Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מאוד מעוניין באיביזה אוטומטית משנתונים 2014-2015, אבל אני קורא בכל מיני מקומות על גיר הDSG הבעיתיי שלה, האם בשנתונים אלו הגיר עדיין בעייתי? הבנתי שמ2013 תוקנה הבעיה שהייתה עם הגיר הזה, אבל מצד שני אני גם קורא דברים אחרים, ככה שאני לא יודע למה להאמין כבר.

גם שמעתי שהDSG היבש הוא הבעייתי וצריך להתרחק ממנו בעוד הרטוב בסדר, וגם שDSG7 בעייתי ו6 לא, איזה סוג של DSG אם כך יש לאיביזה מהשנתונים שציינתי?.

העניין הזה של אמינות הגיר הוא הדבר היחיד שמונע ממני לרכוש אות אשמח לשפיכת אור על הנושא.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי justme!
פורסם

לא ניתן להגיד שאין בכלל תקלות, שומעים פחות עליהם אמנם.

האיביזה רכב טוב אבל יש סיכון.

לאיביזה גיר 7 הילוכים.

אם אתה נוסע לרוב בבין עירוני זה מנמיך את הבעיות של המצמדים, אם הרוב פקקים כניראה שכדאן רכב אחר.

אם בכול זאת אתה הולך על איביזה 2015, קח בחשבון שלקראת סוף אותה השנה הייתה מתיחת פנים, הרכב קיבל סלון איכותי יותר והמנוע הוחלף ל 1.0.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זהו שהנסיעות שלי יהיו בעיקר עירוניות קצרות, אלא אם אעבור מקום עבודה, ככה שאי אפשר לדעת ב100% אבל פקקים בטוח יהיו במדינתינו ורק יחמירו.

אם באמת יש סיכון כזה עם הDSG, איך זה שיש כל כך הרבה רכבים עם הגיר הזה? אני מניח שאם היו בעיות רציניות איתו אז לא היו ממשיכים איתו.

בכל מקרה, מה הרכב הכי קרוב מבחינת מחיר ועיצוב לאיביזה שבו הגיר הוא אוטומטי רגיל או רציף? (או לחילופין בעל DSG מהגרסא הלא בעיתיית)

פורסם

פיג׳ו 208

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
זהו שהנסיעות שלי יהיו בעיקר עירוניות קצרות, אלא אם אעבור מקום עבודה, ככה שאי אפשר לדעת ב100% אבל פקקים בטוח יהיו במדינתינו ורק יחמירו.

אם באמת יש סיכון כזה עם הDSG, איך זה שיש כל כך הרבה רכבים עם הגיר הזה? אני מניח שאם היו בעיות רציניות איתו אז לא היו ממשיכים איתו.

בכל מקרה, מה הרכב הכי קרוב מבחינת מחיר ועיצוב לאיביזה שבו הגיר הוא אוטומטי רגיל או רציף? (או לחילופין בעל DSG מהגרסא הלא בעיתיית)

זה לא עניין של בעיות רציוניות באופן ישיר - זה עיניין של שחיקה מוגברת של התיבת הילוכים בתנאים האלה, באם תנהג עליו "לא נכון" ובתנועה עירונית באופן קבוע הוא יראה בלאי גבוהה יותר משמעותית מאשר ה"סלחנות" של תיבה אוטומטית "רגילה".

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

והאם הבלאי המוגבר "מתקזז" עם משהו אחר כמו צריכת הדלק הנמוכה יותר? אני פשוט ממש אהבתי את הרכב הזה, ובאמת חבל לי לוותר עליו, אבל מצד שני אני לא בן אדם של סיכונים מיותרים, במיוחד אם הם עולים סתם הרבה כסף

פורסם

יש לי איביזה 2015 עם כ 50,000 קמ . בינתיים שום בעיות עם הגיר. לפעמים הוא מתבלבל בין העלאה/הורדה בפקקים במצב של גז ברקס גז אבל זה נדיר. הרכב מבחינת שילוב של מנוע וגיר נותן הרבה מעל המתחרות באותן השנים. צריכת הדלק אצלי נעה בין 1:12 ל 1:15 תלוי במשקל הרגל והמצב רוח. אני קניתי

כחדש ובידיעה שהרכב יכול להיות בעייתי עם הגיר.אם אתה הולך על זה, קח בחשבון שיכול להיות שתדרש להחלפת מצמדים או במקרה הפחות טוב, מכטרוניק(למרות שבשנים האלו הסבירות לבעיות במכטרוניק נמוכה יותר) ושים בצד חלק מהתקציב לרכישה,שתהיה מוכן ולא מופתע.

פורסם

ובמקרה הכי גרוע בו אצטרך להחליף הכי הרבה חלקים, כמה זה יכול לעלות? אני באמת רוצה לשקלל את הסכום הזה במחיר הרכב.

תודה.

• תוכן חדש...