Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי סיאט איביזה style 2017, יש בעיה שמציקה לי מאוד ולא ברור אם זאת בעיה או ששמתי לב לזה פשוט רק היום, מגבי הרכב עובדים אוטומט עם חיישן גשם. הבעיה היא שבכל פעם שהמגב פועל בפעם הראשונה ובפעם האחרונה יש רעש של קליק בדשבורד וזה נורא מציק ומסיח את דעתי בנהיגה, כשהם פועלים באופן רצוף אז הרעש איננו.

בעיקרון זה רכב בליסינג אז לא ענייני מה הבעיה עם הרכב וגם אין לי כח ללכת למוסך, רוצה לדעת אם יש דרך לפתור את זה... תודה חברים.

פורסם
היי, ברשותי סיאט איביזה style 2017, יש בעיה שמציקה לי מאוד ולא ברור אם זאת בעיה או ששמתי לב לזה פשוט רק היום, מגבי הרכב עובדים אוטומט עם חיישן גשם. הבעיה היא שבכל פעם שהמגב פועל בפעם הראשונה ובפעם האחרונה יש רעש של קליק בדשבורד וזה נורא מציק ומסיח את דעתי בנהיגה, כשהם פועלים באופן רצוף אז הרעש איננו.

בעיקרון זה רכב בליסינג אז לא ענייני מה הבעיה עם הרכב וגם אין לי כח ללכת למוסך, רוצה לדעת אם יש דרך לפתור את זה... תודה חברים.

מניח שמדובר בצליל של ממסר חשמלי. תמיד יש אפשרות להחליף ל SSR שיהיה שקט יותר אבל לך תתעסק בזה ברכב חדש... על אחת כמה וכמה אם הוא מליסינג. אם זה כל כך מפריע לך פשוט אל תשתמש בפונקציה האוטומטית.

Sent from my smelly feet using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...