Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירון של לוי יצחק הוא אחד הקישקושים הכי גדולים שמלווים את ענף הרכב.

אין גילוי נאות מהיכן נשאבים הנתונים של המחירון הנ"ל , הוא פרו רכבים אשר נמכרים בכמויות לליסינג , ויש עוד תמיהות רבות אשר קצרה היריעה והסבלנות מלפרט.

די להעיף מבט במגרשי יד 2 על מנת לראות את חוסר הסחירות של הדגמים אשר משום מה נפוצים בליסינג ושמרו באורח פלא על מחירם למרות היצע כבד גם ביד פרטית וגם בליסינג אשר נמכרים בהנחות עמוקות ובמבצע תמידי , ספרו ללוי יצחק איך יתכן שהם שומרים על הערך שלהם כמשומשות...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אז למה לא המדינה מחליטה אלא אדם פרטי על שוק שמגלגל מילייארדים ?

לטעמי מאוד דומה למובייל איי , המדינה מחליטה למי לתת את כל הבייצים בסל .

:fadein:
פורסם

איך בדיוק ?

ואם המדינה, נניח, תקבע את מחיר המחירון, מי ערב לך שכולם יתנהלו בדיוק לפיו ?

כמעט תמיד מכוניות שלא נמכרו בהמוניהן לציי רכב, נחשבות למבוקשות יחסית ושומרות על ערכן טוב יותר.

איך יתנהג השוק עוד שנתיים-שלוש שעשרות אלפי ספורטאז'ים ואאוטלנדרים יפלטו לשוק ?

אף אחד לא באמת יודע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פורד פוקוס

הפסידה 21 אלף שקלים?

הצחקתם.

הפיג'ו 301 2016 הפסידה 20 אלף ש"ח תוך 9 חודשים בלבד, המחירון שלה במרץ 2017 היה 77K, ועכשיו זה 57K, בקיצור יש לנו אלופת ירידת ערך חדשה, הרכב הזה באמת מתאים רק לליסינג, טעות איומה לרכוש אותו כפרטי, זה אשקרא רכב חדש שנוסע כמו ישן עם ירידת ערך של רכב פרימיום, אני לגמרי מרגיש כך

:crazyeyes:brickwall::mm_eek::silly:

פורסם

לטעמי מאוד דומה למובייל איי , המדינה מחליטה למי לתת את כל הבייצים בסל .

צודק, לדעתי אפשר לתת לביטן להיות אחראי על זה...

פורסם

הרכב הזה באמת מתאים רק לליסינג, טעות איומה לרכוש אותו כפרטי

זה רכב שתוכנן עבור שווקים של מדינות מתפתחות, בדגש על עלויות ייצור נמוכות, פשטות, שרידות ואמינות יחסית בשנים הראשונות (אל תצפה להוריש אותו לנכדים), בדומה לדגמים של דאצ'יה.

אלה גם תכונות שמחפשות חברות ליסינג והלקוחות שלהן, לכן רכבים כאלה פופולאריים שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מודע לזה, אך כנראה התכנון שלי להחליף אחרי 3-4 שנים יסתכם בהפסד עצום שלא היה לי עד היום באף רכב אחר.

לצערי הפעם למדתי טוב מאוד מה זה להחזיק רכב לא סחיר, מקווה שהפעם הבאה אלך על רכב סחיר בלבד ממשפחת היפנים/קוריאנים, או אפילו הגרמנים שיש להם רכבים די סחירים כמו גולף/אביזה.

מה שמוזר זה איך פספסו את זה בכתבה הזו, ה301 אבדה מערכה הרבה יותר מהפוקוס.

פורסם

ירידת הערך הגבוהה של ה 301 קרתה בגלל שמכרו אותה במבצעי 0 ק"מ ב 68K.

מי שקנה אותה במחיר מלא אכן הפסיד, מי שקנה אותה ב 68K אין לו הרבה מה להפסיד גם כך.

קנה מישפחתית בגודל מלא במחיר של פחונית כמו סוזוקי סלריו.

פורסם
אני מודע לזה, אך כנראה התכנון שלי להחליף אחרי 3-4 שנים יסתכם בהפסד עצום שלא היה לי עד היום באף רכב אחר.

...מה שמוזר זה איך פספסו את זה בכתבה הזו, ה301 אבדה מערכה הרבה יותר מהפוקוס.

בוב, אם אני אחפש בפורום את המחרוזת '301' מה הסיכוי שאני אמצא פוסט שאתה לא הגבת בו ? :wink:

אני רוצה לפתוח את זה בקטנה,

ה301 לדעתי, הוא רכב סביר, שאין בעיה לרכוש אותו כרכב פרטי ואפילו הייתי ממליץ עליו באופן פרטי לכמה אנשים שמסביבי.

חובב רכב, אפילו במעט, יעדיף רכב משומש בן שנתיים.

לא מעט אנשים רק רוצים רכב להגיע למקום כלשהו, לא אכפת להם מכלום, רק שיהיה מקום (משפחתית) שלא ייכנס למוסך ושיסע.

כל זה בפחות מ70.

אם חבר פורום רכש באופן פרטי 301, הייתי מצפה שידע מה הוא רכש וידע למה זה זול.

לא התעמק ? לא ידע ? התאכזב ? לא קרה כלום. מאחל לך שזה הטעות הגדולה ביותר שתעשה. הייתי מתחלף איתך היום.

קח אחריות על הטעות שלך, תגיד בחרתי אחלה רכב, אבל הנ"ל לא מתאים לצרכים שלי.

משמע - תמכור כמה שיותר מהר, כל יום אתה מאבד עוד ועוד כסף, אז לא תמכור ב57, תמכור ב49, הראשון שבא עם מזומן לוקח - תשכח מהסיפור החיים קצרים מדי.

פורסם

אתה טועה.

לפחות מבחינת מימדים, מרחב פנימי וגודל תא מטען, ה 301 היא משפחתית בגודל מלא.

על איכויותיה ניתן להיתווכח, לא על מימדיה.

הסוויפט סאדן היא סופר מיני עם תא מטען.

פורסם

אחד היתרונות של ה301 זאת נוחות נסיעה, ובדומה למשפחתיות

תא מטען גדול עם מרווח טוב מאחור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוב, אם אני אחפש בפורום את המחרוזת '301' מה הסיכוי שאני אמצא פוסט שאתה לא הגבת בו ? :wink:

אני רוצה לפתוח את זה בקטנה,

ה301 לדעתי, הוא רכב סביר, שאין בעיה לרכוש אותו כרכב פרטי ואפילו הייתי ממליץ עליו באופן פרטי לכמה אנשים שמסביבי.

חובב רכב, אפילו במעט, יעדיף רכב משומש בן שנתיים.

לא מעט אנשים רק רוצים רכב להגיע למקום כלשהו, לא אכפת להם מכלום, רק שיהיה מקום (משפחתית) שלא ייכנס למוסך ושיסע.

כל זה בפחות מ70.

אם חבר פורום רכש באופן פרטי 301, הייתי מצפה שידע מה הוא רכש וידע למה זה זול.

לא התעמק ? לא ידע ? התאכזב ? לא קרה כלום. מאחל לך שזה הטעות הגדולה ביותר שתעשה. הייתי מתחלף איתך היום.

קח אחריות על הטעות שלך, תגיד בחרתי אחלה רכב, אבל הנ"ל לא מתאים לצרכים שלי.

משמע - תמכור כמה שיותר מהר, כל יום אתה מאבד עוד ועוד כסף, אז לא תמכור ב57, תמכור ב49, הראשון שבא עם מזומן לוקח - תשכח מהסיפור החיים קצרים מדי.

חחח, כמה שאתה צודק.

אם היה לי זמן להתעסק עם זה הייתי מוכר עוד היום.

אך יותר נכון זה לנצל את הרכישה כמו שצריך לפחות עד תום האחריות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...