Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן RS החדשה!WOOOOOW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי שגרסאת הקאפ תגיע עם 300 כ"ס.

מעניין איזה גרסה תיובא לארץ.

עם תיבה אוטומטית ומחיר של 210-220 אלף היא תגנוב הרבה לקוחות מצ'מפיון.

עם גיר אוטומטי הקליאו RS כשלה להתקרב למכירות של מקבילותיה לבית VAG - אז אני בספק.

לגבי השליטה מההגה,

מתרגלים להכל - נהגתי בטווח של שנה על רכב אחד שהבקרת שיוט על הידית שליטה על המגבים והשליטה במערכת בידית מאחורי ההגה(סיאט איביזה), שליטה על המערכת על ההגה והבקרת שיוט ידית מאחורי ההגה(פיג'ו 208) ובקרת שיוט על ההגה ושליטה על המערכת מאחורי ההגה(הקליאו), בהתחלה זה מצחיק ומתבלבלים אבל מתרגלים והכל מרגיש טבעי בסוף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אל תשכחו שהייתה לי קליאו 203 עם השליטה הזאת, במקביל לקליאו 1.2 טורבו בליסינג. אהבתי את השליטה מההגה ואפילו הגנתי עליה בפני כמה חברים, אבל בהטמעה הספציפית במגאן זה עולה בקיצור המנופים. משהו שמתרגלים אליו, אבל לא אידיאלי

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נוקנוק, קליאו rs *לא* כשלה, היבואן מפגר.

חד משמעית היבואן אשם.

עם המתנה של חצי שנה, 4 כלים, בלי פרסום, בלי מועדון רישמי, בלי יחס סביר שיגידו תודה שבכלל קנינו מהם.

במקום רנוספורט הייתי בועט בקרסו.

מקסים, בעלים של אחת מ-27 שנמכרו בארץ

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כשאני קניתי בזמנו את ה208gti לא פגשתי אף מועדון רשמי של היבואן - יש קבוצת משתמשים פעילה שלא קשורה ליבואן(גם לרנו יש כזאת),

גם אני לא מכיר שצ׳מפיון יצרו מועדון רשמי לvagיסטיות - גם מבחינת פרסום תמיד עדיף לפרסם את הגירסאות הרגילות שמה יש יותר רווח - בכל אחד מהיבואנים.

למען האמת? חוץ מאבארט אני לא מכיר אף יובאן שיצר איזה מועדון רשמי או דחף פרסום ומרצנדייז - ואבארט עושים את זה כי זה המותג כולו.

אגב? דווקא לאחרונה הם מנסים לדחוף את הקליאו קאפ חזרה בשוק ורואים את זה בביקורות שצצות כמו פיטריות אחרי הגשם, נסיעות מבחן שמחלקים ומחירון ווריטואלי שיעלה מכירות ויפגע בירידת ערך עלה לאוויר כמו שרבים מהיבואנים של הספורטיביות אוהבים לעשות(הנחת ״השקה״ ענקית - שכנראה תישאר בתור הנחת התעקשות או ימי מכירות בעתיד).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני אחדש לך אם אני אגיד שאני עומד חלקית מאחורי כל מה שקורה עם קליאו RS בתקופה האחרונה?

מצחיק שדווקא אני עוד לא בחנתי אותה.

הקליאו לא נכשלה, היא הוכשלה ע"י חוסר מקצועיות או חוסר רצון של קרסו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
כשאני קניתי בזמנו את ה208gti לא פגשתי אף מועדון רשמי של היבואן - יש קבוצת משתמשים פעילה שלא קשורה ליבואן(גם לרנו יש כזאת),

גם אני לא מכיר שצ׳מפיון יצרו מועדון רשמי לvagיסטיות - גם מבחינת פרסום תמיד עדיף לפרסם את הגירסאות הרגילות שמה יש יותר רווח - בכל אחד מהיבואנים.

למען האמת? חוץ מאבארט אני לא מכיר אף יובאן שיצר איזה מועדון רשמי או דחף פרסום ומרצנדייז - ואבארט עושים את זה כי זה המותג כולו.

אגב? דווקא לאחרונה הם מנסים לדחוף את הקליאו קאפ חזרה בשוק ורואים את זה בביקורות שצצות כמו פיטריות אחרי הגשם, נסיעות מבחן שמחלקים ומחירון ווריטואלי שיעלה מכירות ויפגע בירידת ערך עלה לאוויר כמו שרבים מהיבואנים של הספורטיביות אוהבים לעשות(הנחת ״השקה״ ענקית - שכנראה תישאר בתור הנחת התעקשות או ימי מכירות בעתיד).

יש דיבור שאופל פותחת מועדון לרכבים הספורטיביים שלה. ואני חושב שיש לה את המבחר הכי גדול כשמחשיבים את האדם, קורסה והשלישית ששכחתי מי היא, יש עוד OPC שמיובאת.

פורסם

אין שלישית, הייתה את האינסינייגה OPC אבל לא נמכרו הרבה ומגרסה מלאה הביאו במקום OPC ליין.

עדיין זה לא מגיע לצ'מפיון , שכולל את האוקטביה VRS , איביזה ולאון קופרה , גולף ופולו GTI

ובצורה רחבה גם כל הליין של אאודי.

• תוכן חדש...