Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

גולף GTI שנת 2008 עם 100,000 ק"מ וגיר DSG של חבר עושה בעיות. מפעם לפעם ולא באופן קבוע היא מניעה רק לאחר סטארטר ארוך ולא משנה אם המנוע קר או חם. לאחר ההנעה הכל עובד רגיל ואין שום נורת תקלה דולקת. לציין כי ברכב מותקנת תוכנה.

מה נשלל עד כה:

הוחלף מצבר

הוחלפו אינג'קטורים

הוחלפו קויילים

הוחלפו פלאגים

הוחלפה משאבת דלק

עולים שני קודי תקלה ב VCDS, הראשון עולה מיד לאחר איפוס, השני מופיע לאחר כמה שעות:

01305 - Databus for infotainment

004 - No Signal/Communication

00883 - Ignition switch (D) Termianl S

012 - Electrical Fault in Circuit Intermittent

רעיונות?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה.

העניין הוא שתקלה 00883 קופצת רק לאחר כמה שעות ו-01305 קופצת מיד לאחר האיפוס עם התוכנה, מה גם שאף אחת מהתקלות המאפיינות את 00883 אינה מתרחשת ברכב הנ"ל אבל אני בהחלט יכול להבין את הכיוון לסוויצ' התנעה בעייתי.

ההימור שלי שבסופו של יום יתברר כי זה משהו שקשור לסוויצ' או לאימובילייזר. אשמח לשמוע רעיונות נוספים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רעיונות?

פורסם (נערך)

מבדיקה חפוזה למוסך רון כנראה יש פיתרון. קפוץ אליו עם הרכב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשיו נזכרתי :cry: בזמנו שרכשתי את הגולף שלי (גולף דור 5) בטיפול הראשון במסגרת האחריות בוצע ריקול/TSB שקט ללא ידעתי ורק בקבלה ראיתי איזכור על שינוי או החלפה של חלק מסויים במשאבת הדלק. לדעתי אין הבדל בין משאבת דלק המותקנת במנוע FSI לבין ה-GTI אבל זאת אוכל לבדוק רק היום בערב.

אני אנסה למצוא את הקבלה ואולי זה עשוי לשפוך אור על הבעיה.

פורסם

התקלה הראשונה לדעתי קשורה למערכת סטריאו, כנראה שהותקנה מערכת אפטר מרקט כלשהי ולא הוסרה המערכת המקורית מרשימת ההתקנים ב Gateway.

אני הייתי מתחיל מבדיקת לחץ דלק קו גבוה ונמוך בזמן התנעה, (בלוק 106 103 אם אינני טועה).

פורסם

בהמשך להודעה מספר 6.

החלק שהוחלף במסגרת ריקול שקט הינו מודול בקרה של משאבת הדלק שהמק"ט שלו 1T0906093F.

לדעתי שווה בדיקה האם אותו מודול קיים ברכב של חברך.

Pages from החלפת צמת משא&#1489.jpg

untitled.JPG

• תוכן חדש...