Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום לא עובד - מאזדה 626

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מאזדה 626 2000 חימום לא עובד (ככה הרכב נרכש)

בבדיקות שלי נמצא שמים חמים נכנסים ויוצאים ברדיאטור הפנימי והבעיה היא שהתריס לא מגיב. בבדיקה לעומק ראיתי שנותק הפין מהמסילה ושמו אותו כך שימנע מהתריס להפתח. בנוסף חסר בורג שמחזיק את מנוע התריס כך שבוודאות מישהו ניתק בכוונה.

מוזר הוא שלפני כחודש סתם כך הפסיק לעבוד התריס של הסירקולציה אויר (מה שמווסת את האוויר אם יהיה מפנים הרכב או בחוץ) ומאז ומתמיד חצי מתאורת הפאנל עבדה פעם כן פעם לא.

פירקתי את הפאנל עד לכרטיסים האלקטרונים וניקיתי בספריי מגעים ולא השתנה דבר.

את התריס המנותק אני יחזיר בהזדמנות למצבו המקורי אך ישנו חשד שיש נתק נוסף בדרך כי לא נשמעים המנועים מנסים לעבוד.

כרגע עובד הפן המדחס והתריס לניווט הרוח לפתחים ברכב (שמשה רגליים וכו׳)

יש מצב שהתאורה פסקה בפנל לעבוד( זה אני ידע בחושך )

האם לתריסים יש פיוז בנפרד או קונטקטור( לפן לדוגמא החלפתי קונטקטור לפני חצי שנה)

תודה לעונים וסליחה על החפירה הארוכה

פורסם

במאזדה 626 שלי , בשנייה שמעבירים את הבורר לחימום הפקודה היא אלקטרונית ונשמע מעין רחש חריקה שמאפשר לתריס הפנימי לעבור למצב חימום , אתה יכול להזמין את כל היחידה מ EBAY ולסגור את הפינה .

• תוכן חדש...