Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שיש כאן אנשים שמבינים בזה:

בעקבות סיום עבודתי במקום מסויים (ולא ביוזמתי...), הציעו לי מסוכנות הביטוח לעשות "ריסק זמני" עד שאמצא עבודה חדשה. להבנתי מדובר בעצם בסוג של "כופר" על מנת שאוכל להמשיך את ביטוח המנהלים במקום העבודה החדש, אם וכאשר אמצא אחד כזה. לטענת סוכנות הביטוח אם לא אעשה את ה"ריסק הזמני" הפוליסה תתבטל ולא אוכל להמשיך אותה, כיון שלדבריהם אין היום יותר מוצר שנקרא "ביטוח מנהלים", בגלל איזשהו שינוי חקיקתי.

הם כרגע מבררים לי כמה יעלה ה"ריסק הזמני" הזה, אולם הבנתי מבין השורות שלא מדובר בסכום מבוטל, ואני תוהה האם אני באמת צריך את זה, אם אין דרך אחרת לשמור על פוליסת ביטוח המנהלים, והאם אני למעשה לקוח שבוי והם יכולים לגבות ממני כל סכום שיעלה על דעתם.

למיטב הבנתי את הנושא, אם כי יתכן שאני טועה, ה"ריסק" הוא מרכיב ביטוח החיים בפוליסה, דבר שקצת מייתר את הנושא עבורי כיון שיש לי ביטוח חיים נפרד.

פורסם

תקרא פה:

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%94%D7%A1%D7%93%D7%A8_%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A7_%D7%91%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97_%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99

אם אתה לא משלם כלום, תוך פרק זמן קצר התכנית ננעלת ולא תוכל להוסיף כסף, אלא לפתוח תוכנית חדשה בתנאים גרועים יותר

גם אם אתה משלם ריסק זמני, אזי לכל היותר תוך שנתיים התוכנית תינעל

פורסם

לדעתי הכוונה היא שבביטוח מנהלים שלך יש רכיב של ביטוח חיים (ריסק למקרה מוות) ברגע שאתה מפסיק הפקדות בעצם אתה מפסיק הפקדות לביטוח חיים. כנראה הציעו לך להמשיך להיות מבוטח עד שתחזור להפקיד לביטוח המנהלים

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

למיטב זכרוני זה אכן מרכיב כלשהוא שקשור לביטוח חיים, אך אין ברירה אלא לשלם

אחרת אתה מאבד וותק (שזה חשוב מאוד!) ואתה עלול לגרום נזק לפוליסה (ללא קשר לאם תוכל להמשיך את התוכנית או לא)

הסכום למיטב זכרוני היה 50-80 שח לחודש, אל תיקח סיכון ותעשה הוראת קבע לחברת ביטוח לריסק עד אשר תמצא עבודה חדשה.

פורסם

היי,

אתה לא טועה. ריסק מתייחס למקרי מוות. לא יודע בת כמה הפוליסה שלך ואם התנאים בה אכן טובים ויש לשמר אותם, אולם, ריסק נרכש לפי כל מאה אלף שח פיצוי במנות קבועות מבוססות גיל וסטטוס רפואי, כך שאם היא אכן טובה וכדאי לשמר אותה, רכוש ריסק מינימום ולא מעבר.

יותר מהאמור פה, התייעץ עם יועץ פנסיוני שאינו הסוכן הנוכחי והוא יוכל לחוות דעה.

• תוכן חדש...