Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהשרשור הזה יהיה ארוך ויהווה עוגן לאנשים שירצו לדעת מי משלם כמה ואיפה עמ להוזיל את דמי הניהול.

אתחיל:

150 א ש / משלם 0.8% (רק מהצבירה, אין על הפקדות) / פסגות (שיא)

אני משלם דמי ניהול גבוהים ואשמח לדעת מי משלם כמה ועל איזה סכום (וכן אני מכיר את FEEX ), שיחת טלפון אחת שתשאיר לכם מאות- אלפי שקלים בכיס בעתיד.

בהצלחה לכולנו

פורסם

יש קבוצת רכישה לקרנות השתלמות, קופות גמל וכו... שמתארגנת בימים אלו על מנת להשיג דמי מנוי מוזלים בעזרת יתרון הגודל. לכן, אם מעניין אתכם הנושא אתם מוזמנים להירשם לקבוצה. כל מצטרף חדש מגביר את יכולת המשא ומתן של הקבוצה אל מול בתי ההשקעות השונים.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScozBCZNkjFvLnsDM5YJm4SaJSEDY1ZClN5JeSv3gxEn3npSQ/viewform

גילוי נאות - אינני מהמארגנים של הקבוצה והקשר היחידי שלי אליה הוא שנרשמתי אליה דרך הקישור הנ״ל

פורסם
יש קבוצת רכישה לקרנות השתלמות, קופות גמל וכו... שמתארגנת בימים אלו על מנת להשיג דמי מנוי מוזלים בעזרת יתרון הגודל. לכן, אם מעניין אתכם הנושא אתם מוזמנים להירשם לקבוצה. כל מצטרף חדש מגביר את יכולת המשא ומתן של הקבוצה אל מול בתי ההשקעות השונים.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScozBCZNkjFvLnsDM5YJm4SaJSEDY1ZClN5JeSv3gxEn3npSQ/viewform

גילוי נאות - אינני מהמארגנים של הקבוצה והקשר היחידי שלי אליה הוא שנרשמתי אליה דרך הקישור הנ״ל

אגב מרטין, זה מעולה למי שמתכון לנהל את הכסף בעצמו (IRA), אני מדבר על קרנות מנוהלות

פורסם
מקווה שהשרשור הזה יהיה ארוך ויהווה עוגן לאנשים שירצו לדעת מי משלם כמה ואיפה עמ להוזיל את דמי הניהול.

אתחיל:

150 א ש / משלם 0.8% (רק מהצבירה, אין על הפקדות) / פסגות (שיא)

אני משלם דמי ניהול גבוהים ואשמח לדעת מי משלם כמה ועל איזה סכום (וכן אני מכיר את FEEX ), שיחת טלפון אחת שתשאיר לכם מאות- אלפי שקלים בכיס בעתיד.

בהצלחה לכולנו

זה גבוה מאוד, בקלות תוכל להשיג 0.5 ועם קצת מיקוח 0.45-0.4 (בוודאות לא תקבל דנח כאלה באלטשולר שחם ובילין לפידות אבל בבתי ההשקעות האחרים תוכל לקבלם) זו לא מילה גסה בכלל, אגב בפועל אתה משלם קצת יותר יש דמי ניהול נוספים ששכחתי את שמם שעומדים סביב 0.1 והם לא הולכים לבית אלא לבנק המנהל את הכספים

אם תרצה עזרה בנושא פנה אלי בה.פ - גילוי נאות עבדתי בעבר באחד מבתי ההשקעות במחלקת מכירות אולם כיום אני בתחום אחר לחלוטין.

יש חשיבות גם לסכום בקרן, בהתמקחות, אז מי שמוסיף את הנתונים שלו- זה נתון חשוב

ברוב בתי ההשקעות יכולת המיקוח שלך מתחילה כשיש לך 100K בקרן ורצוי ללא סוכן, כלומר בהפקדה ישירה.

אצל סוכן כמעט תמיד הדנח יהיה גבוה, מכיון שהוא גוזר חלק מהעמלה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
יש חשיבות גם לסכום בקרן, בהתמקחות, אז מי שמוסיף את הנתונים שלו- זה נתון חשוב

ב-IBI לא, לכן לא ציינתי את הסכום. היה מדובר בזמנו (כשעברתי) ב-45K.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...