Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Euro NCAP overall rating for safety of the full five-stars,

the Suzuki SX4 S-Cross ticks all the basic boxes for safety.

שוב, המבחן שלו בוצע ב-2013. אי אפשר להשוות אותו למבחנים שנעשו בשנים מאוחרות יותר. יחסית לרכבים אחרים שהושקו/נבחנו ב-2013, הוא סבבה. לא יותר מזה

מתוך www.carwow.co.uk

לגבי הנוחות - אשתי מסכימה שהאוקטביה בתוך העיר קשה מאוד ובועטת על כל מהמורה. בבין עירוני היא נוחה יותר במהירויות של כביש 6.

אז או שהאוקטביה שלכם היתה מדגם ישן יחסית, או שאתם צריכים לבדוק שוב מה ההגדרה שלכם ל"נוחה" ול"בועטת". כי האוקטביה הנוכחית נוחה יותר מהקרוסאובר הנוכחי בכל תוואי דרך אפשרי.

שוב, באדום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, הג'וק לא בא בחשבון. גם הרכבים של סוזוקי לא :roll:

מה לגבי היטי? האם יכול להיות רלוונטי? עצם זה שהוא עומד להיות מוחלף זו סיבה לא להעדיף אותו או שאולי לחילופין אפשרות לקחת אותו במחיר אטרקטיבי? אם בכלל.

פורסם

יטי רכב עתיק, עם תיבת הילוכים שאמינותה לא ברורה - לא הייתי שוקל ברצינות.

יש סיאט אטקה.

יש גם רכבים כמו יונדאי IX20, טיפה יותר גבוהים. סופר מיני בסך הכל, שזה מאוד נוח בעיר.

אבל האמת? זה מאוד אינדיבידואלי. אם אני אגיד לך שהכי נוח לי זה קרוסאובר. זה אומר משהו על הזוג? לא.

ממליץ לכם לפנות כמה ימים ולעשות סיבוב סוכנויות.

לצמצם ולבדוק לגבי דגמים ספציפים.

פורסם

ממליץ לבחון את הסיטרואן C3.

תנוחת ישיבה גבוהה ביחס לרכבי סופר מיני / משפחתיים.

הגרסה המאובזרת מגיע עם מערכות התראה למיניהם.

הרכב מאוד נוח ומגיע עם 5 שנות אחריות.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
IX20 לא שווק בארץ. אתה בטח מתכוון ל-i20 cross.

דווקא IX20 (מיקרוואן) יש איזה כמה בארץ שהגיעו לתקינה, אתה בטח מתכוון ל-IX25 :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא רואה סיבה אמיתית לקנות I20 קרוס, ה-I10 הרגילה לא משהו וזה שהגביהו אותה והוסיפו כמה פלסטיקים לא ממש משפר את המצב.

פיג'ו 2008 ואופל מוקה הם אופציות טובות. מיצובישי ASX יושק בארץ בחודש הבא ואני מהמר שיוצע במחיר אטרקטיבי.

פורסם

כן הטעויות שלי בזמן האחרון עוברות כל גבול.

ה-i20 קרוס באמת קצת יותר גבוה מהרגילה אבל לא בפער משמעותי.

פורסם

גם אני לא רואה שום סיבה להעדיף את הקרוס על הרגילה. קצת איפור/ניפוחים וס"מ ספורים של הגבהה שכמובן לא שימושיים.

אבל יש כאלה שזה עושה להם את זה ומוכנים לשלם על זה. כנראה לא יותר מידי לפי העין הבלתי מזוינת שלי - לא נתקלתי בעדרים של i20 cross עדיין.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...