Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה, אבל משהו לא ברור לי?

יש מועדון ויש בו צוות עובד. מדוע לא ניתן לעבור לאחורי איצדיון רמת גן, ולגדר שטח? כשאני מתכון לגדר, הכוונה לא גדרות תיל , אלא לגדר תחום. בדיוק כמו שהמשטרה עושה בזירת פשע, בעזרת סרט צבעוני.

בסה"כ 4 קונוסים מחוברים עם סרט.

בצורה זו, לא יכנסו רכבי "מאזסיווקוס" והשטח יהיה אספנות, נטו!!

סדרן אחד או שנים, והרי לכם מפגש לתפארת.:-)

מה גם, עושה רושם, שחשוב מאוד נושא הקפה.

לדעתי מתוך כל בעלי רכבי האספנות, רק אחוז קטן עובר לבית קפה ושותה בנחת את האספרסו שלו. רובם, מקרקרים סביב הרכבים, ומדברים על הא ודא, ותקנו אותי אם אני טועה.

גם את "בעית הקפה" ניתן לפתור, דיי בקלות.

אני חושב שהמועדון יכול להרשות לעצמו לרכוש ג'ריקן ענק (מהסוג שיש במילואים,שתמיד מגישים בו קפה שחור), ולהגיש בתשלום קפה\תה לכל המבקש. גם בעלי הרכב יוכלו לשתות בסביבת הרכב, וגם הכנסה צנועה לכיס המועדון.

אני לא חושב שהמועדון הפנים את הבעיה עד הסוף, שהרי לא יתכן, שבעלי רכבי אספנות לא יוכלו להגיע בטווח הזמן המוגדר כי כבר אין מקום?! אם מדברים על חשיפה לציבור, ומודעות לכל נושא האספנות הרי מן הראוי שמועדון יאפשר זאת.

וודאי שמתם לב, ששוק האספנות התרחב במעט, מהסיבה הפשוטה, אנשים מתחילים לייבא. זה יהיה מחדל להשאר במקום הנוכחי ולא למצוא פתרון ראוי ומכובד. לדעתי.

בברכה

מאיר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מועדון ויש בו צוות עובד.

נכון. לצוות קוראים אירית בורג - מקבל השכר היחיד. כל השאר עובדים בהתנדבות.

מדוע לא ניתן לעבור לאחורי איצדיון רמת גן, ולגדר שטח? כשאני מתכון לגדר, הכוונה לא גדרות תיל , אלא לגדר תחום. בדיוק כמו שהמשטרה עושה בזירת פשע, בעזרת סרט צבעוני.

כך היה תקופה מסויימת בהדר-יוסף. זה לא מנע מלא רצויים להכנס, וחייב השגחה רציפה על הרכב. המיקום נוכחי מאפשר נינוחות הרבה יותר גדולה במובן זה.

אני חושב שהמועדון יכול להרשות לעצמו לרכוש ג'ריקן ענק (מהסוג שיש במילואים,שתמיד מגישים בו קפה שחור), ולהגיש בתשלום קפה\תה לכל המבקש. גם בעלי הרכב יוכלו לשתות בסביבת הרכב, וגם הכנסה צנועה לכיס המועדון.

פיספסת את הפואנטה. לא שותים קפה כדי לקבל מנת קפאין, אלא כבילוי חברתי. במועדון יש חברים מסוגים שונים: מבוגרים וצעירים, ותיקים וחדשים, בעלי רכבים וכאלה שאין להם. לא כולם רוצים לעמוד ליד המוסטנג החדשה שקנו לאחרונה. חלק רוצים לשבת עם חבריהם בבית קפה ולדבר תוך נשנוש מזטים ושתיית בירה. בית קפה טוב זה חובה.

דעתי? כל מה שצריך זה למנוע כניסת רכבים של מי שלא חבר מועדון. זה אולי יצריך גביית דמי כניסה כלשהם כדי לפצות את בעל החניון, אבל שווה כל שקל. כך יהיה מקום בשפע וגם המפגש יהיה רק על טהרת רכבי אספנות.

פורסם

אני גם חושב שזה מוזר מאוד הנהלת מועדון 5 רואה את זה כנורמה שבאים אנשים יותר ממקומות חניה וזה נראה להם בסדר גמור, הרי בסופו של דבר אנשים באים כדי לשתף ולהנות ואם הם באים ורואים שהמגרש הפיצפון הזה מפוצץ במכוניות סתם מתאכזבים וחלקים גם לא יחזור יותר!

מצד שני אני ממש חושב שאיזור האיצטדיון הוא רעיון רע מאוד! יותר מידי ילדים קטנים ועושי פוזות..

דווקא אני כן חושב על איזור הדר יוסף באחד ממגרשי החניה שם מקום בשפע, גישה נוחה, כניסה יחידה.

אני אומר את זה כי המועדון שאני נמצא בו PSI מארגן את המפגשים החודשיים שלו שם וזה תמיד נוח וקל להגיע לשם ויש כל כך הרבה מקום חניה שלא חשוב כמה אנשים באים תמיד אין בעיה.

עוד דבר... מה אכפת לכם מי חבר מועדון ומי לא?! כל עוד אתה בא עם רכב אספנות מה הבעיה שתחנה את הרכב שלך ליד שאר הרכבים ואולי עקב החוויה הטובה תצטרף למועדון... או מה שקורה עכשיו שהחוויה היא גרועה ומבישה למועדון כזה ואנשים יוצאים ממורמרים

למה? ככה!

פורסם
יש מועדון ויש בו צוות עובד.
במועדון אין "צוות עובד" - חוץ מהמזכירה, כולם "עובדים" שם בהתנדבות. לכן זה לגיטימי לבקש מכל אילו שמציעים הצעות לשיפור, גם להרתם בעצמם למימוש ההצעות שלהם.

מדוע לא ניתן לעבור לאחורי איצדיון רמת גן, ולגדר שטח? כשאני מתכון לגדר, הכוונה לא גדרות תיל , אלא לגדר תחום. בדיוק כמו שהמשטרה עושה בזירת פשע, בעזרת סרט צבעוני.
זהו שטח ציבורי. המועדון אינו משטרה, ובכלל לא ברור אם מותר לו לעשות דבר כזה.

לדעתי מתוך כל בעלי רכבי האספנות, רק אחוז קטן עובר לבית קפה ושותה בנחת את האספרסו שלו. רובם, מקרקרים סביב הרכבים, ומדברים על הא ודא, ותקנו אותי אם אני טועה.
אני חושב שאתה טועה. יש תמיד 6-10 שולחנות מלאים, ואני מניח שאם התצפית מהקפה על המגרש היתה טובה יותר, היו עוד נוספים.

אני לוקח את הסיכון שיקראו לי שוב "זקן אליטיסט", אבל קפה מג'ריקן אני שותה במילואים (זקן, אבל עוד עושה...)

לעצם העניין, אם אנשים יפסיקו להיכנס למגרש עם רכבים מודרניים, ויטריחו את עצמם ללכת כמה מטרים מהרחוב, הלחץ יקטן בצורה משמעותית.

נקודה אחרונה - הנושא הזה עומד לדיון מאז הקמת המועדון, החל מימי כיכר מילאנו העליזים. לא פשוט למצוא מקום מתאים, אבל אם למאן-דהוא יש הצעה עניינית, אני בטוח שוועד המועדון ישמח לשקול אותו. מכיוון שזהו מעדון מתנדבים, אי-אפשר להסתפק באמירה של "יש בעיה - שמישהו יפתור אותה". אדון "מישהו" יצא לחופשה... צריך גם להוסיף הצעות בונות.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לבני ושאר אניני הקפה שלום רב!!!

אינני יודע ומבין מה האלהום לגבי יש בית או אין בית קפה.

אומר לכם את האמת ושיישאר בינינו,לא אני ולא חברי הנאמנים לרכבי אספנות מגיעים

למפגשים על מנת לבדוק ולבחון ארומות למיניהן-הסיבה העיקרית והיחידה מבחינתנו

היא אהבתינו לרכבי אספנות ,ולבעליהן איתם יש לנו שפה משותפת,אז אנא בוא

נדבר לעניין,ולדברים שבאמת מציקים ומפריעים לנו

ממישהו שאיכפת לו!

פורסם

גם אני לא מבין את העליהום על כך שאנחנו רוצים בית קפה...

ג'ריקאן..אעלק...

(הודעה הזאת בוודאי ובוודאי נכתבה כהודעה מתלהמת פרטית שלי ובוודאי ובוודאי לא כחבר ועד או מנהל הפורום...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם כבר מתארגנים על ג'ריקן קפה, אני ממליץ לארגן גם לחם פרוס בן יומיים עם ריבה ודבורים. זה הולך יופי ביחד.

פורסם
אם כבר מתארגנים על ג'ריקן קפה, אני ממליץ לארגן גם לחם פרוס בן יומיים עם ריבה ודבורים. זה הולך יופי ביחד.
חחחזזזקקק!!!

ומה עם איזה לוף ותירס בקופסת שימורים ואיזה מיץ פטל?? :-D

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

התגייסתי בשנת 1966 והמוסטנג היא משנת 1966 אז אני דורש שועד המועדון יארגן לי לוף ותירס משנת 1966!!!!

לוף.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
סליחה, אבל משהו לא ברור לי?

יש מועדון ויש בו צוות עובד. מדוע לא ניתן לעבור לאחורי איצדיון רמת גן, ולגדר שטח? כשאני מתכון לגדר, הכוונה לא גדרות תיל , אלא לגדר תחום. בדיוק כמו שהמשטרה עושה בזירת פשע, בעזרת סרט צבעוני.

בסה"כ 4 קונוסים מחוברים עם סרט.

בצורה זו, לא יכנסו רכבי "מאזסיווקוס" והשטח יהיה אספנות, נטו!!

סדרן אחד או שנים, והרי לכם מפגש לתפארת.:-)

מה גם, עושה רושם, שחשוב מאוד נושא הקפה.

אני לא חושב שהמועדון הפנים את הבעיה עד הסוף, שהרי לא יתכן, שבעלי רכבי אספנות לא יוכלו להגיע בטווח הזמן המוגדר כי כבר אין מקום?! אם מדברים על חשיפה לציבור, ומודעות לכל נושא האספנות הרי מן הראוי שמועדון יאפשר זאת.

וודאי שמתם לב, ששוק האספנות התרחב במעט, מהסיבה הפשוטה, אנשים מתחילים לייבא. זה יהיה מחדל להשאר במקום הנוכחי ולא למצוא פתרון ראוי ומכובד. לדעתי.

בברכה

מאיר

מאיר, אני ממש לא מסכים אתך. אני חושב שהמפגש מאחורי האיצטדיון הוא מקום גרוע. יש שם מלא ילדים שנוסעים עם האופניים שלהם ללא טיפה של אחריות והתייחסות לזולת, יש שם אנשים שנוסעים במהירויות שלא מתאימות לחניון כזה (ובמיוחד כשהוא הומה אדם). המנטות שלי בחיים לא ידרכו בחניון של המפגש ביום שישי, אני לא אסכן את הרכב שלי בשביל ילד בן 17 שקבל לפני יומיים רישיון ונוסע על עונדה עקורד/סיויק.

אני גם מסכים שחובה שיהיה באזור מקום מסודר שיהיה אפשר לשבת בו בנחת ולשתות קפה/תה/שתיה קרה.

אני בזמנו הצעתי כמה מקומות חלופיים אבל לא כולם ענו על כל הדרישות הנ"ל (המקום הכי נורמלי הוא החניון בטיילת של הרצליה, החסרון היחיד הוא שאין גידור והחניון הוא לא סלול אלא דרך עפר). אני מציע שכל מי שיש לו ראיונות מעניינים שיפנה אותם למועדון החמש ואנחנו נבדוק את ההצעות לעומק ...

מאיר, חשיפה לציבור זה דבר טוב ויפה, ממש אין לי בעיה שאנשים בוחנים את האוטו שלי אבל יש לי בעיה מאוד קשה כאשר אני צריך לעמוד כל הזמן ליד הרכב שלי מפוחד שאיזה ערס שטס לי ליד האוטו לא יכנס בו בטעות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
התגייסתי בשנת 1966 והמוסטנג היא משנת 1966 אז אני דורש שועד המועדון יארגן לי לוף ותירס משנת 1966!!!!
תגובת דובר צה"ל:

"נכון להיום נעשה שימוש בלוף משנת 1953. הנך מתבקש להמתין מס' שנים........"

בברכה,

גלעד

פורסם

אני עוד זוכר, שבאתי למפגשים, הייתי מוציא מהאוטו את שולחן הפלסטיק המתקפל למזוודה, כיסאות פלסטיק, תרמוס קפה, עוגיות, ו 2 פרוסות..., ואז היינו יושבים ומדברים

בימיי שמש חמים הייתי מביא שימשיה ....נו טוב זה התחיל עוד אז לפני כ 18 שנה, אפילו בימיי ג'ימקאנות למינהם הייתי מגיע עם ה "סט" הנ"ל.

ישנם חבר'ה בפורום שיכולים לאמת את דבריי :wink:

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אם יש צפיפות יתר במפגשים, אז יש מספר פתרונות אפשריים:

1) קיום המפגשים במקום פחות צפוף: זה נידון כבר רבות ואין לי ממש מה לתרום לדיון.

2) קיום כמה מפגשים איזוריים במקום מפגש אחד גדול כל שבוע כמו שקורה עכשיו. יכול להיות שההתעניינות בתחום כבר הגיעה למימדים כאלה שזה מתבקש. אפשר למשל לקיים מפגשים איזוריים כל שבוע באופן סדיר, ואז נניח פעם בשלושה או שישה חודשים לקיים מפגש ארצי, שיהיה מאורגן בקפדנות באיזור גדול עם סדרנים וכו'.

3) אם רוצים להמשיך עם הפורמט הקיים, אז אפשר להתנות השתתפות במפגש בקביעה מראש. אז יהיה אפשר לדעת מראש כמה אנשים יהיו, ולהערך בהתאם, או למנוע מצב שיתייצבו יותר מדי אנשים. בכל מקרה הייתי מגביל את הכניסה לחניון רק לחברי מועדון עם רכבי אספנות, ואם זה אפשרי הייתי מארגן מקום חניה חליפי לחברי מועדון שבאים ברכבים מודרניים.

דעות?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
תגובת דובר צה"ל:

"נכון להיום נעשה שימוש בלוף משנת 1953. הנך מתבקש להמתין מס' שנים........"

גלעד,

בפעם הבאה נא להזהיר מראש. הרגת אותי. (טוב, כמעט . . .).

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אם יש צפיפות יתר במפגשים, אז יש מספר פתרונות אפשריים:

3) אם רוצים להמשיך עם הפורמט הקיים, אז אפשר להתנות השתתפות במפגש בקביעה מראש. אז יהיה אפשר לדעת מראש כמה אנשים יהיו, ולהערך בהתאם, או למנוע מצב שיתייצבו יותר מדי אנשים. בכל מקרה הייתי מגביל את הכניסה לחניון רק לחברי מועדון עם רכבי אספנות, ואם זה אפשרי הייתי מארגן מקום חניה חליפי לחברי מועדון שבאים ברכבים מודרניים.

דעות?

ואם תגיע כמות גדולה של אנשים עם רכבי אספנות ויהיו יותר מידי אנשים , תגיד להם לעשות אחורה פנה ושאין מקום ??:shock: ולפי מה שהבנתי בשישי האחרון כבר חזרו על עיקבותיהם מספר אנשים מהצפון וזה אסור שיקרה , כי אם אני הייתי בא מרחוק ולא היה לי מקום והייתי צריך לחזור לא הייתי מגיע יותר:idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...