Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מכיוון ששמתי לב שיש לי נזילה ממיכל הרזרבה של נוזל הקירור, עניין של -200-300מ"ל ב 3 שבועות אז ניסיתי לחפש מתחת למכסה המנוע את הבעיה אבל לא הצלחתי למצוא אבל מצאתי נזילות בשתי מקומות שונים דווקא בצינורות של המזגן.

אני מצרף תמונות.

האם יש לי דרך לסדר את זה לבד מבלי לערב מוסך?

מדובר בצינור העבה יותר שיש לו פיה עם L - low

תודה

leak2.jpg

leak1.jpg

פורסם

לא נראה לי שזה דליפה, אם המזגן עבד לפני שבדקת, זה התעבות של מיים על הצינור הקר, בצינורות המזגן לא זורם נוזל כמו מיים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לא נראה לי שזה דליפה, אם המזגן עבד לפני שבדקת, זה התעבות של מיים על הצינור הקר, בצינורות המזגן לא זורם נוזל כמו מיים

Sent from my iPhone using Tapatalk

ממש מתחתי כל העסק הזה ומתחת לאלטרנטור יש מלא מים שנצברים שם

פורסם

המזגן ברכב עובד ממש כמו מזגן בייתי. צריך מאיפשהו להוציא את הלחות מהאוויר.

בבית יש למזגן צינור וברכב זה מטפטף בערך מהאיזור הזה.

תדליק מזגן ברכב וחכה 10 דקות. אתה תראה שמתחיל לטפטף מים שקופים מהאיזור הזה והצינור נהייה לח כי הוא קר.

האם אתה משתמש במים רגילים אם נוזל קירור ברכב? אם יש צבע לנוזל ברדיאטור אז תחפש משהו באותו צבע מתחת לרכב

פורסם

תדליק מזגן ברכב וחכה 10 דקות. אתה תראה שמתחיל לטפטף מים שקופים מהאיזור הזה והצינור נהייה לח כי הוא קר.

האם אתה משתמש במים רגילים אם נוזל קירור ברכב? אם יש צבע לנוזל ברדיאטור אז תחפש משהו באותו צבע מתחת לרכב

אני משתמש במי קירור ירוקים מקוריים של יונדאי + מים מזוקקים ביחס של 1:1

יהיה קשה לראות את הנוזל הזה מגיע לכביש מכיוון שמתחת למנוע יש כיסוי פלסטיק שמתחיל מאזור הטמבון

פורסם

כפי שכבר אמרו כאן, עזוב את צינורות המזגן. עיבוי מים על צינור קר זה נורמאלי. בכל מקרה אין לנוזל קירור מנוע שום קשר למערכת המיזוג.

מתחת לאלטרנטור נמצאת משאבת המים וזו ככל הניראה מקור הנזילה שלך. המשאבה שחוקה ויוצא נוזל דרך חריר הביקורת שלה.

המצב ילך ויחמיר, טפל בזה בהקדם.

יום טוב גם לך

פורסם

גם במזגן בבית וגם ברכב רוב המים מגיעים מסוללת המאייד, וגם ברכב יש צינור פינוי מים, רק שהוא מתחת לרכב.

הרטיבות של הצינורות בטלה בשישים לעומת כמות המים המתעבים על המאייד.

יום טוב גם לך

פורסם

אם אין נזילה שנראית לעיין אז יש לבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור. אתה מאבד לא מעט. אם תרצה יש לי סט בדיקה שכזה אתה מוזמן לבוא להשתמש בו כאוות נפשך.

פורסם
אם אין נזילה שנראית לעיין אז יש לבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור. אתה מאבד לא מעט. אם תרצה יש לי סט בדיקה שכזה אתה מוזמן לבוא להשתמש בו כאוות נפשך.

הייתי בא אבל חדרה זה רחוק

במידה וזה משאבת מים, האם ניתן לקנות אחת באופן עצמאי כדי לחסוך עלויות?

האם זאת משאבת מים ? חיפשתי של יונדאי i25 2011 ומצאתי את זה ב 200שח+-

משאבת מים.jpg

• תוכן חדש...