Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי הושקה הקליאו המחודשת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזור יוני 2016.

בארץ מינואר-פברואר אני חושב.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
ראיתי באוטו מבחן לדגם המחודש, אך באתר של רנו אין כל סימן לכך. מישהו יודע מתי החלו לשווק את הדגם המחודש?

בגדול חוץ מפגוש מעט שונה ויחידות תאורה חדשות, היצע צבעים מעודכן יותר, אין הרבה שינוי. לאח שלי היה את הקודמת ועכשיו הוא התחדש במחודשת.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בנוסף יש שינויים בסלון של הרכב קצת,

הקונסולה המרכזית עודכנה, ההגה הוחלף(אין את הפלסטיק המעצבן על ההגה יותר - ההגה כולו מצופה עור).

הושקה בתחילת 2017 וקרסו לא עידכנו את העיצוב של האתר לגירסא המחודשת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...