Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אנחנו כ- 50 דיירים ומעוניינים לבצע רכישה קבוצתית של רשתות לבית.

הפרויקט נמצא בשכונה חדשה בקריית מלאכי, אז אנחנו מחפשים מישהו מהסביבה (קרית גת/רחובות/אשדוד/גדרה/אשקלון) שיעשה עבודה טובה וכמובן יוכל לעמוד בכמות כזו של דירות בזמן קצר (האכלוס מתוכנן לאוגוסט, יכול מאוד להיות שיצטרפו דיירים נוספים כי הפרויקט מכיל בשלב הראשון 230 יח"ד).

זו הצעה שקיבלנו למחיר קבוצתי אבל החברה נמצאת במרכז ומזה קצת חוששים, האם היא טובה?.

gw1k2fiwnnyy.jpg

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מה החשש בכך שהחברה במרכז?

קריית מלאכי לא כזה רחוקה מהמרכז.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תוציאו בקשה להצעת מחיר בתפוצת נאט"ו לכל החברות בתחום מרעננה ועד ב"ש. אם יצנו הצעה טובה ממרום מרוחק מה אכפת לך?

אתה מדבר על כמות גדולה של רשתות זהות וזה הופך את הפרוייקט לכדאי גם לחברות מרוחקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נכון שאנחנו לא רחוקים מהמרכז אבל לא עדיף מישהו יותר קרוב כדי שאם תהיה בעיה יוכל להגיע מהר?.

בכל אופן המתנה לנותן שירות בארץ לוקחת נצח, גם אם יהיה מטר ממך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ההצעה בסדר.

לא מציאה ולא גזילה.

פחות או יותר לפי דקל (נראה ש"גילמו" לכם את ה"הנחה" במחיר הכללי)

מצד שני, אתם מקבלים רשת שקופה, שזה מייקר קצת.

* אני מניח לפי תוספת המסילה במרפסת השירות, שבשאר החלונות היא קיימת.

תנסו לפנות לשירות לקוחות של "קליל". הטלפון הוא 8555* הם ימליצו לכם על כמה חברות באזורכם, ותעשו "מכרז" מול כולן.

אתם צריכים להבין, שבמושגים של יצרנים בינוניים-גדולים, ההתארגנות שלכם לא ממש "מרשימה".

50 יח"ד רק רשתות, זו בהחלט עבודה נאה, אבל לא משהו שחברה רצינית "תתאבד" בשבילו.

(רק לשם השוואה, כל העסקה שלכם שווה בערך לעלות אלומיניום לווילה אחת בסטנדרט בינוני)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

האמת שלא חשבתי על זה, ואתה באמת צודק כי חבר טוב בנה וילה לא מזמן, לא גדולה מדי ולא לקח דברים יקרים ושילם עבודות אלומיניום 120000 ש"ח. פה, נגיד שכל אחד ישלם 3000 שקל בממוצע, ייצא 150000 ש"ח. אם אני הייתי בעל מקצוע הייתי מעדיף וילה או שפילו שתי וילות, פחות כאב ראש של הרבה אנשים.

אני ממשיך בבירורים, בינתיים הצטרפו עוד כמה אנשים, אני מקווה שיצטרפו עוד (הפרויקט לא קטן, בשלב הראשון שאמור להתאכלס הקיץ הזה 230 יח"ד וסה"כ בהמשך ייבנו עוד 3000 יח"ד אבל זה כמובן ייקח כמה שנים).

פורסם

מצד שני, לא כל בעל מקצוע מצליח להביא עבודות כאלו...וילות שמכניסות 150,000... ואז במקום לרוץ בשביל 6000 ש"ח מלקוח ללקוח, מעיר לעיר, לעשות כל עבודה מחדש עם מידות ושינויים, כאן הוא מרכז במקום אחד הרבה עבודות שרובן זהות מבחינת המידות והיצור ובנוסף מבטיח לעצמו הכנסה מראש.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

054-780-5271 רוברט.

בחור פשוט מדהים, רמת שירות מדהימה שנדיר למצוא במחוזותינו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מצד שני, לא כל בעל מקצוע מצליח להביא עבודות כאלו...וילות שמכניסות 150,000... ואז במקום לרוץ בשביל 6000 ש"ח מלקוח ללקוח, מעיר לעיר, לעשות כל עבודה מחדש עם מידות ושינויים, כאן הוא מרכז במקום אחד הרבה עבודות שרובן זהות מבחינת המידות והיצור ובנוסף מבטיח לעצמו הכנסה מראש.

אתה מדמיין לעצמך איזה "תריסולצ'יק" עם טנדר וארגז כלים.

כדי לייצר רשתות ל50 יח"ד, צריך מפעל מסודר עם מתקינים, ולא איזו מסגריה מאובקת.

אחרת, זה יקח חודשים לייצר ולהתקין.

ותתפלא- אמנם יש תחרות גדולה בענף, אבל בחברות הבינוניות ומעלה, התקנה של 150-200 אש"ח זה עסק יומיומי.

(ושלא תחשוב שהכל זה רווח נקי, כן? אבל זה כבר לשרשור אחר...)

המפעלים הגדולים כבר מייצרים ליזמים שבונים ברווייה וצמודי קרקע בסיטונות. לשם, גם אם תבוא עם וילה תלת מפלסית בארסוף, לא תקבל תמורה לכספך.

כל עסק וההתמחות שלו...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

נפגשתי ביום שישי בדירות בתיאום עם מנהל העבודה של האתר עם בעל מקצוע נחמד מגדרה. קראתי עליו כמה המלצות באינטרנט והוא באמת ניראה בנאדם נחמד וצנוע.

הצעת המחיר שלו עבור הדירה שלי היא:

1. רשת למטבח (יש הכנה)

2. רשת לחדר שינה (יש הכנה)

3. רשת הזזה 2 כנפיים לממ"ד (אין הכנה, מה שמייקר את העסק)

4. רשת נשלפת לשירותי אורחים (אמר לי שקבועה לא כדאי כי אם היא נקרעת זה סיפור יקר להחלפה)

5. רשת הזזה 2 כנפיים למסתור כביסה (אין הכנה, מה שמייקר את העסק)

6. רשת לחדר הורים (יש הכנה)

7. רשת לדלת יציאה למרפסת (יש הכנה)

8. רשת לחלון בסלון (יש הכנה)

הצעת המחיר שלו בלי קשר לקבוצה היא 3900. זו הצעת מחיר דומה למה שקיבלתי מבעל מקצוע מקומי נוסף.

הראיתי לו את ההצעה שכתבתי לכם כאן והוא אמר לי שההצעה שלו זולה יותר ממה שהם ביקשו ללא קבוצה ואין לו לאן לרדת (הם רוצים 4050 ועם רשת קבועה לשירותים ושלו 3900 עם רשת נשלפת).

רציתי לסגור איתו אבל הוא לא היה מוכן לרדת במחיר. אמרתי לו תשמע, אנחנו קבוצה לא קטנה, הראיתי לו את הרשימה של הדיירים עם טלפונים.

סיכמנו שבימים הקרובים הוא ישלח לי הצעת מחיר עבור כל דירה שהוא מדד (הוא מדד 6 דירות שונות, יש עוד כמה סוגי דירות אבל הוא ישלח לי הצעה כללית לכל דירה) ואני אשלח את זה לדיירים.

ביקשתי שלכל הפחות ישווה את הצעת המחיר שלו להצעה שהעליתי כאן, הוא טוען שבגלל שההצעה שלהם היא כללית והם לא לקחו מידות, ברגע שהם ייקחו מידות זה לא יהיה המחיר. הוא אמר שהוא מוכן שאני אבדוק את זה איתם ויביא אותם למדוד וייראה שההצעה לא תהיה אותה הצעה שהם רשמו (הוא טוען שהחלון בממ"ד למשל גדול והחלון בסלון גם גדול ביחס לדירות אחרות מה שמייקר את העסק וכן גם הגוון שצריך להתאים זה בתוספת תשלום).

בקיצור עכשיו קיבלתי ממנו את הצעת המחיר:

jjwz0urfzmi2.jpeg

mtwjoywmz4qz.jpeg

zymodlhdjtjr.jpeg

פורסם

כדי שיהיה לך רפרנס אלו המידות אצלי בבית:

דלת סלון כנף, 134X224, הזזה.

חלון מטבח 116X114, הזזה.

חלון חצי חדר 104X100, נשלף עם פרופיל חיצוני.

חלון סלון 65X150, נשלף.

חלון מדרגות 32X81, נשלף.

חלון שירותים 104X100, נשלף

חלון חדר אחד 110X150, הזזה.

חלון חדר שתיים 118X116, הזזה.

חלון חדר שלוש 119X116, הזזה.

2 חלונות יחידת הורים 145X60, נשלף.

חלון שירותי הורים 32X81, נשלף.

סה"כ עלה לי 3600 דרך הבחור שהמלצתי לך עבור רשתות "שקופות". היה עולה 3500 אם הקבלן האידיוט לא היה מייצר מרווח קטן מ-3 ס"מ בין התריס החשמלי לחלון בחצי חדר (ואז לא הייתי צריך פרופיל חיצוני).

אני לא עשיתי רשתות בממ"ד, מוסיף 500 ש"ח להצעת מחיר. התארגנה קבוצה בפרויקט וקבלו הצעת מחיר של 3200 ש"ח כולל הממ"ד לרשתות לא "שקופות". לאחר שראיתי את טיב העבודה החלטתי לוותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

redroze, האם אפשר בבקשה לקבל כמה תמונות של העבודה להתרשמות (אם אפשר במקומות "אסטרטגיים", כמו חיבורים, מרווחים בין רשת לחלון)?

האם הרשת שהותקנה אצלך "אוטמת" את כל המעברים האפשריים? (לדוגמא מרווחים בין חלון לרשת, בין סוף מסילה לבין המסגרת, וכולי...) ?

• תוכן חדש...