Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברות השכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לא מסתדר לך?

כשאתה קונה רכב של 60 אלף ש"ח, בכמות של 500 יחידות - אתה מקבל אותו ב-47 אלף ש"ח. זו עסקה מעולה ליבואן, גם אם הוא מרוויח מעט מאוד על הרכבים הללו - כי הם מהווים פרסומת נוסעת וגם צורכים חלקי חילוף מקוריים שהוא מייבא עד יום מותם.

חברות ההשכרה משכירות את הרכבים ב-100 ש"ח ביום - ואחרי 3 שנים מוכרות את הרכב עם 90 אלף ק"מ בסביבות 25 אלף ש"ח. סה"כ ירידת ערך של 22K על פני 3 שנים, בערך 7K בשנה. מספיק שהרכב יושכר 70 יום בשנה, כדי להחזיר את ההשקעה הזו. לא ברור לך שהרכב מושכר הרבה יותר מזה?

פורסם

תודה.

הבנתי איך שווה לחברות הגדולות שחלקם הם יבואנים בעצמם וקונים את הרכבים ממש בזול.

הייתי רוצה להבין יותר איך שווה לחברות הקטנות שלא קונות 500 יחי' רכבים זה שווה כל העסק הזה.

פורסם

אם מעניין אותך להבין טוב יותר, גגל או חפש במערכת מאיה של הרשות לניירות ערך את הדוחות השנתיים של חברות כמו אלדן, שלמה, ואלבר.

מדובר על דוחות מעניינים של מאחורי הקלעים של ענף ההשכרה והליסינג. חפש דוחות שנתיים ותוכל ללמוד על החברות הללו המון: ממי הם קונות הכי הרבה רכבים, כמה מרוויחים, כמה מכוניות הן מאבדות בשנה לתאונות וגניבות, ועוד לא מעט נושאים מעניינים.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אתה שוקל לפתוח חברה להשכרת רכבים ורוצה ללמוד על התחום מפורום באינטרנט?

לדעתי זה לא מספיק. אם אין לך נסיון בעבודה וניהול בחברה כזו, והון עצמי / גב כלכלי, חפש אפיק השקעה אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי שמעון.

אני מנסה להשיג את הטלפון שלך הרבה זמן ללא הצלחה.

יש לי נושא בוער בקשר לפוסט שפירסמת בו נעקצת על ידי אדם בשם אביחי עמוס.

אשמח לתקשר איתך כי גם אני נעקצתי ואולי תוכל לעזור לי בפרטים

תודה רבה!!

• תוכן חדש...