Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נתקלתי בחומר שדוחה ממש אבק, בסופו של דבר מדובר בחלקיק שנופל על הפח ונשאר שם, קצת רוח יעיף את זה אבל לא לשכוח שמדובר במדינת ישראל ואנחנו מפוצצים באבק כאן.

בד"כ האוטם עוזר לזה לשבוע שבועיים +-.

אגב אם כבר SCHOLL NEO - יצא לי להשתמש ב CARPRO RELOAD והם דיי אותו הדבר, רק שהקאר פרו יקר יותר וההמלצות שקיבלתי הם גם על NEO - איפה יש להשיג בארץ במחיר שפוי?

זה או זה או שאזמין מחו"ל

תשאל את יעקב אם נשארו לו בקבוקים של neo.

פורסם

אם אני לא טועה הneo הוא אוטם פולימרי והsw30 הוא על תרסיס ווקס קרנובה בריכוז ממוצע(sw20/sw40) נמצאים מעליו/מתחתיו בסקאלה.

פורסם
מה ההבדל בין ה NEO לבין ה SW30?

ולמשך כמה זמן הוא נותן בערך?

ההבדל הוא ש SW הוא ספריי ואקס כמו כל QD ומחזיק מספר חודשים.

NEO זה ספריי פולימרי שנותן הגנה הידרופובית חזקה מאד וגם ברק. התרכובת שלו הרבה יותר חזקה מבחינת דחיית מים, לכלוך ואורך חיים.

מניסיון שערתי על האוטו שלי יישום רטוב של NEO לאחר שטיפה מניב תוצאה של חצי שנה.

פורסם
ההבדל הוא ש SW הוא ספריי ואקס כמו כל QD ומחזיק מספר חודשים.

NEO זה ספריי פולימרי שנותן הגנה הידרופובית חזקה מאד וגם ברק. התרכובת שלו הרבה יותר חזקה מבחינת דחיית מים, לכלוך ואורך חיים.

מניסיון שערתי על האוטו שלי יישום רטוב של NEO לאחר שטיפה מניב תוצאה של חצי שנה.

כלומר, לשטוף את הרכב ולפני הייבוש לרסס את ה NEO ואז לנגב עם UBER הצהובה?

באותה הזדמנות - יש לך המלצה בבקשה לפלסטלינה? אפילו לינק לכפפה באיביי זה יהיה בסדר :)

פורסם

תודה רבה!

אני אזמין אותה.

אין לי QD לחיכוך, אפשר להשתמש בשמפו ומים?

לחילופין, היא יכולה להחליף את הכפפה שלי ופשוט לשטוף עם הפרקלה את כל הרכב?

פורסם
תודה רבה!

אני אזמין אותה.

אין לי QD לחיכוך, אפשר להשתמש בשמפו ומים?

לחילופין, היא יכולה להחליף את הכפפה שלי ופשוט לשטוף עם הפרקלה את כל הרכב?

אתה יכול בכיף להשתמש בשמפו ומים ובשביל זה היא נועדה.

ולא, אל תשטוף את האוטו עם הפרקלה. אתה צריך כפפה אחרת לשטיפה של הרכב.

• תוכן חדש...