Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרתכם,

מחפש רכב גבוה לזוג פנסיונרים בעד 120k.

הרכב שהם כרגע מתניידים, סיטרואן C4 2012.

הדברים החשובים להם, בטיחות, נוחות ואמינות.

לא מעוניינים בקרוסאוברים הגדולים כמו הספורטג' ודומיו.

מה עוד יכול לבטא בחשבון?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבא שלי עבר לאחרונה מ-c4 ל-2008. נראה לי שהיא מתאימה למה שציינת. השיחוב של המנוע והגיר הולם את הרכב סה"כ והנסיעה בו מאוד נעימה.

הג'וק פחות מרווחת מאחור אם זה רלוונטי, אבל העיצוב שלה יותר "ג'פוני".

פורסם

סוזוקי קרוסאובר!

בטיחות - 5 כוכבים

אמינות - לא צריך להסביר

נוחות - רכב רך ודי נוח

במחיר שלו, אין לו מתחרים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ההורים של אשתי עברו מרנו מגאן 2011 לרנו קפצ'ור 2017 ומרוצים מאוד מנוחות המושבים וכניסה/ יציאה מהרכב.

גם הם לא רצו רכב גדול, רק גבוה ונוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סוזוקי קרוסאובר!

בטיחות - 5 כוכבים

אמינות - לא צריך להסביר

נוחות - רכב רך ודי נוח

במחיר שלו, אין לו מתחרים.

באיזו שנה הוא קיבל 5 כוכבים?

יש צורך להסביר, לפחות אם אנחנו מדברים על המנוע החדש שהוא... ובכן, חדש.

רך ודי נוח? התכוונת להגיד רופס, רוכן, ובעל כיול מתלים לא ברור במקרה הטוב?

לזוג פנסיונרים שרוצים רכב גבוה ולא הרבה מעבר לזה, סוזוקי קרוסאובר הוא ממש (אבל ממש ממש ממש) לא הרכב המתאים.

בכלל, בטיחות זה לא ממש פן חזק בקטגוריה הזאת, מעט מאוד רכבים נבחנו בשנתיים האחרונות מאז שנכנסו מערכות בטיחות אקטיביות, ובכלל מעט מאוד (אם לא רק הפיאט 500X) מגיעים עם מערכות אקטיביות. מבחינת גובה מושב - המוקה והטראקס הכי גבוהים, 2008 וקפצ'ור די דומים ואיפשהו באמצע, קקטוס נמוך יחסית (שזה לא רע, צריך לראות מה הגובה המתאים להם).

ג'וק רכב מיושן ומיותר היום. אני לא רואה סיבה לקנות אותו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
באיזו שנה הוא קיבל 5 כוכבים?

יש צורך להסביר, לפחות אם אנחנו מדברים על המנוע החדש שהוא... ובכן, חדש.

רך ודי נוח? התכוונת להגיד רופס, רוכן, ובעל כיול מתלים לא ברור במקרה הטוב?

לזוג פנסיונרים שרוצים רכב גבוה ולא הרבה מעבר לזה, סוזוקי קרוסאובר הוא ממש (אבל ממש ממש ממש) לא הרכב המתאים.

בכלל, בטיחות זה לא ממש פן חזק בקטגוריה הזאת, מעט מאוד רכבים נבחנו בשנתיים האחרונות מאז שנכנסו מערכות בטיחות אקטיביות, ובכלל מעט מאוד (אם לא רק הפיאט 500X) מגיעים עם מערכות אקטיביות. מבחינת גובה מושב - המוקה והטראקס הכי גבוהים, 2008 וקפצ'ור די דומים ואיפשהו באמצע, קקטוס נמוך יחסית (שזה לא רע, צריך לראות מה הגובה המתאים להם).

ג'וק רכב מיושן ומיותר היום. אני לא רואה סיבה לקנות אותו.

לא יודע אם שמת לב, אבל רוב האנשים שקונים סוזוקי הם זוגות פנסיונרים...

הרכב קיבל 5 כוכבים בשנת 2013. עצם זה שהוסיפו גריל חדש לא משנה את הבטיחות.

הסיבה שגם אני קניתי סוזוקי, היא שנכוותי מהאמינות של VW וראיתי אצל אחי מה זה רכבים צרפתיים (מה לעשות, אוהב להיות במוסך... כנראה שיש שם שוקו או קפה טוב).

אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהרכב רופס. אחרי שעברתי מאוקטביה אני יכול לאמר בוודאות שהרכב משכח מהמורות מצויין, הכיסא נוח ומעברים על פסי האטה נעשים ברכות.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אחותי עם הקרוסאובר הישן ב-30,000 ק"מ, החליפו לה גיר באחריות אבל המוסך אמר לה שנתקלו בזה כבר כמה פעמים: היא טענה שהרכב "מתעייף" ואז פשוט לא נוסע לפעמים.

אז לגבי "אמינות בטוחה", אף פעם אל תהיו בטוחים. זה קורה לכל היצרנים.

ט.ל.ח

פורסם
לא יודע אם שמת לב, אבל רוב האנשים שקונים סוזוקי הם זוגות פנסיונרים...

הרכב קיבל 5 כוכבים בשנת 2013. עצם זה שהוסיפו גריל חדש לא משנה את הבטיחות.

נכון, מה שאומר שבסטנדרטים של היום ציון הבטיחות שלו הוא לא 5 כוכבים.

הסיבה שגם אני קניתי סוזוקי, היא שנכוותי מהאמינות של VW וראיתי אצל אחי מה זה רכבים צרפתיים (מה לעשות, אוהב להיות במוסך... כנראה שיש שם שוקו או קפה טוב).

אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהרכב רופס.

מזה שנהגתי בו.

אחרי שעברתי מאוקטביה אני יכול לאמר בוודאות שהרכב משכח מהמורות מצויין, הכיסא נוח ומעברים על פסי האטה נעשים ברכות.

האוקטביה יותר נוחה מהקרוסאובר בסדרי גודל. אין בכלל מקום להשוואה.

באדום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

Euro NCAP overall rating for safety of the full five-stars,

the Suzuki SX4 S-Cross ticks all the basic boxes for safety.

מתוך http://www.carwow.co.uk

לגבי הנוחות - אשתי מסכימה שהאוקטביה בתוך העיר קשה מאוד ובועטת על כל מהמורה. בבין עירוני היא נוחה יותר במהירויות של כביש 6.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הסיבה שהסוזוקי מצליחה בקרב הפנסיונרים היא שמדובר בקהל שברובו שמרן ושונא סיכונים והתדמית האמינה של סוזוקי מנצחת כל שיקול אחר בעיניהם.

לזוג המבוגר הטיפוסי אמליץ על הקפצ׳ור או המוקה שהן באמת נוחות, יחסית לסגמנט, בעיקר הראשונה (שגם תכנס בקלות בתקציב).

ההורים של אשתי התחדשו השבוע עם שברולט טראקס, הפתיע אותי כשהתגלה כרכב סביר לחלוטין בתחום הנוחות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

אם כבר סוזוקי, בתור פנסיונר- שמרן מתוך מבחר הרכבים של סוזוקי, הייתי הולך דווקא על ויטרה. גם מנוע 1.6 ותיק ואמין ולא חדש עם טורבו , גם גיר אוטומטי מוכח ולא רציף, גם ישיבה קצת יותר גבוהה מאשר בקרוסאובר.

סחירות, אגב, מעולה , בשונה מקפצ'ור / 2008.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה2008 רכב מבוקש מאד כיד 2

אני רכשתי עכשיו לאחר לא מעט חיפושים,לא צריך לזרוק דברים לאויר שהם מבוססים על כלום.

ממליץ מאד על הרכב הוא עושה עבודה מעולה ובלי להעניש את הגב כמו הסוזוקי.

פורסם
ה2008 רכב מבוקש מאד כיד 2

אני רכשתי עכשיו לאחר לא מעט חיפושים,לא צריך לזרוק דברים לאויר שהם מבוססים על כלום.

ממליץ מאד על הרכב הוא עושה עבודה מעולה ובלי להעניש את הגב כמו הסוזוקי.

אני מניח שהפיז'ו מבוקש בגלל נפילת המחיר שלו.

שנת 2015 עולה בין 40 - 60k. סוזוקי קרוסאובר בת 3 שנים עולה 85k כאשר שתיהן עולות אותו הדבר כחדשות.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הייתי ממליץ גם לראות את המאזדה CX3.

גם מנוע חזק גם גיר אוטומט פלנטרי וגם אמינות שהוכחה שנים (מיוצר ומורכב ביפן). וגם חסכוני!!

אולי הוא לא הכי גבוה בקטגוריה אבל עם מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות עדיין לדעתי אופצייה מאוד טובה, וכרגע יש גם מבצעים על דגם מסויים.

מקס

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...