Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תביט כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תביט כאן.

מה לגבי הפן הבטיחותי?

נתעלם מזה שהמראה בגוון כחול.

היא מעוותת את התמונה בדומה למראה פנורמית?

היא מקשה על אומדן המרחק?

מה קורה ברכבים שבהם חס וחלילה נפתחת כרית אוויר של הנהג ויכולה לפגוע במראה?

יש למראות האלה מנגנון שמכהה את המראה בעת סינוור?

פורסם

דווקא המראות הכחולות האלה מאוד נוחות - גם נעימות לעין, לא מסנוורות בגלל הגוון הכהה שלהן ולמרות זאת רואים בהן מצויין - את זה גם אני הייתי מופתע לגלות כי לפני שהתקנתי זה היה נראה לי פשוט "לא" ולעומת זאת בפועל, בשימוש יומיומי המראה ממש טובה.

בשעות הלילה אתה לא מרגיש הבדל בין המראה הכחולה לבין מראת קריסטל

המראה תלויה בחלקה העליון של השמשה הקידמית - איזו כרית אוויר תפגע בה בדיוק?

במקרה שלי מדובר במראה שמצלמת גם קדימה וגם אחורה אז בפן הבטיחות המראה הזו מכסה אותך גם במידה ומישהו מתנגש בך מאחורה.

הצג מאוד ברור ומאוד שימושי - אתה יכול לכוון אותו להכבות אוטומטית לאחר 30 שניות וכמובן בזמן נסיעה אחורנית הוא נדלק אוטומטית במידה וחיברת אותו לפיקוד.

סה"כ אחלה מוצר רק תשים לב אם אתה קונה דגם שמתלבש על המראה הקיימת ברכב או כמו שאני רכשתי דגם שמחליף את המראה הקיימת לחלוטין.

במקרה שלי, סובארו - הצלחתי להסיר את המראה המקורית בקלות אבל לא היה ניתן לסובב חזרה את התושבת החליפית שקיבלתי בגלל שדיפון הגג הפריע בדרך אז זה היה או לפרק דיפון גג או להדביק "כפתור" חדש עם תושבת גנרית.

במקרה שלי הדבקתי כפתור חדש לשמשה ורכשתי תושבת גנרית למראה (פורד GM)

את התושבת הזמנתי ישירות מהמוכרן הסיני באליבאבא (אליאקספרס)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מניסיון עבר עם מסך dvd מובנה במראה מרכזית, באופן מפתיע זה לא פוגם בראות כלל ואני מניח שגם לגביי מצלמה המקרה דומה.

אם זאת, אני חושב שמצלמה גלויה טובה גם לשם התראה בלבד. רק לאחרונה פורסמו שני סרטונים בפייסבוק שהראו לכאורה את תרומתן של מצלמות גלויות.

המקרה הראשון של נהג שעצר בעצור. אחרי כמה מטרים היה מערב משטרתי ללא יכלת לראות את אותו תצומת בבירור. השוטר סימן לנהג לעצור וכשהיה ממש קרוב פתאום סימן לו להמשיך לנסוע...

המקרה השני, גם מערב משטרתי שעצרו נהג אחרי תמרור עצור, שעצר עצירה מלאה. מאחוריו היה נהג אוטובוס או משאית עם מצלמה שעצר ליד השוטרים ואמר להם שהנהג עצר והכל מצולם. גם במקרה הזה שלחו את הנהג להמשך דרכו.

אז עם מקרים כאלה, אני מעדיף מצלמה גלוייה עם איכות מצוינת וסאונד מעולה.

• תוכן חדש...