Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומט/רובוטי משני ל30K ק"מ בשנה, 30-35K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב משני להסעת הילדים בבוקר לבית ספר ואז נסיעה לעבודה,

חישוב גס, כנראה שאסע כ30K בשנה.

התקציב 30 - 35 אלף שח

איזה רכב יענה על הדרישות האלה:

תא מטען לא חשוב, יש רכב ראשי לזה.

דיזל או בנזין.

אוטומט/רובוטי.

שיהיה חסכוני ואמין.

סחירות לא חשובה.

חשוב שיוכל לאכלס משפחה עם 4 נוסעים גם ארוכים.

הרכב ישמש לנסיעות בינעירוניות כ90%, מידי פעם גם פקקים.

פורסם

אמרת רובוטי חשבתי על טויוטה קורולה 2008 לדעתי המחיר הכל כך נמוך גם יכנס בקלות לתקציב. כך בחשבון שאתה מקבל רכב חסכוני (1/14) אבל תצטרך לעשות מדי פעם לימוד גיר כדי שיעביר הילוכים חלק. מדובר במנוע 1.6 124 כ``ס . אני נוהג על קורולה 2011 אוטומט ואני יכול לומר לך שהמנוע מרגיש נמרץ לא מתאמץ סוס עבודה

t8_cor07_car_550.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הצעה מעולה, אך ממש לא בא לי לקנות רכב שהיה לי ב2008 ושעשיתי עליו כ120K,

יכול להיות שזה הכי נכון, אך אני מרגיש עם זה כמו התיישנות.

יש משהו אחר?

פורסם

אתה מבין שהתאור שנתת עונה, אחד לאחד, לרכב שאתה מחליף (ההוא שאסור להזכיר את שמו)? לא בציניות, אם תשתף מה אתה רוצה לשפר מהרכב הנוכחי זה בטח לא יזיק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אתה מבין שהתאור שנתת עונה, אחד לאחד, לרכב שאתה מחליף (ההוא שאסור להזכיר את שמו)? לא בציניות, אם תשתף מה אתה רוצה לשפר מהרכב הנוכחי זה בטח לא יזיק.

בגלל זה אמרתי, רכב משני.

אני לא מחליף את ה301, בהתחלה חשבתי שאקנה רכב פנאי אחד במקום, אך מסתדבר שעדיף לנו 2 רכבים בבית.

ה301 תהיה לשימוש אשתי, וכרכב עיקרי לכל הנסיעות המשפחתיות/קניות.

הרכב שאני מחפש ישמש אותי בעיקר לנסיעות לעבודה ומידי פעם הסעת הילדים לבית הספר במידה ואשתי לא תוכל, וצריך שיוכל לעמוד במשימה במידה ונצטרך נסיעה כלשהי כאשר ה301 לא תהיה זמינה מכל סיבה שהיא.

C3 picasso.

דיזל רובוטי.

הפיקאסו נשמעתה בדיוק מה שאני מחפש, תודה.

• תוכן חדש...