Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מאזדה 2 או סוזוקי SX4 האצ'בק


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קודם כל אני מתנצל מראש אם יש שרשור דומה אך נסיתי לעשות חיפוש בפורום אולם תמיד הדף נתקע!

אחי הצעיר רוצה לקנות רכב ראשון בתקציב עד 40K לצורך נסיעה לעבודה ובילויים בסופ"ש, הוא מתעניין במאזדה 2 וסוזוקי SX4 האצ'בק אבל ישמח לדעת איזה רכב יותר טוב משניהם בפרמטרים הבאים:

א- ביצועים, הוא לא מצפה למטוס אבל כן חשוב לו לדעת איזה רכב יותר זריז ומאיץ יותר טוב במישור ובעליות (וגם סוחב בעליות).

ב- נוחות ישיבה ונסיעה.

ג- צריכת דלק.

ד- אחזקה (איזה רכב יותר זול ועם פחות מחלות).

ה- ביטוח (מדובר בנהג צעיר וייתכן שיהיה צורך לבטח גם לנהג חדש שעתיד לקבל רישיון נהיגה בחודשים הקרובים).

ו- איזה משני הרכב יותר כיפי לנהיגה, סופג שיבושי רכב ויותר מבודד רעשים?

עוד שאלה: הבנתי שמאזדה 2 מגיעה עם מערכת שמע שכוללת חיבור AUX לעומת הסוזוקי שמגיעה עם מערכת שמע רגילה, האם ניתן להוסיף לסוזוקי חיבור AUX למערכת המקורית או שיש צורך להחליף את כל המערכת?

 

אשמח לעזרה ולמענה שלכם,

סופ"ש נעים וחמים

פורסם (נערך)

לגבי הסוזוקי: יש שתי תקופות: עד 2009 ומ-2010 (הדגם שהופיע באמצע 2009). אלה שתי חיות שונות לגמרי:

עד 2009 (ועד בכלל) מדובר בגרסה מעודכנת של הליאנה, רכב שהדבר הטוב האחד שיש לו הוא אמינות.

מדגם 2010 תראה ברשיון הספק מנוע 119 כ"ס. הדגם הזה זריז וסוחב היטב, כולל בעליות.

נוחות - מתלים קשיחים, כמו כל יפאנית ראויה. נוחות אפשר לבדוק רק על הישבן של הקונה, זה אינדיבידואלי לגמרי. כיון שמדובר ברכב לא חדש הנוחות תהיה תלויה מאד במצב המושב באקזמפלר הספציפי, עד כמה הוא שחוק.

צריכת דלק - סבירה. קשה לי לתת לך נתונים בגלל מאפייני הנהיגה ב-SX4 שהיתה אצלי, עברה לאשתי וכיום היא אצל בני. עד כמה שאני זוכר בשימוש מעורב סביב 11 קמ"ל, אבל אצל אשתי, עם רגל הרבה יותר כבדה ויותר נסיעות עירוניות הצריכה כמובן פחות טובה.

אחזקה - אמינות מוחלטת, לפחות מניסיוני עם רכב בן 7.5 שנים, 110000 ק"מ ונהגים צעירים. פעם בשנה טיפול וזהו.

ביטוח - תלוי במאפיינים האישיים של הנהגים. צריך לברר אצל הסוכן שלכם.

כיפי לנהיגה - אתה בישראל, אין כיף בנהיגה. בודאי לא ברכב שגרתי. אבל הסוזוקי לא מתלונן כאשר מעמיסים אותו ועולים בפרויד או נחל גיבורים. קצת רועש (מחלה של היצרן) וזה.

מערכת - בסיסית, אין כניסה למקור שמע חיצוני. נדמה לי שהבן שלי השתמש באיזה משדר FM שתקוע בשקע המצית. אני מעדיף שקט בנהיגה, מפעיל את הרדיו כק כאשר יש חדשות מרעישות.

 

מאזדה 2 - לא מכיר. סבלתי מספיק ממאזדה 3.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ביצועים דיי דומים וגם צריכת דלק דיי דומה.

בהתנהגות המאזדה מובילה.

מאזדה 2 ברמת גימור דינאמיק בלבד ולא אקטיב שמגיעה עם 2 כריות אוויר.

×
×
  • תוכן חדש...