Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה במפגש!!!

alooon1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף שהמשטרה בכלל לא תגיב

עדיף שהאנשים האלה יהרגו את עצמם על הכביש(ורק את עצמם) מאשר שיקנסו אותם ויתנו להם שלילה לחודשיים ואחרי זה הם יחזרו לעשות שטויות על הכבישים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל אחד לומד את הלקח שלו, המפגש הוא בר"ג? באיצטדיון שמה?

ה"טייס" הזה לא בדיוק למד את הלקח אם הוא עוד בא בטענות למישהו ומנסה לתקוף אותו...

פורסם

עזבו אותכם באמא שלכם, זה ארסים, ושום דבר לא יעזור

בירצינות, מה תגיד לבנאדם שמיתחרה במיגרש חנייה מלא מכוניות ואחרי שהוא מרסק את האוטו הולך להרביץ עם לום (אביזר חשוב בכל בגאז) למישהו שיצא מחנייה ???? זה בנאדם זה ?? (לא)

אפשר רק ליצחוק, טוב נו, לגחח

זה עדיף מלבכות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אוףףףףף נוו עד שהייתי שם עזבתי מוקדם, כי כבר משעמם לי במפגשים האלה, ודווקא אז הייתה תאונה, אני מפספס את כל האקשן :)

מגיע לערסים האלה ללמוד לקח, והכי טוב נזק כלכלי... הדהים אותי כשאמרת שהוא הלך להוציא אח"כ לום, כאילו מי שיצא מהחניה היה זה שסיכן חיים של אחרים, פשוט סתום.

וד"א איזה בדיוק "מסלול" יש באזור קניון ר"ג? אתה מדבר לאיזור המסחרי ליד שם? איפה שהערסים עושים רייסים? כי כשהייתי בחניון של הבסטבול פשוט היה מלא אנשים, בקושי יכולתי לצאת החוצה..

פורסם

ואתם, מה אתם מלמדים על תרבות נהיגה? שכל בן אדם שמפרפר הוא ערס (סטיגמה) ומגיע לו למות (עכשיו אתם גם דיינים גם מפעילים וגם שופטים?) והמפגשים נועדו רק לאנשים שאתם תחליטו מי הם ערסים ומי לא.

לכו תחיו באיראן!

תאונות זה רע, מוות זה כואב, נהיגה פרועה השפעת אלכוהול\סמים\כל דבר שטותי אחר כשיש אנשים ליד שיכולים להפגע מההתנהגות הזו, זה מטומטם להחריד!

אבל עונש מוות? ביום שיקראו לכם אלוהים ויתנו לכם אפשרות להחליט על חייו של אדם תודיעו לי. אני כבר אמצא מגדל לקפוץ ממנו ואחסוך מכם טרחה.

אני לא בא להגן על הנהגים האלה, לא פעם כמעט נכנסו בי, 4 פעמים מזה רק היום במפגש. אבל דחיל ראבק תרגיעו עם התגובות האלו.

יוסי

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא יאומן :roll:

הם בחיים לא ילמדו אה?

גם אחרי התאונה של האופנוע שהייתה מול העיניים שלהם הם ממשיכים עם השטויות שלהם?

בגלל הדברים האלה אנשים כבר לא באים!!

שיבואו למועדון החמש יראו מזה תרבות מוטורית .

פורסם
ואתם, מה אתם מלמדים על תרבות נהיגה? שכל בן אדם שמפרפר הוא ערס (סטיגמה) ומגיע לו למות (עכשיו אתם גם דיינים גם מפעילים וגם שופטים?) והמפגשים נועדו רק לאנשים שאתם תחליטו מי הם ערסים ומי לא.

לכו תחיו באיראן!

תאונות זה רע, מוות זה כואב, נהיגה פרועה השפעת אלכוהול\סמים\כל דבר שטותי אחר כשיש אנשים ליד שיכולים להפגע מההתנהגות הזו, זה מטומטם להחריד!

אבל עונש מוות? ביום שיקראו לכם אלוהים ויתנו לכם אפשרות להחליט על חייו של אדם תודיעו לי. אני כבר אמצא מגדל לקפוץ ממנו ואחסוך מכם טרחה.

אני לא בא להגן על הנהגים האלה, לא פעם כמעט נכנסו בי, 4 פעמים מזה רק היום במפגש. אבל דחיל ראבק תרגיעו עם התגובות האלו.

יוסי

כשידרסו לך את הבן שלך בן השנתיים וחצי - גם אתה תתמוך בעונש מות ל"בן זוXX" שבא למפגש בשביל לעשות שמה רייסים!

אני לא מאחל לך לעמוד במצב הזה...

אלון

פורסם

אנשים מטומטמים

בגלל אנשים כאלה הארץ שלנו נראת כמו שהיא נראת

והתרבות נהיגה שלנו גם ככה

אולי זה לא כך כך קשור לשירשור הזה

אבל גם המוות של הבחור הצעיר אתמול בגלל שהוא רב עם כמה אנשים עם מקום חניה ודקרו אותו

לא חבל ? מה קרה למדינה שלנו ?

פורסם

מזל שלא יצא לי היום לבוא...

תגידו מישהו ראה שם את דוד שלי יוסי רביע עם הפורש קבריולה האדומה..?[מקווה שהוא לא עשה שם יותר מדיי שטויות..]

לפעמים המפגשים בר"ג הופכים בשניות להיות מטופשים ומגעילים שאתה פשוט אומר חבל שיצאתי מהבית לחרא הזה..מיילה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אנשים מטמטמים

בגלל אנשים כאלה הארץ שלנו נראת כמו שהיא נראת

והתרבות נהיגה שלנו גם ככה

אולי זה לא כך כך קשור לשירשור הזה

אבל גם המוות של הבחור הצעיר אתמול בגלל שהוא רב עם כמה אנשים עם מקום חניה ודקרו אותו

לא חבל ? מה קרה למדינה שלנו ?

ככתוב:

"כל דאלים - גבר"...

אלון

פורסם

לכו תחיו באיראן!

יוסי

במקרה הזה אין קשר לערסים או לא ערסים .

זכותו של כל אחד לפרפר כמה שבא לו (אני בחיים לא הבנתי מה ההתלהבות מזה אבל שיהנו)אבל בן אדם שמפרפר במקום הומה אדם הוא אידיוט לאו דווקא ערס.

לעשות רייסים צמוד למכוניות חונות ובמקום עם הרבה אנשים זה מסוכן למי שעושה רייס ויותר גרוע לאנשים מסביב.

תחשוב רגע על ילד שהולך עם אמא שלו לבאולינג או סתם בא לראות לכבוד מה ההתקהלות ופתאום נדרס למוות ע"י אותו אידיוט שהחליט לעשות רייס בין כל האנשים.

אותו אידיוט שיכול להרוג אנשים הוא אלוהים? הוא יכול לקחת חיים של ילד תמים\בן אדם שבא לראות מכוניות?

עכשיו תבין למה עדיף שאותם אנשים יהרגו את עצמם ....אם לא הבנת אז עדיף שהם יהרגו את עצמם לפני שהם יהרגו אחרים.

וזה עוד בלי להתייחס על הלום שהוא הוציא אחרי זה מה שמראה על הרמה של אותו בן אדם (וממש לא מפתיע).

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אני הייתי שם וכמו רוב האנשים הייתי בהלם

תשמעו את הסיפור המדוייק מאדם שהיה שם ולא כל מיני השערות:

פג'ו GTI לבנה בתוכה בחור בן 17-19 עם חברה שלו באוטו, נסע במהירות לפחות 150 קמ"ש (לא באמצע תחרות ולא עשתה רייסים עם אף אחד הוא) הוא נסע לבד !!! בהמשך הדרך גולף 1.6 החליטה צאת מחניה לעשות כמו פרסה ועקב כך חסמה את נתיב נסיעתו של בעל הפג'ו וללא ברירה (עקב המהירות הגבוהה ) נאלץ לסטות עם רכבו ימינה עלה על המדרכה ונעצר בתוך גנרטור ענק ואפילו הזיז אותו מהמקום מעוצמת ההתנגשות.

לרכב נגרם נזק בקדמת הרכב : מכסה מנוע ,פס חזית , רדיאטור , קארטר (נשפך המון שמן) , אני בתוך שגם הפרוט נפגע קשה מאוד עקב כך שהוא התנגש ועלה על פטריות שהיו על המדרכה (אבנים עגולות גדולות שכל אחת שוקלת לפחות 100 קילו עם לא יותר).

נכון הוא כעס על בעל הגולף ואף הצליח לגרום לו להודות שהוא אשם למרות שאם הוא היה נוסע לאט יותר דבר לא היה קורה!!!

זהו מקרה מצער מאוד וברוך השם אף אחד לא נפגע למרות שהבחורה שהייתה איתו נכנסה ללחץ ואף בכתה !!!

נקווה שלא נצטרך ךראות דברים כאלה בעתיד ואנשים יבינו כבר שצריך להרגע קצת.

שבת שלום לכולם

אריק

פורסם

יוסי

האנשים האלה, כמה שאני שונא אותם זה לא רק בגלל כמה שהם אוהבים למשוך תשומת לב, ע"י פרפור של האוטו ומוזיקה חזקה ברכב.. זה ממש לא רק זה..

כל התרבות והחינוך של הטמבלים האלה, זה מה שמכעיס.. כאלה חסרי חינוך, מפגרים, ערסים, האנשים האלה הם חלק גדול מהחרא במדינה הזו, הם הורסים אותה מבפנים עם היחס שלהם לאנשים אחרים, ובכלל לא רק בכביש, אבל תהיה בטוח שמי שעושה את השטויות האלה על הכביש, חושב שהוא מספיק גבר לקלל וללכת מכות, ולהיפך.

דווקא בקטע הזה, אני כמעט מסכים עם תגובתו של אלון.

הנה דבר שממש הכעיס אותי, ורק מאתמול-

ביום חמישי בלילה יש את המפגש בתחנת דלק בילוו, אני בא לשם כדי להפגש עם שלושה חברים בערך שאני מכיר שם, כמובן שבאים מלא ערסים שאני מנסה להתעלם מהם... בכל מקרה צילמו בחניון ליד פרסומת וחברי לא הגיעו והשתעממתי וישבתי שם ליד הסט עם בחורה נחמדה שהייתה בעמדת קפה.. בקיצור ראיתי את ההתנהגות של הברברים האלה, בכוונה באו לחניון שם עם המכוניות והמערכות שלהם והפריעו להם במוזיקה רועשת, התחילו לעשות שם חרקות ורייסים, התחילו לקלל, גם התחצפו לאנשים בפנים, הלכו מעבר לסרט שהפריד בין מקום הצילום ושאר החניה, הפריעו וגנבו מהם דברים... אח"כ הפליא את האנשים בצוות שראו אותי שם, וניגשו אלי כמה והתחילו לשאול אותי אם זה מה ש"אתם" עושים פה, ואמרו לי שלא נראה להם הגיוני שאני קשור אליהם כי ממש לא נראיתי כמו אחד מהם... מה אני אגיד לך, ממש נעלבתי שהכלילו אותי איתם בכנוי "אתם".

העניין הוא שהערסים האלה אוהבים להתעלק על התחום שקוראים לו "מוטוריקה" רק כדי לעשות פוזות בצורה שאולי הכי מושכת עיניים ואוזניים..

אחרי השיחה הקצרה עם אנשי הסט, בזמן שברקע הערסים עוברים, מקללים, צועקים.. הבנתי שבאמת אין לי מה לעשות שם ולא מה לחפש שם וישר עפתי מהמקום, בזבוז זמן וסתם לא נעים להצטער ככה על המצב.

מה אני אגיד לך, לא מגיע לחולירעות האלה לבאס לי את היום, ולא לאף אחד, ובטח לא לפגוע באף אחד.

בגלל זה התגובה הזועמת, בגלל זה הרבה רוצים שהם ימותו, כי באמת שתהיה לנו ארץ יותר טובה ונאורה בלעדיהם. (לא שאני תומך באמת במוות, אלא בחינוך מחדש, רק מה לעשות שאף אחת מהאופציות לא באמת אפשריות, והמצב ימשיך להיות חרא כמו שהוא...).

אוהד מ.

• תוכן חדש...