Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת,

צילמתי לאחרונה סרטון וידיאו, והייתה רוח חזקה שהפריעה לשמוע סאונד נורמלי.

מדובר במצלמת וידיאו panasonic hc v180 האם יש אוניברסלי שרק להדביק

וזה ימנע רעשי רוח?

זקוק להמלצה לחנות שמוכרת דבר כזה בארץ.

תודה :)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי אחד כזה חסר שימוש, הבעיה היא שכרגע הוא מאופסן ואוכל להגיע אליו עוד שבועיים+

אם זה עדיין יהיה רלבנטי אתה מוזמן ליצור קשר...

(הוא הגיע עם מיקרופון של מכשיר הקלטה סטייל ZOOM)

עריכה: אין לי מושג אם הוא יתאים לך, אני לא רואה את הצורה של המיקרופון של המצלמה הזו

פורסם

מה שאתה מחפש נקרא Dead cat (כן כן, חתול מת), וכל חברה שמייצרת מיקרופונים מייצרת גם כאלה.

קח בחשבון שאם אתה משתמש במיקרופון המובנה של המצלמה, שום דבר לא יעזור. אי אפשר להלביש עליו כלום כי הוא נמצא בתוך הגוף של המצלמה והאינפוט שלו הוא כמה חורים בגוף. הבעיה פה היא שהמיקרופונים האלה כל כך גרועים, שגם אם כן תצליח לאלתר משהו, הסאונד שתקבל ישמע כאילו צילמת מתחת למים או שהקליטו דרך כרית.

לחברת Rode, שם נחשב מאוד בציוד אודיו לוידאו, יש מיקרופון שמיועד לטלפונים. הייתי מעיף עליו מבט אם זה מעניין אותך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מה שאתה מחפש נקרא Dead cat (כן כן, חתול מת), וכל חברה שמייצרת מיקרופונים מייצרת גם כאלה.

קח בחשבון שאם אתה משתמש במיקרופון המובנה של המצלמה, שום דבר לא יעזור. אי אפשר להלביש עליו כלום כי הוא נמצא בתוך הגוף של המצלמה והאינפוט שלו הוא כמה חורים בגוף. הבעיה פה היא שהמיקרופונים האלה כל כך גרועים, שגם אם כן תצליח לאלתר משהו, הסאונד שתקבל ישמע כאילו צילמת מתחת למים או שהקליטו דרך כרית.

לחברת Rode, שם נחשב מאוד בציוד אודיו לוידאו, יש מיקרופון שמיועד לטלפונים. הייתי מעיף עליו מבט אם זה מעניין אותך.

הייתי שמח לחבר מיקרופון חיצוני למצלמה הזאת הבעיה שאין חיבור כזה.

יש חיבור AV וחיבור HDMI ולUSB. אין מצב לחבר מיקרופון לAV?

זה סוג החיבורים שלי.

https://static.bhphotovideo.com/explora/sites/default/files/W580_K_side_lcd_180_0.jpg

פורסם
יש לי אחד כזה חסר שימוש, הבעיה היא שכרגע הוא מאופסן ואוכל להגיע אליו עוד שבועיים+

אם זה עדיין יהיה רלבנטי אתה מוזמן ליצור קשר...

(הוא הגיע עם מיקרופון של מכשיר הקלטה סטייל ZOOM)

עריכה: אין לי מושג אם הוא יתאים לך, אני לא רואה את הצורה של המיקרופון של המצלמה הזו

קודם כול תודה.

הצורה של המיקרופון הוא מובנה

מצרף תמונה

https://static.bhphotovideo.com/explora/sites/default/files/380_0.jpg

פורסם
אין מצב לחבר מיקרופון לAV?

אין לי מושג... הייתי מנסה להתייעץ עם איזו חנות שמוכרת ציוד צילום, או לשלוח מייל לRode עצמם דרך האתר שלהם. עשיתי את זה פעם וענו מהר מאוד ובמקצועיות (שכנעו אותי שמה שרציתי זה יותר מדי בשביל השימושים שלי ושכדאי לי לקנות דגם זול יותר).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הייתי שמח לחבר מיקרופון חיצוני למצלמה הזאת הבעיה שאין חיבור כזה.

יש חיבור AV וחיבור HDMI ולUSB. אין מצב לחבר מיקרופון לAV?

זה סוג החיבורים שלי.

https://static.bhphotovideo.com/explora/sites/default/files/W580_K_side_lcd_180_0.jpg

AV זו יציאה ולא כניסה או שקע משולב כמו למשל בטלפון שלך.

אין אפשרות לחבר אליה מיקרופון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אין לי מושג... הייתי מנסה להתייעץ עם איזו חנות שמוכרת ציוד צילום, או לשלוח מייל לRode עצמם דרך האתר שלהם. עשיתי את זה פעם וענו מהר מאוד ובמקצועיות (שכנעו אותי שמה שרציתי זה יותר מדי בשביל השימושים שלי ושכדאי לי לקנות דגם זול יותר).

אני אנסה לשלוח להם מייל תודה רבה.

• תוכן חדש...