Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא משנה כמה האוטו הזה עולה, תאמינו לי שלמספיק אנשים בארץ יש כסף לקנות כזה אוטו

זה אוטו ברמה , בליגה אחרת

הלוואי שיביא את האוטו הזה לארץ אני מת לראות אותו במציאות

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהחלט מאחל לו בהצלחה, רכב מאוד מרשים

לגבי העובדה שציינו בכתבה שזוהי תהיה הבנטלי הראשונה בארץ, אני די בטוח שיש לפחות אחת שראיתי כבר פעמיים בת"א

בערך חדש פה ד"א:smile: (קורא כבר חודשיים-שלושה אבל מגיב פעם ראשונה:smile:)

ברוך הבא, אנו מקפידים מאוד כאן בפורום לדווח ולהגיב רק על דברים שאנחנו במיליון אחוז סגורים עליהם.

אתה רואה מדי פעם בת"א רולס רויס לבנה, לא בנטלי. היא חונה מאחורי הסנטר באיזה רחוב צדדי (לא מתאים לפרסם פה כתובת,נכון?). חוץ מהבנטלי אספנות שידידי מר הספל ציין, אין בנטלי בארץ שמסתובבת בת"א.

בברכה ושוב, ברוך הבא,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעניין אם הוא יצליח להביא את הרכב לארץ... בנוסף לבעיות ממשרד הרישוי מי יספק לו חלפים

ומי בכלל ידע איך לטפל בו?

טיפולים?

מעלים אותו על אניה ושולחים לטיפול במוסכי-חוץ, מה הבעיה?!

הלוואי שיביא את האוטו הזה לארץ אני מת לראות אותו במציאות
להרגע עם התלהבות היתר, תנשום עמוק ולאט.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
רכב ממש מדהים

חסר "קצת" רכבים ברמה הזאת בארץ

אני סומך על ברוקביץ בטח יש לו קצת קשרים ( וכסף)

אני בטוח שיבואן וולוו/הונדה ישמח לעזור לו להעביר תקינה , במיוחד אחרי המחמאות ההדדיות ביניהם :roll:

:-D

פורסם
טיפולים?

מעלים אותו על אניה ושולחים לטיפול במוסכי-חוץ, מה הבעיה?!

עמית

עמית, במכוניות ברמה כזאת, המכונאי מגיע לארץ עם מלאי חלפים, מבצע את הטיפול וחוזר הביית.

אני לא סגור על בנטלי אבל ברולס-רויס יש למוסך מורשה אפשרות לעשות לרכב דיאגנוסטיקה מלאה דרך הטלפון (המקורי) של האוטו. הטלפון מחובר למודם והמודם למחשב של הרכב.

אם אתה נתקע ,מכל סיבה, או שהמוסך לא מצליך לזהות את התקלה, מרכז השירות יוצר קשר עם הרכב ועושה לו דיאגנוסטיקה מלאה.

הם אפילו יכולים להתניע את האוטו דרך המודם וגם לכבות אותו אם בדיוק גונבים לך את האוטו ואתה רואה אותו מתרחק ממך:-). מנהל השירות שלהם אמר באיזה ראיון שלצערו הדבר היחידי שהם לא יכולים לעשות בטלפון זה למלא דלק לאידיוט שנתקע בלי דלק :roll:

יבוא היום וזה יהיה בכל הרכבים כי זה רעיון גדול!!!

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני בטוח שיבואן וולוו/הונדה ישמח לעזור לו להעביר תקינה , במיוחד אחרי המחמאות ההדדיות ביניהם :roll:

בנטלי זה צ'מפיון מוטורס

היא שייכת לפולקסוואגן

מי שאמר לדאוג לחלפים אתם דואגים להרקוביץ' עם הכסף שלו הוא עושה לה הטסה לאירופה ומתקן אותה

ותאמינו לי מי שרוצה יש לו כסף למה אפשר לראות שיש מתעניים שרוצים SLR, מייבאך וGT קרארה

עיצה שלי מי שרוצה שייגש לסמל"ת ויזמין פרארי, לגבי הייבוא אל תדאגו קראתי פעם על תוכנית למכור 20 פרארי בשנה (טוב אולי הוא הגזים בזה) ובכל זאת אם הוא מחזיק פרארי אז אל תדאגו אם תהיה בעיית חלפים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בנטלי זה צ'מפיון מוטורס

היא שייכת לפולקסוואגן

מי שאמר לדאוג לחלפים אתם דואגים להרקוביץ' עם הכסף שלו הוא עושה לה הטסה לאירופה ומתקן אותה

ותאמינו לי מי שרוצה יש לו כסף למה אפשר לראות שיש מתעניים שרוצים SLR, מייבאך וGT קרארה

עיצה שלי מי שרוצה שייגש לסמל"ת ויזמין פרארי, לגבי הייבוא אל תדאגו קראתי פעם על תוכנית למכור 20 פרארי בשנה (טוב אולי הוא הגזים בזה) ובכל זאת אם הוא מחזיק פרארי אז אל תדאגו אם תהיה בעיית חלפים

לא הבנת.

תבדוק מי היבואן של וולוו , וכמה אהבה הייתה בינו לבין ברקוביץ' בימים האחרונים , ותחזור אלינו.:idea:

פורסם

ואני לא אתפלא אם הוא עוד יפתח כאן סוכנות בנטלי, כדי לנגוס לשחר במכירות היגואר...:roll:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
עמית, במכוניות ברמה כזאת, המכונאי מגיע לארץ עם מלאי חלפים, מבצע את הטיפול וחוזר הביית.

אני לא סגור על בנטלי אבל ברולס-רויס יש למוסך מורשה אפשרות לעשות לרכב דיאגנוסטיקה מלאה דרך הטלפון (המקורי) של האוטו. הטלפון מחובר למודם והמודם למחשב של הרכב.

אם אתה נתקע ,מכל סיבה, או שהמוסך לא מצליך לזהות את התקלה, מרכז השירות יוצר קשר עם הרכב ועושה לו דיאגנוסטיקה מלאה.

הם אפילו יכולים להתניע את האוטו דרך המודם וגם לכבות אותו אם בדיוק גונבים לך את האוטו ואתה רואה אותו מתרחק ממך:-). מנהל השירות שלהם אמר באיזה ראיון שלצערו הדבר היחידי שהם לא יכולים לעשות בטלפון זה למלא דלק לאידיוט שנתקע בלי דלק :roll:

יבוא היום וזה יהיה בכל הרכבים כי זה רעיון גדול!!!

בברכה,יניב

אני רואה את הבעיות שיכולות לצוץ מזה...

טוב, זה לא מחייג, OK, תנסה לעשות ריסט למודם...

"מה זה ריסט?!"

OK, תנסה לסגור את כל החלונות , לצאת מהאוטו, להפעיל את האזעקה ואז לנטרל אותה ולהיכנס לאוטו, לפתוח מחדש את החלונות ואז לנסות לחייג...

בקיצור... נראה מתכון לבעיות... (אבל חביב בטרוף)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ואני לא אתפלא אם הוא עוד יפתח כאן סוכנות בנטלי, כדי לנגוס לשחר במכירות היגואר...:roll:
איזה מכירות...? :?

לא קראתי את הכתבה אבל לא צריך להאמין לכל רכילות שקוראים בידיעות אחרונות ... ובטח לא כשזה בא מאייל ברקוב'יץ השחצן הזה , בסך הכל מובטל שחזר מליגה ב' באנגליה .

XJR

פורסם
איזה מכירות...? :?

לא קראתי את הכתבה אבל לא צריך להאמין לכל רכילות שקוראים בידיעות אחרונות ... ובטח לא כשזה בא מאייל ברקוב'יץ השחצן הזה , בסך הכל מובטל שחזר מליגה ב' באנגליה .

אולי שחצן, אבל עם בנטלי. המכונית, וזו אכן קונטיננטל GT שנרכשה במיוחד עם הגה שמאלי כדי שתתאים לארץ, כבר בידיו למעלה מחודש והוא נוהג בה כעת בבריטניה.

ברור שהחוק הקיים לא מאפשר לו לייבא אותה לישראל. צ'מפיון גם לא מתכוונים לספק לו, או לכל לקוח אחר של בנטלי, שירות בארץ. ובכל זאת, מעניין יהיה לראות אם לא יהיה כאן איזה תקדים ברקוביץ'. עקום ככל שזה יהיה, זה רק יכול לשרת את כולנו (מי אמר סופר-7?)

פורסם

מקסימום הוא לא מצליח להכניס אותה לארץ

יש את הקומבינות של הסוכנויות לייבוא אישי

שבנתיים רואים איך הם מכניסים בקלות אינפיניטי ולקסוס

וגם שמעתי בYNET שסיטי מוביל תמורת 4.8 מיליון שקל מספקים לך מייבאך רק שאם תהיה לך בעיה איתה אתה תשבור ת'ראש בעצמך

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...