Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטעיית הצרכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקח לי כמה ימים להבין שידית כיוון גובה ההגה, שמופיעה בספר הרכב כפריט תקני בכל רמות הגימור, לא קיימת ברכב שלי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק אכלתי עם הילד בבורגר ראנץ, (הוא אכל, אני כבר לא מסוגל) והוא אומר לי שההמבורגר בתמונה הרבה פחות שטוח ממה שהוא קיבל בלחמניה.

פורסם
מכל הדברים שהועלו עד כה רק סיפור הג'יפ הוא משמעותי, וגם לגביו, כיון שחלפו כ-20 שנה, איני יודע מה הרקע (הבאת פרטים בודדים עם 7 מושבים? כוונה לשיווק שלא מומשה? הטעיה מכוונת?) ומה היה החוק באותם ימים.

מדובר על הטעייה מכוונת היות והצילום של הפנים שייך לקרייזלר גראנד וויאג'ר.

הגרנד צ'ירוקי מעולם לא יוצר עם 7 מושבים.

פעם לפני שכל המידע היה זמין אצלנו בכיס, ולא היה מושג כזה שיימינג, היה אפשר לחרטט על ימין ועל שמאל.

פורסם

אם כבר בנושא:

hqdefault.jpg

arby-beef-cheddar.jpg

1470355-cart11-650-d4ac373ccb-1484648670.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...