Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית היגוי - סיטרואן C2 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לפני יומיים אבא שלי נסע לתדלק את הרכב וברגע הכניסה לתחנה הרגיש שההגה מגיב בצורה הרבה יותר קשה.

בסוף התדלוק הניע את הרכב וההגה הגיב כרגיל.

בדרך הביתה בפניה לרחוב שלנו הוא הרגיש שוב את אותה התחושה וסיפר לי על זה.

הייתי אמור לנסוע לחיפה אבל כדי לא לקחת סיכונים מיותרים החלטנו לגרור אותה אחר כבוד למוסך למחרת (בבוקר כשהגיע הגרר ההגה הגיב כרגיל)

בבדיקה אצלם הם לא מצאו בעיה במשאבה עצמה או בחיווטי חשמל/לוח פיוזים שקשורים למערכת ההיגוי, אבל אמרו שהבעיה כנראה כן מגיעה מהמשאבה ואפשר להקדים תרופה למכה ולשלוח לשיפוץ או לקנות חדשה.:-(

לפני שאני נכנס להרפתקאות כלכליות, יש לכם עוד כיוונים והשערות מה יכול לגרום לזה?

במידה ולא, תוכלו אולי להפנות אותי להזמנת החלק מחו"ל כדי שאולי אוכל לחסוך קצת בעלויות על החלק?

תודה מראש,

ניר

פורסם

תרשום מספר שלדה או שתשלח בפרטי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מבדיקה שעשיתי אין לך ברכב משאבת הגה בפני עצמה.

להבנתי היא משולבת במסרק ההגה (כמו בכל ה-C3 וה-C2 בשנים האלה).

גם אין אזכור לצנרת של נוזל הידראולי של ההגה.

דוגמא למסרק:

http://www.ebay.co.uk/itm/Citroen-C2-JM-2-Turns-2003-2016-Electric-Power-Steering-Rack-/182653605232?fits=Model%3AC2%7CCars+Type%3A1.6+VTS&hash=item2a8700d570:g:I-sAAOSwHptY-KGX

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

2500 על השיפוץ והעבודה לא כולל מע"מ.

קיבלתי גם הצעה ממוסך נוסף בכפ"ס - 4200 לא כולל מע"מ וללא עבודה (כאן מדובר על המסרק+המשאבה)

פורסם

תרים טלפון לחנות חלפים ובדוק כמה יעלה לך מסרק כזה קומפלט..יכול להיות שתגלה הפרש של מעל 1000 שח רק על החלק לעומת מוסך שמביא לך את המסרק. עם העבודה כבר אני מאמין שיעזרו לך פה זה לא בעיה למצוא מי שירכיב. אם תרצה אבדוק לך בחנות חלפים שאיתה אני עובד כמה יעלה לך.

פורסם

בדקתי בכמה חנויות חלפים באזור שלי ואמרו שאין להשיג חדש אלא לקנות משופץ/ לשפץ את שלי.

אשמח אם תוכל לברר לי בחנות שאתה עובד איתה

תודה רבה

פורסם
תרים טלפון לחנות חלפים ובדוק כמה יעלה לך מסרק כזה קומפלט..יכול להיות שתגלה הפרש של מעל 1000 שח רק על החלק לעומת מוסך שמביא לך את המסרק. עם העבודה כבר אני מאמין שיעזרו לך פה זה לא בעיה למצוא מי שירכיב. אם תרצה אבדוק לך בחנות חלפים שאיתה אני עובד כמה יעלה לך.

ההדגשות הן שלי.

לא דובר כאן בפורום בעבר שבמערכות עם משמעות בטיחותית -בלמים והיגוי - מתעסק רק מוסך?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

יש פה כמה אנשים שכבר שיפוצו חלקי היגוי בעצמם.

אם חבר כנופיה או פורום בוחר לעזור למישהו עם שיפוץ כזה הוא כנראה מודע לסיכונים.

אין צורך לדחוף את המשפט העלוב הזה לכל נושא שפותחים בעניין בלמים או היגוי.

ראינו כבר בפורום איך מוסכים בארץ מתקשים ולא מחזקים ציוד פשוט לרענון נוזל בלמים.

אבל העיקר להתגאות שהם מביאים אחריות.

• תוכן חדש...