , יש לך פיגו 208/קליאו במסלולי 0 ק"מ שנכנסים לתקציב. אם אתה מסרב בכל תוקף לצרפתי , תצטרך לרדת לקטגורית מיני עם i10/פיקנטו ומיקרה(שנחשב קצת סופר מיני). בכל מקרה אלה רכבים חדשים שמגיעים עם אחריות.

משומש , מאזדה 2 , ריו , i20 שנתונים 2013/14, משלושתם הכי זריזה מאזדה.

פורסם

תודה רבה! אין לי בעיה עם הצרפתיות חוץ מהירידת ערך.

מה לגבי חסכון בדלק? מי מבינהם החסכוני ביותר?

(אני נוהג מאוד רגוע וקל על הגז).

פורסם

על פי נתוני היצרן לפיגו יש צריכת דלק ממוצעת טובה יותר , 20.8 לעומת 19.2(ק"מ לליטר) אבל נתונים אלה יש לקחת בערבון מוגבל.

שיקול נוסף הוא שבקליאו ישנו גיר רובוטי שנחשב פחות אמין ביחס לגיר אוטומטי (בפיגו ישנו גיר אוטומטי). בכל מקרה ממליץ לבצע נסיעת מבחן על הרכבים הנ"ל לפני שתחליט.

פורסם

אני נוהג על פג׳ו 208 1.2 טורבו

הרכב חזק, זריז, חסכוני ומאוד נוח + סקסי.

עברתי איתה 30,000 ק״מ עד היום, 0 תקלות

חישבתי השבוע צריכת דלק, עם נסיעה עירונית ובין עירונית שלושה פעמיים עליתי לירושלים, הצריכה עמדה על 1 ל15.

• תוכן חדש...