Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
{המלצה: חכו עד שבת הזוג תירדם אתם ממש לא רוצים להיכנס לויכוח של מי יותר יפה , היא או סילביה סיינט}
אתה חי מצויין אם יש בכלל ויכוח לגבי מי יותר יפה כשמדובר בסילביה סיינט :wink:... לא הטעם שלי אבל בהחלט לא מכוערת.

מוטי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוווך איזו הקלה קצת פורום .....כבר פחדתי שהוא לא יחזור....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין לי בעיה עם אופן ניהול הויכוח :-P ... אני מדבר על עצם העובדה שבת הזוג מעלה את האפשרות שהיא נראית יותר טוב מסילביה סיינט... בהנחה ולבת הזוג אין בעיות ראייה קשות ו/או הסטוריה של טיפולים פסיכיאטריים שנכשלו (משמע היא שפויה ועם מספיק ביקורת עצמית להבין שהיא לא נראית כמו סילביה סיינט במידה והיא לא), הרי שהויכוח מלמד על זה שאתה די מסודר בחיים :lol:

מוטי.

פורסם

אחרי חיפוש קצר לגלות מיהי אותה סילביה סיינט המדוברת, עולה השאלה - למה לעזאזאל אשתך יודעת מי זו סילביה סיינט???

פורסם

כמו כולם גם אני חשבתי שהבעייה אצלי, למרות שאתרים אחרים עבדו לי .

שמח שהאתר חזר לפעילות מלאה.......:-D

תודה רבה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

טוב, אני מבין שיש לכם חסכים בעקבות אי זמינות הפורום בשעות האחרונות.

אבל זה עדיין לא מצדיק דיון על כוכבות פורנו ב"כללי".

המשך ב"אוף טופיק"...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אנו עושים את מירב המאמצים בכדי שזה לא יקרה שוב ומצטערים על חוסר הנוחות. (רק בבקשה בבקשה בבקשה תפסיקו להציף את תיבות המייל שלנו באימיילים זועמים ולהתקשר אלינו באמצע הלילה רק בשביל להתנשף לנו באפרכסת ולעשות קולות של הנאה :wink: )

הנהלת הפורום

לא סולחים...

ושוב אתה חולם? :wink:

פורסם

Eddy - אתה יותר מידי משתמש במילה שלא קיימת, HAPENS..

המילה שאני מניח שאתה מתכוון אליה היא HAPPENS..

וכמו כולם - גם אני חשבתי שזה אצלי ולכן שלחתי את הכתובת לבערך 53 אנשים באייסיקיו שיבדקו לי אם עובד להם..

(אפילו לכמה חברים בחו"ל (הולנד, גרמניה, איטליה וארה"ב) שלחתי שיבדקו..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ברוך מרפא חולים! אמן סלע,כן יהיא רצון, אאאאאאמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
Discover,

אני מריח פה פירסום סמוי של הפורום ברחבי העולם? ;)

אני דווקא מריח פרסום סמוי של חו"ל בפורום :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם כל - אני מבקש שתפסיקו להתקשר אלי לעבודה. גם ככה מסתכלים עלי מוזר פה.

לRL - אם אשתך טוענת שהיא נראית יותר טוב מהעלמה סיינט, אשרייך!

טיפ קטן - תסכים איתה, אבל אז אז תראה לה כמה סרטונים של אותה עלמה בפעולה (אני יכול לספק לך ספצימנטים כאלו) ותאתגר אותה גם בנושא הביצועים ולא רק בנושא המראה. אני משוכנע שתגיעו למקומות קסומים.

ולחברי הפורום שנכנסו לדודא בגלל הנפילה המצערת - כזה יום יפה היה בחוץ. שמש זורחת, בחורות עם חוטיני, ציפורים מצייצות, בירה קרה ואויר צח. רבאק! אתם לא יכולים להתנתק מהמחשב ליום?!?!?!? אם זה ככה אז בחיים לא תצליחו להעביר את הגנים שלכם הלאה.

• תוכן חדש...