Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא כרגע בטיול די ארוך ברחבי מרכז אירופה. למצוא מסעדות שקטות ואותנטיות בסביבה עירונית די מאתגר אותי.

בסביבה כפרית גוגל מאפס עובד לא רע ומציע מסעדות לא נחמדות.

בסביבה עירונית, כמו ברלין, פראג, בודפשט, לרוב הוא מציע מסעדות יקרות בטירוף, על גבול מלכודות תיירים, או מסעדות מפונפנות עם אוכל גרוע.

ניסיתי גם את trip advisor, אותה תוצאה.

מסעדות מקומיות אותנטיות למקום, עם מחירים סבירים למקום, פשוט לא מגיעות לרשימה באפליקציות הללו.

מה השיטה שלכם למצוא מסעדות טובות בחול?

יום טוב גם לך

פורסם

לשאול בקבלה במלון איפה הם אוכלים ..

שמעתי לפני כמה ימים טיפ, אם מבקשים "good resturant" הם יכוונו אתכם למסעדות אמנם טובות אבל קרוב לוודאי יקרות.

צריך לשאול איפה המקומיים אוכלים / הבחור שבקבלה אוכל.

פורסם

Trip Advisor (אתר האינטרנט)

עובד לנו ב85% אחוזי הצלחה +/-, שזה הרבה יותר טוב - לנסיוני - מכל מיני המלצות של מקומיים/חברים או בחירה רנדומלית.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מנסיון שלי במלונות מקבלים המלצות למסעדות יקרות שיש להן הסכם עם המלון או עם הפקיד ולאו דווקא למסעדות טובות. עדיף לדעתי לחפש באינטרנט בטריפ אדוויזור, או בפורומים של למטייל שקשורים למדינה שבה נמצאים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשבילי טריפ אדווייזר זה גם hit&miss, אכן נראה לי שהעצה הכי טובה זה לשאול איפה המקומיים אוכלים (אז יהיה להם יותר קשה לשקר במצח נחושה ולשלוח אותך למסעדה הכי יקרה בסביבה)

לא חייבים לשאול במלון, אפשר גם בחנות אקראית אחרי שקנית משהו, או במועדון הופעות אחרי שראית הופעה טובה וכן הלאה.

פורסם
מנסיון שלי במלונות מקבלים המלצות למסעדות יקרות שיש להן הסכם עם המלון או עם הפקיד ולאו דווקא למסעדות טובות. עדיף לדעתי לחפש באינטרנט בטריפ אדוויזור, או בפורומים של למטייל שקשורים למדינה שבה נמצאים.

כשאתה מחפש מסעדה במלון בדר"כ אתה מנסח את השאלה בצורה לא נכונה, גם המקומיים אוכלים במסעדות יוקרתיות ולכן מנקודת המבט שלהם אתה מחפש מקום יוקרתי.

כשתשאל אותו איפה הוא אוכל (הפקיד) אוכל, יפנו אותך למקום נורמלי, כך עשיתי בטיול האחרון ושלח אותי למקום טוב.

בלי קשר, מהנסיון שלי לא נתקלתי כמעט בסיטאוציה בה שולחים אותי למקום שיש למלון הסדר איתו, אני פשוט מבקש המלצה ל 2-3 מקומות (משתדל לשאול פקיד צעיר) וזה לא שהם עושים לי הזמנה, אז איך תדע המסעדה להעביר תמלוגים ?

פורסם

אני השתמשתי בעיקר באתר/אפליקציה YELP בארה"ב, נתנה המון אופציות לפי קטגוריות עם הרבה ביקורות, תמונות וכו', התאמה מעולה למציאות בשטח. אפשר לעשות סינון לפי כל מיני פרמטרים, מאד נוח. לא יודע כמה היא חזקה באירופה, שווה בדיקה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Yelp ביאס אותי בתוצאות שלו בארה"ב, מה גם שההמלצות היו לרוב זהות להמלצות של טריפ-אדווייזר. יש הטיה גדולה לתוצאות (מסעדה במקום פופולרי תקבל ציון גבוה יותר ממסעדה שנמצאת במקום פחות מתוייר, מסעדות עם מלצרים נמצאות בדירוג נמוך יותר ממעדניות \ סנדביצ'יות כי הרבה פעמים הדירוג יורד בגלל תאקלים נקודתיים בשירות כי אנשים אוהבים להתלונן אבל פחות לשבח וכן הלאה)

פורסם
Trip Advisor (אתר האינטרנט)

עובד לנו ב85% אחוזי הצלחה +/-, שזה הרבה יותר טוב - לנסיוני - מכל מיני המלצות של מקומיים/חברים או בחירה רנדומלית.

ניסיתי בעבר את האתר שלtrip advisor, לא ראיתי הבדל בתוצאות אל מול האפליקציה.

אמנם זה היה באסיה הרחוקה, אבל עדיין..

אני בהחלט שואל מקומיים להמלצות, פחות סגל של מלונות כי אני לא לן במלונות, אבל מדריכי טיולים מאוד עזרו לי בבודפשט לדוגמא.

עדיין הייתי שמח לאפליקציה שניתן למצוא בה מקומות באופן ספונטני. כלומר אם אני נמצא באיזור מסויים, שם אני מעוניין לאכול כי זה מצב הרוח.. לא כיף לתכנן ולרדוף אחר איזו המלצה שפעם קיבלת

יום טוב גם לך

פורסם

אני שואל תמיד במלונות איפה יש מקום טוב ופשוט לאכול. עוד לא קרה לי שנפלתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...