Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח הרוב לא הבין מהכותרת אז אנסה להסביר כאן.

מראש אני מציין שאני חושב שזה אולי אפשרי אבל לא הכי כדאי או אפקטיבי אבל הבטחתי לדוד שלי(המבוגר) שאנסה לברר ואיפה יותר כדאי מהפורום הכל יכול.

לדוד שלי ישנם 2 כורסאות טלויזיה חשמליות(שמתחברות לחשמל) והוא מאוד אוהב אותם .

בעוד זמן מה הוא יעבור לדירה חדשה ושם המיקום של הכורסאות בסלון, לא נמצא ליד שקע נגיש.

הוא ראה שישנם כורסאות לסלון שמאפשרות טעינה של הסוללה של הכורסה(אני אישית לא שמעתי ולא מכיר) וזה מבחינתו מצב נסבל שבמשך הלילה הוא יטען את הכורסה ובבוקר יעביר אותה למיקום חזרה לסלון.

מכיוון שהוא לא מעוניין לרכוש כורסאות חדשות, הוא מנסה למצוא חשמלאי שימיר לו את הכורסה לנטענת במידה וניתן..

מישהוא מכיר בעל מקצוע שיכול לבצע את הפעולה הזאת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בטריות של 220V אבל נראה לי די מכוער תפלץ כזה בסלון...

פורסם

שקול רכישה של אל-פסק של מחשב.

משהו בסגנון הזה

https://ksp.co.il/?uin=27458&select=.1116..226.

זה גם ניראה יחסית אלגנטי, ניתן להחביא מאחורי הכורסה. וגם הרבה יותר קל לנייד את זה לצורך טעינה, מאשר להזיז את כל הכורסה.

יום טוב גם לך

פורסם

אפשר גם להוציא נקודת חשמל מהרצפה, מעט מוגבהת נגד ספונג'ה וכו' שתהיה ממוקמת מתחת לכורסה, וכך לא יראו אותה, אבל זה נראה לי פתרון מכוער.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

לפרוטוקול אגיד שכל הקונספט הזה נראה מוזר ודי מיותר.

כשזה נאמר, מדובר במעגל סופר פשוט.

אינוורטר לרכב (ממיר מתח 12-220) בהספק מתאים, 2 סוללות 12V7AH שמחוברות במקביל, מפסק קבוע או ריגעי לזרם של כ-10 אמפר, וכמה חוטים.

המפסק ממתג את המתח הנמוך, שמחשמל את האינוורטר למשך הזמן הדרוש ואז מכבה אותו.

את הסוללות אפשרי למקם על משטח מתגלגל ולחבר עם מחברים מהירים שיאפשרו שליפה מהירה לצורך טעינה במטען מצברים רגיל.

סתם back of the envelope calculations מצביעים שעם שימוש של כמה פעמים ביום, הסוללות יוכלו להחזיק כמה שבועות.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
שקול רכישה של אל-פסק של מחשב.

אינוורטר לרכב (ממיר מתח 12-220) בהספק מתאים, 2 סוללות 12V7AH שמחוברות במקביל, מפסק קבוע או ריגעי לזרם של כ-10 אמפר, וכמה חוטים.

:roll:

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

חשבתי על שימוש באל-פסק, אבל זה יהיה מסורבל מידי, לדעתי.

צריך לוודא שהוא יכול לבצע מה שנקרא COLD-START ואח"כ להוציא את המפסק שלו ולמקם אותו במקום מתאים, וכמובן לנתק את ה-BUZZER, נראה לי התעסקות מיותרת, אבל גם יעבוד בלי בעייה.

יתרון בשימוש באל-פסק, זה שהוא כולל מטען מצברים אינטגרלי, למרות שאני לא יודע עד כמה פרקטי הוא יהיה, מכיוון שהם נוטים להטעין בזרם מאוד נמוך.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בוקר טוב.

למי שלא הבין, לא מחפש לעשות את העבודה בעצמי אלא בעל מקצוע שיכול לעשות אותה ולהסביר לדוד שלי (שזאת אופציה ממש גרועה ומכוערת :-D).

המלצות יתקבלו בברכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבל מאריך על הרצפה, מסתיר הכל עם שטיח פרסי והבעיה נפתרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...