Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

 

במקום הדלי של השמפו מכינים תערובת מרוכזת של 100 מל שמפו - כל שמפו שאתה אוהב להשתמש בו - עם 900 מים, שמים במיכל ספריי איכותי. מרססים מספריי השמפו על כפפת הרחיצה כל פאנל שעושים. ואז שוטפים את הכפפה בדלי השטיפה. ככה אתה בעצם חוסך דרמטית בכמויות של השמפו שאתה משתמש בו, אתה שולט בכמויות שלו באמצעים מדודים ולא שם ממנו בתוך דלי שלם.

פורסם

זה לא חוסך בכלל,אני עושה גם prewash עם מקציף וגם שם את השמפו בדלי ולא מגיע ל100 מ"ל סבון.

אני נשאר עם שני דליים...

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם היית צופה בסרטון הוא אומר שם -- ה 100 מל שהוא שם מספיק לו לאיזה 12 שטיפות.

אתה שם שני אאונס לשטיפה, 60 מל - בהוספה של עוד אאונס וחצי נשאר לך בקבוק שמספיק להרבה שטיפות.

פורסם

אני עושה פריווש דלאים ומרסס עוד שמפו של פיינלאב שמכיל חומרים שמחזקים את הציפוי שלהם.

1. שטיפה מים מגרניק מכל הלב

2.ריסוס מאקסי סאדס ממקציף(ממתין דקה שתיים)

3. שטיפה עם גרניק

4.מעבר עם כפפת צמר ומי סבון עם 30 מ"ל מאקסי סאדס בכל דלי

5.מעבר עם גרניק שוב

6. שתי OZ של הסבון של פיינלאב במקציף(ממתין עד שהקצף ירד)

7.שוטף שוב עם גרניק

8.יבוש עם עזרה של V7+BSD

9.ישום חומרים לפלסטיקים וגומי(במקרה הזה יש חומר של כוכימי ממש מעולה שמתאים לשני הם)

 

הכל כולל הכל לוקח לי שעה ומבחינת סבון המחיר שלו זניח לטיפול דיטיילינג(1.89L של מאקסי סאדס עולה 80 שקל וזה באמת סבון דיי טוב) כל שטיפה 90מ"ל, 20~ שטיפות, שזה בערך בין 5 ל6 חודשים(תלוי כל כמה זמן שוטפים), הוצאה זניחה.

פורסם

קודם כל - בשורות טובות לצרכני הדיטיילינג, פחות טובות לחנויות המקומיות - המרכז שאמזון יפתחו בישראל בהחלט יכלול גם מוצרי דיטיילינג...

 

שנית - מבין מה שאתה אומר. זה באמת עלות לא רצינית. אבל יש יתרון נוסף לשיטה הזו , מעבר לתחושה שאתה לא מבזבז חומר (בדלי עם סבון ייעודי הבעיה היא פסיכולוגית, אתה מתבעס לזרוק עדיין מי שטיפה טובים ונקיים כמעט) - בשיטה עם הספריי הזה אתה מתיז תערובת מרוכזת יותר, בלי לכלוך שמתווסף מדלי השמפו (יש רק דלי אחד והוא לשטיפה). התערובת מרוכזת יותר, ממוקדת ולכן יעילה. יותר חומר פעיל יש בכל מעבר שלך עם הכפפה על גוף הרכב. נסה את השיטה הזו פעם אחת. לי אין צורך כרגע בשמפואים בכמות גדולה כמו שקנית, כי אני שוטף בעבודה, לא יודע מתי אפסיק לשטוף ככה, ושם זה המקום היחיד שאני יכול לשטוף עם צינור. בבית אין לי צינור ולא יכול להקציף גם, בלי מכונת שטיפה, כלום.

 

אני משתמש כרגע בשמפו של סונקס המרוכז, לא רע בכלל, ויש לי גם את הווש אנד ווקס של מגווירס. חוץ מזה, גם אם קניתי 2 ליטר ב 80 שח, עדיין, אם אני יכול להשתמש בפחות חומר פר שטיפה, למה לא לעשות זאת?

 

לגבי הדיטיילר שאתה שם - אני אוהב לגוון ולשנות כל פעם, לראות 'רמת ברק' וגוון ברק שונה כל פעם...את הפיניש של החומר שאני משתמש בו...האמת שזה די שונה, למשל בניקוי עם ONR כחול מתקבל ברק שונה בסוף, מאשר ONR ירוק, ובשימוש שמפו של סונקס מתקבל ברק אחר בסוף..מאשר ברק של מגווירס. אני מחליף בין חומרים שונים לסיומת...לפעמים משאיר שבוע ככה רק עם שמפו ובלי כלום . לפעמים עושה ווקס מהיר של סונקס, לפעמים ווקס מהיר של טרטל ווקס שנשאר לי - הוא לא רע דווקא יחסית למחיר, לפעמים משתמש ב בריליאנט שיין דיטיילר של סונקס ולפעמים בדיטיילר המהיר של מגווירס. לפי החשק, אוהב לעשות כל שטיפה סגנון אחר. זו 'השריטה' שלי..כמובן שלעתים מערבב חומרים, ONR עם השמפו הרגיל, קצת מזה וקצת מזה..

פורסם

^^ לא הייתי מבזבז ONR יקר על שטיפה, החומר מעולה לשימושי QD מהירים(לשלשת) או בתוך סיכוך לפלסטלינה, אפשרי להשתמש גם לניגוב פלסטיקה פנימית. מעבר לזה אני לא משתמש בו מאז שקניתי גרניק, לפני שקניתי גרניק ועברתי לבית עם חניה פרטית וגישה למים וחשמל היה הולך לי שני פקקים של ONR ו15 מ"ל סבון על מנת למזע סימנים בשטיפה עם דלאיים.

נכון להיום האוטו עם ציפוי ויש גרניק ומקציף אז השטיפה נהפכה להרבה יותר יעילה וקלה.

לגבי המים נקיים בדלי, המים לא נקיים, תשכח מזה, אולי הם רק נראים ככה, למרות שהג'אנט עם ציפוי והגרניק מוריד בדרך כלל משהו כמו 80%+ מהליכלוך(במידה והשטיפה אחרי תקופה ארוכה, ככה בדרך כלל אין הרבה כי הרפידות קרמיות ולא משאירות אבק שחור) אני מעביר מברשת ארוכה לג'אנטים עם המים שנשארים אז הסבון לא מתבזבז כלל והולך לשם.

פורסם

טוב , אצלי אין צינור באופן קבוע ובטוח שלא גרניק...ה ONR דווקא מחזיק לי מעמד המון זמן, כשאני עושה פעם איתו וםעפ עם שמפו. עדיין יש לי יותר מ 75 אחוז מהבקבוק שקניתי בינואר השנה. לא צריך לשים כמויות של חומר, אפשר לשטוף איתו נהדר ת'רכב בכמות קטנה, לא זוכר אם זה פקק אחד או שניים. יש לי גם את ה ONR הירוק. בשביל מה לשמור אותו לפלסטלינה?

 

אפשר לחשוב כל כמה זמן עושים פלסטלינה..ל QD אני ממש לא אוהב אותו. משאיר סימנים מעצבנים כשהוא בריכוז גבוה. בשביל הייעוד המקורי שלו שזה שטיפה ללא צינור הוא מוצר מעולה ביותר. פלסטיקה פנימית? יש מלא חומרים זולים יותר, אין לי מושג בשביל מה צריך להשתמש ב ONR. ברכב נקי ושמור אפילו מטלית עם מים מספיקה לכל חלקי הפנים, או מעט APC, וזהו. למרות שחלק מחומרי ההגנה גם מסירים לכלוך קליל. שוב, אצלי מעולם לא היתה בעיה של אבק.

 

הפלסטיקה מטופחת מבפנים ואבק לא נדבק פשוט כי פעם בשבועיים או שלושה אני עובר על הדלתות והדשבורד עם חומר הגנה. לא נדבק שום אבק. יש לי גם את המנקה קוקפיט של סונקס אם אני באמת צריך, כך שאין צורך בכלל ב ONR לחלקי הפנים.

×
×
  • תוכן חדש...