Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעמים הראשונות שהבחנתי בכך חשבתי שאני הוזה, עד שפעם אחת תפסתי את האוטו "על חם". מדי פעם, בעיקר בדקות הראשונות לאחר התנעה קרה, הפנסים הראשיים מתחילים לנוע ספונטנית למעלה ולמטה, ובאופן לא מתואם. התופעה מלווה בד"כ בריצוד התאורה של התצוגה ברדיו. בד"כ לאחר מספר דקות ההשתוללות נפסקת והפנסים חוזרים למצבם הנכון. יש לציין שהגלגלת עובדת כרגיל.

כיוון אפשרי? אולי בעיית מינוס רופף?

תודה מראש,

קורן

חזיר דיזל

פורסם

משעשע... הייתי מתחיל במפסק השליטה בפנסים - ספריי מגעים או לחץ אויר.

בסאני שהיתה לי, במזג אויר גשום, חלון חשמלי אחורי אחד היה לפעמים נפתח / נסגר עצמאית לחלוטין (וכפתורי השליטה של הנהג שלטו בו גם). בהתחלה משעשע, בהמשך פחות. אני פשוט ניתקתי את המנוע.

:turn-l:
פורסם

מדובר על הפלואנס שבסמלון?

אם כן, תשאל את ההוא עם הקליאו שלא הניעה כשישבו בה אנשים שהיו בחו"ל. אולי היא דיברה עם האוטו שלך.

לשאלתך - לא, אין לי משהו מועיל להוסיף. סליחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוגר את התקלה למען הפרוטוקול -

פתיחת תא הפיוזים מעל ברך שמאל (הגלגלת יושבת ממש מעליו ונגישה מיידית), הידוק כל הקונקטורים, הפיוזים והממסרים באותה הזדמנות, כמה שפריצות הגונות של ספריי מגעים על כל האזור של הגלגלת מבפנים ומבחוץ, ובזה נגמר העניין לעת עתה.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...