Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גומיות שסתומים. פיגו שנת 2009. הם אומרים שצריך פירוק של משהו במנוע וכו'. שורה תחתונה - 4500 שקל כולל מעמ. מוסך יבואן אמנם, ואני מבין שהם יותר יקרים. אבל עד כדי כך? להחליף גומיות לא אמור להיות משהו של כמה עשרות שקלים?

פורסם

גש למוסך אחר לחוות דעת שניה. מוסך גבע/שאפט/ אורן שירותי רכב מבינים בפגו סיטרואן טוב מאוד ויעשו את אותה העבודה במחיר נמוך יותר. בנוסף יכול להיות שזאת בכלל לא הבעיה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם
כמה ק"מ הרכב עבר?

יש צבע ספציפי לעשן ?

הרכב עם 160 אלף קמ. עשן אפור וגם משפריץ שמן מהאגזוז (רק בסלד גבוה)

פורסם

אם אכן מדובר בבעיית גומיות שסתומים אז המוסך שנתן לך הצעת מחיר שכזו לצורך ביצוע ההחלפה הזו מרים ראש מנוע ולכן המחיר יקר כל כך בשל העבודה המפרכת. חפש מוסך שלא עושה את ההורדה של הראש לצורך ההחלפה. אני אישית כדי למנוע הורדת ראשי מנוע במנועים שבהם שבהם השסתומים שקועים במובילים יש לי סט מיוחד שמפעיל לחץ על צלוחית השסתום מלמעלה ובכך מכווץ את קפיץ השסתום ואז ניתן לבצע את ההחלפה. חפש מוסך שעובד בשיטה הזו וייחסכו לך מעל 2500 שח. אבל שוב...בדטק שאכן מדובר בגומיות שסתומים. הרכב צורך שמן?

פורסם
אם אכן מדובר בבעיית גומיות שסתומים אז המוסך שנתן לך הצעת מחיר שכזו לצורך ביצוע ההחלפה הזו מרים ראש מנוע ולכן המחיר יקר כל כך בשל העבודה המפרכת. חפש מוסך שלא עושה את ההורדה של הראש לצורך ההחלפה. אני אישית כדי למנוע הורדת ראשי מנוע במנועים שבהם שבהם השסתומים שקועים במובילים יש לי סט מיוחד שמפעיל לחץ על צלוחית השסתום מלמעלה ובכך מכווץ את קפיץ השסתום ואז ניתן לבצע את ההחלפה. חפש מוסך שעובד בשיטה הזו וייחסכו לך מעל 2500 שח. אבל שוב...בדטק שאכן מדובר בגומיות שסתומים. הרכב צורך שמן?

הוא מדליק נורת שמן כל חודש בערך..... מצד שני רכב כזה כן 8 שנים עם 160 אלף ק"מ סביר שישרוף יותר שמן.

אני לא מכונאי רכב, אבל אם הדרך הנכונה לתקן זה לפרק את ראש המנוע, לא עדיף לעשות ככה? שיטות אחרות לא עלולות לפגוע במנוע? זה מוסך של לובינסקי אז אני מתאר לעצמי שהם מתקנים "לפי הספר"..

פורסם
הוא מדליק נורת שמן כל חודש בערך..... מצד שני רכב כזה כן 8 שנים עם 160 אלף ק"מ סביר שישרוף יותר שמן.

אני לא מכונאי רכב, אבל אם הדרך הנכונה לתקן זה לפרק את ראש המנוע, לא עדיף לעשות ככה? שיטות אחרות לא עלולות לפגוע במנוע? זה מוסך של לובינסקי אז אני מתאר לעצמי שהם מתקנים "לפי הספר"..

זו צריכת שמן מאוד גבוהה- 4 ליטר לאני לא יודע כמה ק"מ אתה נוסע לחודש.

האם זה רכב עם מנוע THP156 טורבו ? אם כן,כדאי להתחיל לטפל ולא להזניח כדי שבאמת לא תגיע להחלפת מנוע.

אם אתה מהמרכז,אתה יכו לוותר על מורשה היבואן ולגשת למוסכים המומלצים בפורום-גבע ושאפט בת"א ואורן בחולון-כולם מתמחים בצרפתיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...