Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהPRO בטח תיתן אביזור שיש בEVO.. כמו פנסי לד,כניסה והתנעה ללא מפתח.

ימים יגידו.

גרסאת הEVO היא למעשה FR עם מנוע 1.5EVO החדש.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מניח שהPRO בטח תיתן אביזור שיש בEVO.. כמו פנסי לד,כניסה והתנעה ללא מפתח.

ימים יגידו.

גרסאת הEVO היא למעשה FR עם מנוע 1.5EVO החדש.

אם אכן הדבר נראה כאילו היא מעיין תחליף לאיביזה קופרה שכבר לא קיימת.

לא אתפלא אם תתומחר בסביבות ה115-120 אלף לפחות.

יש למישהו מושג מה הקטע של צ׳מפיון לא לייבא דגמי סיאט עם מצלמת רוורס מקורית ?

הרי בחו״ל ישנה אופציה לכזאת.

בפולקסווגן בארץ גם משווקים מצלמה מקורית כאופציה עם הרכבים.

למה דווקא בסיאט דוחפים התקנות מקומיות ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כנראה כדי להוזיל עלויות.

מצלמת רוורס בהתקנה מקומית יותר זולה ממצלמת רוורס מקורית.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אבזור מקורי מחושב במחיר הרכב והמסים בהתאם. לכן מה שניתן להרכיב בארץ מותקן כאן והחיסכון הכספי הוא עצום.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לדעתי לפחות תנו את האופצייה בהתקנות מהיצרן ע"י תמחור, ואז שהלקוח יחליט איזו התקנה הוא רוצה, מקומית או של היצרן.

מה עם גיר הDSG רטוב או יבש?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
לדעתי לפחות תנו את האופצייה בהתקנות מהיצרן ע"י תמחור, ואז שהלקוח יחליט איזו התקנה הוא רוצה, מקומית או של היצרן.

מה עם גיר הDSG רטוב או יבש?

בדיוק.

כשהזמנתי את האיביזה שלי הציעו לי חיישני רוורס בהתקנה מקומית.

שאלתי האם ישנה אופציה להזמין את הרכב עם החיישנים המקוריים. נאמר לי שלא.

העסק הזה מוזר כי אותו יבואן (צ׳מפיון מוטורס) מייבא שני מותגים שונים (סיאט ופולקסווגן), בבעלות אותו קונצרן (פולקסווגן) - ובאחד מהם כן ניתן להזמין את הרכב עם התקנות מקוריות (פולקסווגן).

בסוף החלטתי לוותר על החיישני רוורס - לא רציתי שיתעללו לי ברכב מעבר להתקנת איתוראן הנדרשת.

פורסם
אם אכן הדבר נראה כאילו היא מעיין תחליף לאיביזה קופרה שכבר לא קיימת.

לא אתפלא אם תתומחר בסביבות ה115-120 אלף לפחות.

קשה לי להאמין שתגיע לאזור ה-120 כי המחיר של לאון ידנית FR 150 1.4 הוא 127. טרם פרסמו פרטים, אבל סביר להניח שהאבזור של 2 הרכבים יהיה מאוד דומה... גם הביצועים דיי קרובים בטח... לכן אני מאמין ומקווה למחיר נמוך יותר.

פורסם
קשה לי להאמין שתגיע לאזור ה-120 כי המחיר של לאון ידנית FR 150 1.4 הוא 127. טרם פרסמו פרטים, אבל סביר להניח שהאבזור של 2 הרכבים יהיה מאוד דומה... גם הביצועים דיי קרובים בטח... לכן אני מאמין ומקווה למחיר נמוך יותר.

בזמנו הלאון 1.4 FR הייתה מתומחרת כמו האיביזה קופרה 1.8

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

גם עד הגעת האיביזה היו אפשרויות הרבה יותר טובות מהריו בשוק - לא ברור באופן כללי מדוע רכשת את הריו, מזכרוני משרשורים קודמים? מדובר ברכישה אימפולסיבית ממגרש 0 קילומטר.

בכל מקרה,

האיביזה ב90 אלף לדעתי עדיין משתלמת מספיק ע"מ להיות מובילת הקטגוריית - הישראלים אוהבים את הרכב והדגם מאוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם ב90 אלף היא בין הזולות בסופר מיני ואם האיבזור יהיה טוב היא תמשיך להימכר טוב מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמות התקלות בגיר הזה הולכת ויורדת - עיקר הפוסטים בנושא הם של מי שמפיצים מה שהם שמעו. בארץ יש כבר למעלה מ-200000 כלי רכב עם הגיר הזה, שנסעו הרבה מיליונים של קילומטרים. אם הבעיה היתה כזאת אקוטית - כבר היינו שומעים על זה big time בדיוק כמו שקרה עם הפוקוס. אני לא אומר שאין תקלות, הן הרבה פחות שכיחות ממה שמצטייר מקריאה בפורום.

למי שרוב נסיעותיו מחוץ לעיר אין סיבה להמנע מהגיר הזה. מי שעיקר נסיעותיו בתוך העיר - יש מספיק מבחר, ולכן הייתי מחפש משהו אחר.

להסיר ספק - הגיר באיביזה הוא DQ200 DSG7 יבש.

גיר 6 הילוכים ידני ישודך ככל הנראה לדגם עם 150 כ"ס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...